Отговори
# 555
Мишана, 

Dobra_jena,

благодаря от сърце!!! Heart Eyes

Ще изчакам известно време да видя как ще се развият нещата.

https://www.youtube.com/watch?v=PYAY6Jk1Ia0

Приятен уикенд!   bouquet

------------
КОД ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА TMJ270

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 20:14 от Idylle

# 556
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали добавки, съпътстващи  лечението на  болестта на Паркинсон и  деменция?

# 557
Аз пак да попитам кой беше спреят за промиване на нос при дете, от който бяхте доволни...

Трябва ми аналог на Стеримар, Диснимар, ако има по-голям флакон ще е чудесно, че попадам на някакви, които са по 30 мл.
Благодаря!  bouquet

И аз с това питане.  Praynig

# 558
  • София
Аз пак да попитам кой беше спреят за промиване на нос при дете, от който бяхте доволни...

Трябва ми аналог на Стеримар, Диснимар, ако има по-голям флакон ще е чудесно, че попадам на някакви, които са по 30 мл.
Благодаря!  bouquet

И аз с това питане.  Praynig

Стеримар e морска вода с минерални соли

Предполагам става въпрос за този спрей, но той е с екстракт от семена на грейпфрут и се ползва до 3 пъти на ден
За промиване на нос е по-подходящо това - това е физиологичен разтвор,  за деца 4-12 год.
За по-малките деца и бебета е подходящо това  -  с пречистена вода, ксилитол, физиологичен разтвор, екстракт от семена на грейпфрут / но като консервант/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 559
  • София и наоколо
Моля, да ми препоръчате какви добавки се вземат за дискова херния. Брат ми има две и всяка сутрин след събуждане му е необходим поне половин час за раздвижване, иначе ужасно го боли. Чудех се за Бозвелия и някой от тези комбинираните препарати с Глюкозамин, а дали е добре да пие и колаген? Благодаря предварително.

# 560
Здравейте, отдавна не съм писала, но сега се включвам с молба да ми препоръчате пробиотик, подходящ при гъбична инфекция по време на бременност. Благодаря предварително.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 561
denis_d а първото спрейче подходящо ли е за дете на 2г и 7м, понеже имам в къщи и се чудя дали да пръскам?

# 562
здравейте,
Има ли някой който е проучвал въпроса с лечебните китайски гъби. По-конкретно ме интерисува продаваните на нашия пазар 6 вида гъби в концентрация 40%. Избрах от айхерб поотделно само екстракти от тези гъби, че и повече. Моля, ако има запознати по темата да ми пишат на лични или ако има специална тема да ме насочите.
Предварително благодаря  Hug

# 563
Ако пусна поръчка с DHL Express- International — дали ще ми пристигнат нещата за 2-4 дни. Някой пускал ли е така

# 564
Момичета ,препоръчайте ми добавка за очи!

# 565
  • София
denis_d а първото спрейче подходящо ли е за дете на 2г и 7м, понеже имам в къщи и се чудя дали да пръскам?

Не
Може да се ползва само при деца над  5 год.
http://www.nutribiotic.com/nasal-spray.html   -  погледни: Suggested Use:
... For children (5 years of age and older), depress pump completely 1 time. Sniff deeply. Repeat up to 3 times daily. Wipe nozzle clean after each use.

didka_80
 за  DHL Express- International - по-добре не използвай този начин на доставка, разправията по освобождаване на пратката е голяма /освен по-високата доставка/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 566
Ай лошо.  ooooh! поръчката ми е на стойност до сега 250$, а нещата ми трябват много спешно. Не ми се чака всяко колетче и посля едно по едно да освобождавам от митница. Дори и в този случай  ли не си заслужава да се рискува с DHL ?

# 567
  • София
Ай лошо.  ooooh! поръчката ми е на стойност до сега 250$, а нещата ми трябват много спешно. Не ми се чака всяко колетче и посля едно по едно да освобождавам от митница. Дори и в този случай  ли не си заслужава да се рискува с DHL ?

Да, дори и в този случай, не си заслужава.
По-добре пусни 3 поръчки една след друга, и изчакай да си получиш и 3-те Митнически известия и ще минеш само с едно ходене до митница,...  и ще платиш само ДДС и Митническа такса. / при 250$ плащаш Мито и т.н./
Пратките ще пристигнат за 15-20 дни

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 568

Здравей,
Не си записала точно за какъв проблем с очите става дума, но виж този продукт http://www.iherb.com/Now-Foods-Astaxanthin-4-mg-90-Softgels/30086 или http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Free-Lutein-20-mg-60-Softgels/11685.

Астаксантинът, лутеинът и зеаксантинът са каротеноиди. Астаксантинът помага в превенцията на заболявания като катаракта, макуларна дегенерация, глаукома, засилва остротата на погледа. Има и редица други ползи за здравето - намалява появата на бръчки, суха кожа, старчески петна, лунички; засилва защитата на мозъка и нервната система от свободните радикали;укрепва ставите и целия скелет; засилва защитата на кожата от свободните радикали, предизвикани от излагането на слънце и т.н.
При адекватен хранителен прием Лутеинът и Зеаксантинът подпомагат зрителния процес и функцията на окото.

Поздрави!

Код при първа поръчка от iHerb TMJ270

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 19:58 от Idylle

# 569
Момичета ,препоръчайте ми добавка за очи!

Здравей,
Не си записала точно за какъв проблем с очите става дума, но виж този продукт http://www.iherb.com/Now-Foods-Astaxanthin-4-mg-90-Softgels/30086 или http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Free-Lutein-20-mg-60-Softgels/11685.

Астаксантинът, лутеинът и зеаксантинът са каротеноиди. Астаксантинът помага в превенцията на заболявания като катаракта, макуларна дегенерация, глаукома, засилва остротата на погледа. Има и редица други ползи за здравето - намалява появата на бръчки, суха кожа, старчески петна, лунички; засилва защитата на мозъка и нервната система от свободните радикали;укрепва ставите и целия скелет; засилва защитата на кожата от свободните радикали, предизвикани от излагането на слънце и т.н.
При адекватен хранителен прием Лутеинът и Зеаксантинът подпомагат зрителния процес и функцията на окото.

Поздрави!

Код при първа поръчка от iHerb TMJ270

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 02:07 от Idylle

Общи условия

Активация на акаунт