Аз съм на мнение, че изненадата за мъжа, че ще става баща, е толкова голяма, колкото е тази за жената, когато й предложат брак. Вие как казахте на половинките си, че сте бременна и как реагираха те?
Той се прибра от работа, естествено въобще не забеляза, че има нещо под елхата, казах му да погледне, той ме попита защо съм му купила подарък, нали сме се разбрали без подаръци
За реакцията - зарадва се разбира се, очите му се напълниха със сълзи
Знаеше, че съм си купила тест, но уж щях да го правя на 31.12, за да знам дали мога да си позволя едно питие на нова година. Е, не издържах до тогава
много се зарадва, чак се разтрепери, обаче имаше едно наум и чакаше първия преглед, за да чуем сърчицето
много са вълнуващи тия моменти

Не знам как съм карала, но знам че го дръпнах в нашата стая в къщата и му казах, че не знам дали ще ходим на море.. той много учудено ме питата, ма защо, нали уж планирахме.. и аз му казах, че май май съм малко бременна...

Като се сетиш, ще споделиш
така че няма значение как ще му го съобщиш, важното е да го изживеете, защото това е едно прекрасно нещо
Даже го снимах и пратих на една приятелка да каже дали е положителен (тя има 3 деца, къде къде повече положителни тестове е виждала 
На колегите някъде в 3-4 месец, защото искаха да ходим на някакъв безумен тиймбилдинг със скачане на въжета ала Тарзан

Препоръчани теми