Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 736
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 275
dely, кой номер носи по принцип?
Поръчвай него, но както и Бижу е казала, Тамарис са за тесен към нормален крак.

# 1 276
amelie, тук преобладаващите вкусове за обувки са за хора над 60 години (това във връзка с едни Дизелки, които нямало да ми били отиват на годините  Laughing).Дюна на мен ми харесва, но аз харесвам и Irregular Choice , United Nude, а тук съмишленици не открих.
А това за шофирането е пълна глупост.

# 1 277
здравейте момичета,
моля за малко помощ  Praynig
свекърва ми си е харесала тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/279-0018925-7447103/?ons … &x=10&y=9    и   http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__d/279-0018925-7447103/?onsale=1&showDesigner=&node=344075031&keywords=Caprice+9-9-25318-29&x=7&y=7 Стелката на обувки, които носи е  27см, ако поръчам 40 номер добре ли ще е  newsm78
А кой номер обувки носи по принцип? За 27 см стелка бих казала 41 поне, да не е и нагоре.

# 1 278
amelie, тук преобладаващите вкусове за обувки са за хора над 60 години (това във връзка с едни Дизелки, които нямало да ми били отиват на годините  Laughing).Дюна на мен ми харесва, но аз харесвам и Irregular Choice , United Nude, а тук съмишленици не открих.

Имаш, имаш... ма си траят, щото сме малцинство!  Mr. Green
Откога въздишам по Irregular Choice... ма нямам смелост да си ги купя.

# 1 279
карамелена, хайде сега, на вкус и години ще се обиждаме...)
Аз държа една обувка да ми е удобна....отдавна се отказах от 10см. токове и др. подобни.
Да, харесват ми и Ирегулар и всякакви такива шантави...но това не означава, че ще си ги купя. И да ги купя, ще си стоят в кутията и евентуално да обуя 1път.
А и това са обувки да слезеш от колата, влезеш в офиса и обратно....не да ги чукаш и блъскаш по нашите чудесни условия навън.

# 1 280
amelie, тук преобладаващите вкусове за обувки са за хора над 60 години (това във връзка с едни Дизелки, които нямало да ми били отиват на годините  Laughing).
Ей, не можеш да го преживееш, значи! ooooh! При всяко включване ли ще го цитираш?! Никога не е късно човек да стане за смях, купи си каквито харесваш обувки и междувременно разгледай тази тема - Още ми отива, но вече не ми приличаMr. Green

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:41 от Бижy

# 1 281
  • На черешатааа
[/b]
 rotfImbo rotfImbo newsm65  многоо ме развесели . Търсят се бежУфки или NUDE цвят ботуши. Ефтенки. Ако някой е мяркал нещо,  да метне някой линк  Mr. Green  Joy Hug

# 1 282
amelie, тук преобладаващите вкусове за обувки са за хора над 60 години (това във връзка с едни Дизелки, които нямало да ми били отиват на годините  Laughing).Дюна на мен ми харесва, но аз харесвам и Irregular Choice , United Nude, а тук съмишленици не открих.

Blush Ето ме.Имам и от двете марки и мнооого си ги харесвам и обичам Peace

# 1 283
  • София

Това ми се струва малко грубичко.
Не ми харесват и нападките за синтетиката,всеки сам си решава. Аз не одобрява синтетиката ,но за моя крак аз си решавам,за чуждите не давам мнения или гледам да не са крайни.

Но нека да не се обиждаме директно и индиректно.  Peace

# 1 284
  • Варна
amelie, тук преобладаващите вкусове за обувки са за хора над 60 години (това във връзка с едни Дизелки, които нямало да ми били отиват на годините  Laughing).
Ей, не можеш да го преживееш, значи! ooooh! При всяк овключване ли ще го цитираш?! Никога не е късно човек да стане за смях, купи си каквито харесваш обувки и междувременно разгледай тази тема - Още ми отива, но вече не ми приличаMr. Green
 Joy Joy Joy

United Nude имат добри попадения. Irregular choice обаче, за мен са си категорично циркаджийски и независимо на каква възраст жена го обуе все циркаджийско ще й стоят.

# 1 285
  • Burgas
Бижy, Mirama,
Благодаря за отговорите. По принцип 39-40 номер носи, в последно време по скоро 40, но май е с широк крак. Утре ще и предам, че Тамарис са за тесен крак. Благодаря отново   bouquet щях да ги пусна и двата чифта още тази вечер

# 1 286
  • На черешатааа
amelie, тук преобладаващите вкусове за обувки са за хора над 60 години (това във връзка с едни Дизелки, които нямало да ми били отиват на годините  Laughing).Дюна на мен ми харесва, но аз харесвам и Irregular Choice , United Nude, а тук съмишленици не открих.

Имаш, имаш... ма си траят, щото сме малцинство!  Mr. Green
Откога въздишам по Irregular Choice... ма нямам смелост да си ги купя.
Mr. Green не сте сами. Имам и от двете марки. Харесват ми, нося си ги с кеф. И много ми ходят и приличат  Flutter Hug
sparkling eyes незнам как да ти  вмъкна цитата Simple Smile)))))

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:47 от gold laydi

# 1 287
Бижy, Mirama,
Благодаря за отговорите. По принцип 39-40 номер носи, в последно време по скоро 40, но май е с широк крак. Утре ще и предам, че Тамарис са за тесен крак. Благодаря отново   bouquet щях да ги пусна и двата чифта още тази вечер
Ако носи 39, стелка 27 см. ще и е огромна. Пак казвам, аз съм със стъпало 26 см и нормален към широк крак и обувки със стелка 27 см ми хлапчат. Питай я наистина кой размер носи, защото иначе няма да уцелиш. Нищо че са ботуши, няма да са и удобни, ако са и толкова големи.

# 1 288
Пак да кажа, че вкуса на човек не коментирам, всеки има право да решава какво да носи, ама за удобство и качество на обувки съм готова яко да споря и не само поради факта, че съм имала възможността от дете до днес да нося качествени, скъпи и комфортни обувки, ами и поради факта, че живея/работя сред англичани, които в мнозинството си носят изкуствени обувки. И не защото не могат да си позволят друго, а просто нямат никакво възпитание в това отношение. Е... да ви казвам ли, как на влизане още в офиса обувките се събуват и по цял ден ходят или боси или по чорапи - нагледала съм се на черни от мръсотия ходила, на млади хора с тотално изкривени ходила, пръсти, нокти и мазоли от ходене в разни криви обувки. Не искам даже да споменавам обилното присъствие на кожни проблеми ( разбирай гъбички) и миризми. Е - ако има нешо, с което англичаните биха отказали българина да се преселва в Англия ( визирам кампанията, която се вихри) - повярвайте ми това за мен би било основен аргумент!

# 1 289
Бижу, мислиш ли че заради теб не съм си купила обувките?Това го споменах ей така да отбием темата от  "този номер сега на кой отговаря", "ама детско 37 на дамско 37 ли отговаря", "Ваше ляво или мое ляво".Я виж сега каква хубава дискусия се получи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт