Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 526
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, някоя от Вас да има спомен колко е цента на рефил на Арт Деко?

9 лева.

# 526
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега да не се смеете, но чета един блог, densi  го беше пуснала и не мога да се отърва от усещането, че тя го пише  newsm78 Дали е така? Топлата вода ли откривам?

http://residentkonte.blogspot.com

veselina_s_p много ми харесват цветовете на грима.

# 527
  • Sofia
armira, разбира се, че погледнах и пудрата на Шанел, но според консултантката тя е по.матираща и е по-скоро за мазна кожа..то пък и на тези консултантки може ли да им се има вяра, след като всяка си е отговорна за някаква марка. Като ги питаш дали има алтернатива на това, което ти показват и те вдигат рамене..Много се дразня ooooh!

# 528
Алена, Лошка, Бисквитка, благодаря ви  bouquet  Напоследък това ми е ежедневния грим - хем стои добре, хем го правя за 3 минути сутрин Blush

Весе, супер е гримчето, много ми хареса Heart Eyes

Епона, много е нежно с това леко опушване, според мен ти стои чудесно Peace

Гадамер, не е на Денси блога - мацката надничаше тук преди известно време, но не мисля, че ни следи редовно.

# 529
Така добре съм си отработила реакцията срещу вървящи към мене консултантки, че хем да не се чувстват (много) игнорирани, хем да стоят на поне 2 метра от мене.  Mr. Green Понякога питам дали има нещо, ако не го виждам и с това се изчерпва комуникацията ми с тях.

# 530
  • София/Горна Оряховица
Така добре съм си отработила реакцията срещу вървящи към мене консултантки, че хем да не се чувстват (много) игнорирани, хем да стоят на поне 2 метра от мене.  Mr. Green Понякога питам дали има нещо, ако не го виждам и с това се изчерпва комуникацията ми с тях.

Е ама сподели я де  Mr. Green .

Аз не знам защо, но винаги ме следят сякаш ще открадна нещо. А аз примерно влизам да разгледам, да видя има ли нещо, което ще ми грабне погледа, да си подуша някой и друг парфюм и т.н. Затова в Дъглас, Бюти зоун ... влизам при неизбежна нужда. И винаги с придружител.

# 531
  • в 1001-та нощ
gadamer  newsm78 минах бегло, но нищо от денси не усещам  newsm78 нито като стил на изразяване, нито като кожа, продукти, но все пак - минах само отгоре  Peace

Веси  bowuu чудесно е станало, коя е сребърната сянка  Blush

# 532
Веси, много хубав грим. Кои са сенките?

# 533
за общите поръчки знаете - форумът не е мястото да се организират и уговарят  Peace

А къде, защото и аз искам нещо общо, но не зная наистина къде е редно да се пише по тази тема  bouquet

# 534
фейсбук, скайп ...
общите поръчки са забранени във форума
дори предполагат бан, no аз съм приела, че в КМ те са за лична употреба, не с комериална цел, за това само трия и напомням с надежда да не забравяте, че все пак са забранени Simple Smile

# 535
фейсбук, скайп ...
общите поръчки са забранени във форума
дори предполагат бан, no аз съм приела, че в КМ те са за лична употреба, не с комериална цел, за това само трия и напомням с надежда да не забравяте, че все пак са забранени Simple Smile
ок, мерси Peace

# 536
  • София, Лагера

Е ама сподели я де  Mr. Green
Да споделя аз?  Laughing Влизам, поздравявам, усмихвам се и казвам: "Не търся нищо конкретно, разглеждам. Ако имам нужда от помощ, ще Ви повикам"
...и никога не ми досаждат  Peace

# 537
  • София
Ехх, де да имаше блог Денси...  Crazy Heart Eyes

# 538
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, вероятно бъркам за блога, нищо де. Може да са ме подвели част от продуктите.

От днес, втори опит с татуто на Мейбълин. Цветът е страхотен, много, много, много ми харесва, обаче трябва да подобря слагането им.

Скрит текст:

3 by Haideger, on Flickr

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 09:51 от gadamer

# 539
  • в 1001-та нощ
Снимките са станали чудесни и много добре ти стои  bowuu

С какво го слага  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт