Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 146
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Малвина, ето за това говорех Simple Smile грима е страхотен  Wink

# 721
Момичета мнооого ви благодаря   bouquet Hug  bouquet
Кораловото е пигмент на есенс...и на устните също е той върху прозрачен гланц  Blush
Следващия път ще взема обезателно и розовия неонов пигмент!
densi, писали сме едновремнно  Hug наистина е великолепен,затова ще взема и розовия и се надявам също да е толкова хубав  Heart Eyes
Да и розовия е чудесен. Peace

# 722
Mалви, много е красиво  Heart Eyes И подкрепям, че миглитите не се нуждаят от толкова спирала. Само едно минаване с четката, за да се прикрият остатъците от сенките по миглите  Flutter
Аз ви мятам по едно око от време на време, ама съм изпаднала в безгримие, дори за предизвикателството не мога да се насиля да направя едно гримче  ooooh!

# 723
Малвинка, страхотен  грим и мигли  Heart Eyes
Направо професионално изпълнение, отдолу много ми харесва как си сложила пигмента!
Това на лицето пролетните метеорити ли са?

# 724
  • София
Малви, страхотен грим! И миглите са страхотни, въпреки че аз и с обичайното ти нанасяне на спиралата те харесвам   bouquet

# 725
Малви, много красиво!

Аз днес спретнах два доста сходни варианта на предизвикателството, но не съм гледала снимките още. Дано е станало нещо и ще пращам.

Да ви се похваля, че към колекцията ми се присъедини новото червило на Живанши в прекрасен коралов цвят. Много съм щастлива!

# 726
Аз отново съм розова  Mr. Green Grinning Blush
Скрит текст:

malvinka88, пигмента ти стои страхотно Heart Eyes Ще взема и аз да ги погледна тези пигменти  Mr. Green
Миглите ти са страхотни и наистина нямат нужда от втори слой спарила. Моите мигли са ужасно къси и редички и въпреки това доста често се задоволявам с един пласт, защото не ми се иска да стават прекалено слепени и напластени. Rolling Eyes

# 727
Малви, много красиво!

Аз днес спретнах два доста сходни варианта на предизвикателството, но не съм гледала снимките още. Дано е станало нещо и ще пращам.

Да ви се похваля, че към колекцията ми се присъедини новото червило на Живанши в прекрасен коралов цвят. Много съм щастлива!
Честито!  Heart Eyes Разказвай откъде, за колко, какви са цветовете? Hug  bouquet

# 728
Малвинка, ужасно хубаво!  Heart Eyes
Няколко пъти се връщах да гледам, буквално светиш!  Hug

# 729
Малвинка аз те харесвам и с другите мигли.Но аз си обичам големи драматични мигли.И ако имах като товите не 2 ,а 4 пласта спирала щях да им слагам  Crazy
Но това е друга тема на разговор вече.Много хубаво се гримираш  Heart Eyes

# 730
Страхотни мигли и страхотен грим , Малвинка.

Всеки пласт спирала е просто различен грим.Зависи какъв ефект се иска.

# 731
malvinka88, Много красив и свеж грим    bouquet

За който се интересува от хайлайтъра на Sephora.....пробвах го, но не се впечатлих много.Оставя фини блясъчета, но ми се стори някак ронлив. Peace

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 17:01 от LOSHKA

# 732
И аз Малвинка си я харесвах със "старите" мигли.  Blush

# 733
Момичета, благодаря за отговора за дуото на Нарс, но това от ягодка е мини, а никъде другаде не го намирам.  Sad Сигурно ще ги поръчам по единично от асос, при някое 10-20% намалени.   bouquetе

# 734

МОля заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Актуалното предизвикателство е Грим Свети Валентин. Срок - 15ти февруари.

Общи условия

Активация на акаунт