Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 153
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Отвъд алеята зад шкафа
iv4enceto_91 всичко ти отива  Peace Последното червило много ми хареса, розовото. Ако съм разбрала правилно е от новата серия на Avon?

# 691
  • Перник
Ауууу...колко красота  Heart Eyes
Ивче , прекрасна си   bouquet
Аз нещо тези дни съм в гримова "дупка"...мацкам си се нещо,ама нямам особено настроение  Tired
Затова пък ви се радвам постоянно  Heart Eyes
Ето две гримчета от тези дни      

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ивче, прекрасна си Heart Eyes. Не бях виждала досега толкова наситено червило да стои така нежно Crazy

# 693
  • В една слънчева къща...
Малви, много красиво   bouquet
Сподели за продуктите, моля Simple Smile

# 694
  • Перник
tany3dj ,благодаря ти  Hug
На първото гримче на очите съм само с 3 от прахообразните сенки на JustU(едни ефтинджоси) и малко очна линийка на севънтийн,мнооого хубаво тъмно тюркоазено  Heart Eyes
На другите снимки съм с едни уникално красиви и блестящи като счупени стъкълца сенки единички на Ланком,на които за огромно съжаление не можах да хвана красотата  Tired и глитерна очна линия на Флормар Heart Eyes
Иначе "платното" и на двете гримчета е мазнато с бб крем и метеорити  Laughing ...че къде без тях вече  Mr. Green ...и малко от пинктастик ружа на елф.
Обаче днес взех пигмента на есенс WOW!It's orange и с нетърпение чакам да го пробвам...за лятото мисля,че ще е супеееер  Heart Eyes

# 695

Ето две гримчета от тези дни
Скрит текст:

Малвина, много красиво Simple Smile не знам какъв ефект търсиш, но съм сигурна, че ако не напластяваш толкова много спиралата ще бъде по нежно и ще имаш по меко излъчване.  bouquet

# 696
  • Пловдив
malvinka88,може ли линк към сенките на диор със стъкълцата? Blush

# 697
  • Стара Загора
Много ви благодаря още веднъж.  Hug bouquet

Сега по ред ще отговарям:

Нианка, аз се сдобих със Smitten Red в пълен размер, а тези тричките от днес са мострички. Ще взема само Pink Wink за пролет/лято, защото нямам такъв цвят и се харесах с него, много изненадващо.  Crazy От самата мостра не се впечатлих, но на устни стои кукленско.  Heart Eyes

Елфи  Hug и на теб съм сигурна, че ще ти отива червеното. Аз също до преди 3-4 месеца изобщо не си помислях, че бих сложила такъв цвят или 09 от Кейт Мос на Римел, но сега си излизам без проблем с тях и никой не ме е изгледал странно. На мен взе и да не ми пука, щом аз се харесвам с нещо, ничие чуждо мнение или поглед не би ме накарало да спра да го нося. Вчера точно видях една бабка със същия цвят като Смитън Ред, която е на 60 + години и изглеждаше като клоун леко заради прическата, но жената изобщо не се притеснява да го носи. Познавам я и от край време ходи с такива цветове. Та ти сега, ако не сложиш, като минат 10 години ли ще го направиш?  Laughing
Racy Red не съм го виждала на живо и сега ме е яд, че не поръчах мостра. Просто ми станаха много червените и затова го пропуснах. Според мен е посредата между Smitten Red & Deep Orchid. Точно винен цвят според моите разбирания или да го кажа така - 2 тона по-тъмно от Smitten Red и 2 по-светло от Орхидеята.  Laughing Ако ще взимаш червено, то нека не е Racy Red, защото хептен няма да се осмелиш да излезнеш с него. Смитъна е по-меко и на моменти бие на малинено.  Peace

gadamer, виж името на албума - там съм написала точното име.  Hug Не е от новите обаче, а от UCR серията.
Утре или вдруги ден като имам желание за гримиране ще се снимам и с Red 2000 от същата серия, затова съм написала и неговото име в албумчето.  Peace

Малви, ти също си прекрасна и много нежна. Гримчетата също. Твоите очи, вежди и мигли бих ги откраднала, ако имах възможност, без да се замисля.  Heart Eyes
Виждам, че и други мацки коментираха, и аз щях да кажа за спиралата да слагаш по малко, обаче си спомням от мненията на други момичета, че на живо не изглежда така натрапчиво. Тук личат повече предполагам, защото се акцентира на грима и понеже са ти доста дълги, погледа пада върху тях и изглеждат много драматични.  Laughing

joy_r, благодарско.  Hug bouquet

# 698
  • Перник
armira ,сенките са на Ланком - Ombre Absolue G40 Erika F. ето ги
Много съм влюбена в тях,но на снимка не мога да покажа красотата им  Tired
Ивче ,винаги слагам по 2 пласта спирала...и наистина на живо не изглеждат така огромни,защото(аз така си го обяснявам) самите очи са ми хлътнали навътре и не се забелязват такива мигли,докато като режа очи от снимка е нормално да изглеждат така..абе незнам колко ме разбрахте,ама се опитах да обясня  Blush

# 699
  • Пловдив
malvinka88 ,благодаря ти! Ще им обърна внимание при следващо ми ходене до ПШ  Hug

# 700

Ивче ,винаги слагам по 2 пласта спирала...и наистина на живо не изглеждат така огромни,защото(аз така си го обяснявам) самите очи са ми хлътнали навътре и не се забелязват такива мигли,докато като режа очи от снимка е нормално да изглеждат така..абе незнам колко ме разбрахте,ама се опитах да обясня  Blush

Опитай с по лека спирала която няма да ги напластява толкова, а просто ще ги подчертае без излишен драматизъм  Wink Очите и миглите са ти достатъчно хубави, така че наистина няма нужда   Hands Thumbsup

# 701
  • Перник
Troy,сетих се как да пробвам...ще опитам вместо да прокарвам четката на спиралата от корена към върха на миглите,ще пробвам да движа четката наляво-надясно и съвсем леко,колкото малко цвят да придобият и мисля,че така ще стане по-леко  Peace

# 702
Здравейте!  55
Най после и аз да намеря време да се снимам  Mr. Green
Нямам време да ви изчета  Rolling Eyes, но хвърлям  от време на време по едно око на снимките, които публикувате и многооо ми харесват  Heart Eyes  Grinning

Скрит текст:

# 703
  • София
Малвинка прелестно както винаги
B & C много добро

а снимките, които публикувах днес наистина са чудесно , но за съжаление не съм аз

# 704
B&C,  много хубаво!

Пак да кажа - къде е ЖакиThinking

Общи условия

Активация на акаунт