Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 514
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
И моята змия се е побъркала по този сериал и ме тормози да и го намеря да го гледа с превод.обаче  удрям на камък.Явно алчните B(fuck*n)TV са се постарали никъде да не се качва.Дали към днешна дата има място от което може да се свали?Гледала го е до 40 серия в един наш сайт в който и в момента ги има и даже се превеждат другите,но иска всичките да ги гледа.

Миличка,сподели линка на този сайт...моля те!  Praynig Благодаря предварително!

Пратих ти го на имейла,но предпочитам миличък пред миличка   Wink

Много ти благодаря приятелче!!!Съжалявам за недоглеждането си,но в темите мъжкото присъствие е малко необичайно,а никовете са доста объркващи... Peace

# 511
никакво отшелничествооооо Peace, да се стяга малко Naughty

# 512
Имам огромна молба...споделете текста на писмото на Ф.до Е.,в което му разкрива истината за сеге си,,, Praynig Two Hearts Praynig

# 513
Имам огромна молба...споделете текста на писмото на Ф.до Е.,в което му разкрива истината за сеге си,,, Praynig Two Hearts Praynig

има го назад в темата потърси...много се бъркам,но мисля че Надето го даде

# 514
anilevi,благодаря ти!!!Явно съм го пропуснала... newsm78

# 515
Простете за невежеството ми,но не мога да "чатна" все още в Истанбул ли се развива действието на сериала?Благодаря предварително  Simple Smile Simple Smile

# 516
Снежи Hug Това е превода от дублажа Laughingпо ми е лесно да го напиша от колкото да търся Rolling Eyes
Скрит текст:
Емир в това писмо ти пиша всичко което премълчавах лъжите си, защото не мога да говоря като те гледам в очите. Съжалявам за много неща които направих, но най много съжалявам за теб .Иска ми се да върна денят в който те видях за първи път. Ти беше толкова различен, върна ме в приказките от детството които мама ми разказваше, но аз не съм принцесата от приказките .Предложи ми брак но не можах да ти кажа ДА ,защото аз не съм Фериха за която ме мислиш. Аз съм една лъжкиня, аз съм от онова семейство за което не искаш да чуваш дъщерята на портиерите.

# 517
Простете за невежеството ми,но не мога да "чатна" все още в Истанбул ли се развива действието на сериала?Благодаря предварително  Simple Smile Simple Smile
Да Hugто по принцип си се развива там с малки изключения Peace

# 518
писмото
Скрит текст:
Писмото:Емир,всичко което премълчах от теб,за всичко което те излъгах , го пиша в това писмо.Защото докато гледам лицето,очите ти, не мога да говоря.Има толкова много неща за които си казвам ''Да не бях направила така''..Но от тези неща най-значимото си ти.Де да можех да върна първия ден , в които се запознахме.Ти беше толкова различен ..Сякаш беше излязъл от приказките , които майка ми разказваше като малка.Но аз не съм принцесата от онази приказка.Когато ми предложи брак не можах да приема.Защото аз не съм Фериха , която познаваш.Аз съм една лъжкиня,Емир.Аз съм дъщеря на онова семейство което дори не искаш да го споменаваш.Дъщеря съм на онзи портиер.

опи вече Рени го е сложила,ама като бързам Embarassed

НИщо Mr. Green

ето ви малко матриал

и аз пропуших с тези емоции и гризане на нокти имам един грях в повече Embarassed

# 519
Аз нали си имам планче-следвам си го... Joy Joy Joy
Няколко думи за новата двойка-ФЕмир... newsm78

Началото бе поставено, бяха влюбени един в друг, изпитваха силни чувства, дадоха им воля...до тук добре.
С началото на любовта им обаче дойде време да поставят началото и на това да се опознават един друг, за това какви са интересите им, какви са желанията на всеки, кой, как вижда връзката им, какви са очакванията, мечтите им, как виждат себе си и всичко около тях, изобщо да започнат да споделят един с друг. Да намерят допирната на отделните си гледни точки, да ги синхронизират в един темп и посока, без да загубва всяка една своята автономност, индивидуалност и уникалност.
Това беше следващата стъпка на двамата един към друг и в същото време на двамата в общата посока напред.

Любовта просто се случва с двама души, като падаща звезда която се вижда в определен миг от определени очи и сърцата на определени хора, знам ли...сякаш без тяхното участие даже...
Но двойката която се получава след това когато тази любов се сподели взаимно за да се съгради и остане такава изисква вече активността им, тя/тяхната активност/следва да изгради взаимоотношения на честност, откритост и искреност първо всеки към самия себе си, после един към друг и след това заедно към всички наоколо тях, към света част от който са.

И това не се получава от само себе си, не става просто ей така, нужни са усилията на двамата заедно. Нужни са и уменията им за това, при това те не се дадени по подразбиране/не са вродени / те се усвояват.

Фериха имаше тайна, според мен пред нея излезе идеална възможност/поредната при това/  да му разкаже за страховете и притесненията си за това как и защо стигна до лъжите, бяха се понатрупали недоразумения, но все още не толкова, че да погубят връзката им която току що бе започнала-да, но имаше силна любов като основа.
Фериха се довери на чувствата му, и на своите, трябваше да се довери и на Емир, да се довери на самата себе си, за да може с любовта им да намери своето място и доверието във връзката и двойката им.
Защото това е една връзка, любов плюс доверие. Доверието е безусловно и напълно./то и за това е доверие, не е ли 100% вече си е съмнение/ Любовта сама за себе си не е достатъчна, нужно й е и доверието, за да диша, за да живее...за да я има.

Доверието към себе си като начало означава без притеснение и свян да свалиш всяка маска която си ползвал до момента, като защита, като предпазване, да се разделиш със страховете си, че ще останеш пред другия така както ти сам се виждаш и усещаш...само със своята собствена истина, истина която включва не само това което приемаш, но и това което не и се опитваш да скриеш даже от себе си.
Доверявайки се на себе си, ще можеш да се довериш и на другия и на връзката която създавате с двойката си и любовта си.

И за Емир нещата стояха идентично, макар да нямаше своята голяма тайна, но негови си потайности, скрити някъде в него си имаше и той. Както и своите страхове, притеснения, защити...

Лесното беше до тук, до началото с въпроса: с мен ли си? и отговора: с теб съм!!!
Сега следваше по-трудната част, следваше самия път напред за тях и любовта им.
Бяха ли готови и Емир и Фериха за това обаче?
Като виждам и знам за тях двамата това което те не знаеха и за самите себе си и за другия...имам страхове и притеснения, че са им нужни усилия за да се научат как да се обичат, а като начало им предстоеше да се научат на това как да се научат да се учат... Thinking

Всеки един от двамата трябваше да поеме път към себе си, за да се опознае и приеме такъв какъв бе и в същото време да не загубва посоката, крачката и темпа на другия по пътя им заедно напред с любовта им...  Two Hearts

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 00:48 от margita9

# 520
не бих могла да го кажа по-добре Peace

# 521
Здравейте, много ви моля някой ще ми даде ли линк за преведените със субтитри епизоди във vbox7 ?? За два дни изгледах до 17 епизод с бг аудио, но не мисля, че ще се сдържа до утре, така че искам да ги изгледам, дори и със субтитри. Благодаря ви предварително!  Smile

# 522
# 523
не бих могла да го кажа по-добре Peace
И аз се присъединявам newsm10 Марги си е Марги Hug

Не се червеней LaughingИма разлика в писмото като е с дублаж и със субтитри Laughingкоето е нормално за наще тв #2gunfire

# 524
Здравейте, много ви моля някой ще ми даде ли линк за преведените със субтитри епизоди във vbox7 ?? За два дни изгледах до 17 епизод с бг аудио, но не мисля, че ще се сдържа до утре, така че искам да ги изгледам, дори и със субтитри. Благодаря ви предварително!  Smile
Ако намериш със суб сподели и с нас Laughing

Общи условия

Активация на акаунт