Отговори
# 540
Няма смисъл да им пишеш, но няма да пиеш и студена вода - отиваш и проверяваш в пощата, после в митницата.

Така до сега се намериха много забутани пратки.

# 541
Благодаря ти PinkPanther  bouquet ,проверявам ,как да не проверявам.Всеки ден им досаждам,ама няма.
Остава да се надявам значи ,че ще появи все пак.

# 542
Мишана , супер и аз ги слагам в уиш-а!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 13:24 от red shoe

# 543
Честита баба Марта на всички! Да сме живи и здрави, бели и червени!  Grinning И пролет идва! Та да попитам, тия гадни торбички под очите могат ли да се махнат по някакъв начин? През деня намаляват, а ако спя малко през нощта и те са малки. И си мисля, да не е от задържане на течности? Mr. Green Да ми предложите нещо за мазане или за пиене?

# 544
  • Пловдив
За маслата от жожоба, когато се използват за коса, препоръчвам този продукт http://www.iherb.com/Queen-Helene-Jojoba-Hot-Oil-Treatment-3-Res … -30-ml-Each/24657. Нанася се след измиване с шампоан и после се изплаква. Не отежнява косата допълнително. При мен ефекта е супер! Една ампула използвам на два пъти. Peace

Код  при  първа поръчка:  VIM502

# 545
Честита БАБА МАРТА!

Живи и здрави! Пролетно да ни е времето, цветни мислите и пеещи душите!
smile3525

-------
Малко съм объркана от статуса на поръчката ми в iHerb - вчера е пусната, статусът е Waiting for Stock, един от продуктите е с "Pending Reason: Waiting for allocation Last Update 2/28/2013 4:21:08 PM" (предполагам, че не е наличен), а останалите са "Processing".
Същевременно са си удържали сумата от кредитната ми карта, но продуктите са върнати в кошницата/картата. Не знам дали трябва да махна продукта, който очакват или да оставя така нещата и да чакам...
Някой имал ли е такъв случай?

--------
КОД ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА TMJ270

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 14:49 от Idylle

# 546
Честита Баба Марта!
Може ли да помоля за линк към  маската за коса хербал гро от "конската серия" newsm78
Още един въпрос : Каква е ПДД на HA injuv; tru C; колаген 1&3 на Neocell?  bouquet

# 547
  • София
Честита Баба Марта!
Може ли да помоля за линк към  маската за коса хербал гро от "конската серия" newsm78
Още един въпрос : Каква е ПДД на HA injuv; tru C; колаген 1&3 на Neocell?  bouquet

Mane 'n Tail

HA injuv - ПДД е посочена от производителя 2х1 / започва се с 2 капс 2 пъти дневно през първите 3 седмици, след това 2х1/
Tru-C  2 Vcaps 1 до 2 пъти дневно /посочено от производителя/

Neocell, Collagen Type 1 & 3  - по 6 гр./дн - посочено от производителя

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 548
arilena
http://www.iherb.com/Mane-n-Tail-Maximum-Herbal-Gro-5-5-oz-156-g/41590 - виждам, че в момента не е налична, обаче.
Покрай горните разговори прочетох относно нея отзиви - и КАТЕГОРИЧНО я МАХАМ от уиш листа - това действало като вакса за коса - финиш без отмиване - на мен няма да ми свърши работа...Оставам си с добрите впечатления от шампоана и балсама.

Idylle

- не ми се е случвало такова чудо - както го описваш, изглежда като липсващ в момента продукт - според мен, включи се с въпрос в чата им - или им пиши мейл - след колко време ще ти възстановят парите в картата, за да поръчаш отново? Освен на английски, можеш да комуникираш с тях и на руски вече.
Убедена съм, че няма да ма проблем - на мен ми се е случвало да откажа поръчка - но не помня ясно кога ми върнаха сумата - не мисля, че е било повече от седмица.
Ако не ти е спешно - може и да изчакаш да се появи продукта...
Нямам личен опит с такава ситуация, дано някой с подобна преживелица се включи със съвет. Peace

# 549
denis_d ,Мишана  smile3525

# 550
Някой ходил ли е на митница Варна тези дни да си получава пратка на стойност над 30лв?

# 551
  • Плевен
Чакам пратка на стойност 110 лв. и най - вероятно ще отиде на митницата. Трябва ли да си вадя ЕОРИ номер преди това, за да я получа?

# 552
  • София
Честита БАБА МАРТА!

Живи и здрави! Пролетно да ни е времето, цветни мислите и пеещи душите!
smile3525

-------
Малко съм объркана от статуса на поръчката ми в iHerb - вчера е пусната, статусът е Waiting for Stock, един от продуктите е с "Pending Reason: Waiting for allocation Last Update 2/28/2013 4:21:08 PM" (предполагам, че не е наличен), а останалите са "Processing".
Същевременно са си удържали сумата от кредитната ми карта, но продуктите са върнати в кошницата/картата. Не знам дали трябва да махна продукта, който очакват или да оставя така нещата и да чакам...
Някой имал ли е такъв случай?

--------
КОД ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА TMJ270

Не е проблем това, продуктът явно чака за разпределение от склад. На мен ми се е случвало да чакам по 1 - 2 дни, и накрая го шипват. Изчакай 1-2 дни и тогава виж дали е променен статуса.

Код за отстъпка при първа поръчка: EZO652

# 553
  • София
Чакам пратка на стойност 110 лв. и най - вероятно ще отиде на митницата. Трябва ли да си вадя ЕОРИ номер преди това, за да я получа?

Не, ще платиш само ДДС /20% от сумата на поръчката/ + Митническа такса / за София е 3,50лв/
Носи  копие на Ордера на поръчката

ПП
ЕОРИ номер е нужен, ако сумата на поръчката е над 150Е

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 17:06 от denis_d

# 554
  • Плевен

Не, ще платиш само ДДС /20% от сумата на поръчката/ + Митническа такса / за София е 3,50лв/
Носи  копие на Ордера на поръчката

ПП
ЕОРИ номер е нужен, ако сумата на поръчката е над 150Е

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт