Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Адашче Hug, Киара   Hug

Хахахах, пояснявам:
Казанлъшките понички са тестени топки, пуснати от високо във врящо, вмирисано, старо олио, след което извадени, имат неопределена, да речем сгърчена форма, а на вкус....ммммм... пълна мазна гнус.
Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Само за вкуса не съм съгласна Laughing

# 227
  • в подножието на планината
Надеее,  love001 цяло съкровище си...   bouquet  bouquet  bouquet

# 228
Браво, момичета, нямате изчитане... Laughing

Наде,  bouquet Киара,  bouquet

Гледам, поствали сте мнооого любими ФЕмирски моменти и все се надявах, че ще се сетите и за един любим момент от 37 епизод, но изглежда трябва аз да го припомня... Rolling Eyes
Надеее,  Hug помагай за превода... Heart Eyes

Скрит текст:

Ф - Говори Фериха, слушай Фериха, плачи Фериха, хайде и припадни Фериха...Аз каквото искам ще правя...Прави, бе..каквото искаш прави... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/quote
Скрит текст:
]многооооооо яко я награби,ама не е интересно като незнам какво се карат?
а как гледат тези пачички Twisted Evil

# 229
Абе, вие сте като наркотик, бе....  ooooh! ooooh! ooooh!

Илде, как хубаво подсети за този диалог! Hug

Ренате, така ли ми се струва, или ти разбираш толкова много от казанлъшки понички, щото си казанлъчанка  Whistling

# 230
Звездеееее, Hug готово.

Скрит текст:
Е-Учителят си  Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Не му казвай г-н Левент, че се дразня.
Ф-Не съм го наричала само по име. Не бих го и нарекла така само защото ти искаш.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли?  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Това ли е днешната тема? За това, ли, ще говорим?
Е-Виж как говориш…Ти не разговаряш с мен за нищо.
Ф-Защо да разговарям с теб? А, как не си ни запорирал  домът все още, ли? Използвах те. Измамих те за да си променя социалното положение.
Защо все още не си ни конфискувал домът? Какво чакаш?
Е-Фериха, не ме притискай.
Ф-Защо? Какво, ще стане ако те притискам? Какво, ще направиш още?
Е-Пак за онази нощ, нали? Фериха за онази нощ не само аз имам вина.
Ф-Опитваш се да се оправдаеш. Отвратително!
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж се появи пред мен. Не можах да говоря. Ти, ще ме изслушаш и аз, ще те изслушам, Фериха.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото искаш и вече си готов да разговаряме, ли?!
Е-Не може повече да мълчиш, Фериха.
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня много пъти. Но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Е-Трябваше да ме принудиш да те изслушам!
Ф-Ти ме изхвърли многократно от вратата си. Не повярва на нито една изречена от мен дума. Какво можех да ти кажа?! Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Е-Ще ме изслушаш и, ще поговорим Фериха.
Ф-Какво е това? “Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде, припадни, Фериха”. “Ще  правя каквото искам!” Направи го! Направи каквото искаш!
якоооооооооо корназ е нашето момиче евалла!

много ви обичам да знаетеееееее Hug

# 231
Звездеееее, Hug готово.

Скрит текст:
Е-Учителят си  Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Ф-Не съм го наричала само по име. Не бих го и нарекла така само защото ти искаш.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли?  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Защо да разговарям с теб? А, как не си ни запорирал  домът все още, ли? Използвах те. Измамих те за да си променя социалното положение.
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж се появи пред мен. Не можах да говоря. Ти, ще ме изслушаш и аз, ще те изслушам, Фериха.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото искаш и вече си готов да разговаряме, ли?!
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня много пъти. Но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Ф-Ти ме изхвърли многократно от вратата си. Не повярва на нито една изречена от мен дума. Какво можех да ти кажа?! Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Ф-Какво е това? “Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде, припадни, Фериха”. “Ще  правя каквото искам!” Направи го! Направи каквото искаш!
И какво прави Емир Mr. Green

# 232
Звездеееее, Hug готово.

Скрит текст:
Е-Учителят си  Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли?  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Защо да разговарям с теб? А, как не си ни запорирал  домът все още, ли? Използвах те. Измамих те за да си променя социалното положение.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото искаш и вече си готов да разговаряме, ли?!
Ф-Какво е това? “Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде, припадни, Фериха”. “Ще  правя каквото искам!” Направи го! Направи каквото искаш!
И какво прави Емир Mr. Green
Слуша Фериха... или с други думи: Каквото си иска  hahaha

На мен ми е много готина сцената, когато
Скрит текст:
Фери чупеше чинии на Емир и му вика това е любимата ти салата, бам на земята, това е не знам какво си и то на земята, а Емир: АЗ СИ ЛЯГАМ  Joy Ей, тогава направо ме изпълни. С една дума и върна за целия магарешки инат от 56 епизод до този момент.  Mr. Green
[/b]

# 233

мамин убавец Mr. Green
Рени прави каквото ИСКА...........

# 234

Киара, Hug  Клоди, Hug

Какви са тези казанлъшки понички дето сте ги подхванали... Joy

# 235
Момичета Капалъ Черши затваря....
не пишете много моляяяяяя Mr. Green

# 236
Ренате, така ли ми се струва, или ти разбираш толкова много от казанлъшки понички, щото си казанлъчанка  Whistling[/b]

Киара, малко е карашик историята, ама да речем, че взех в едни минали години една Казанлъшка поничка /да си остане между нас/ за съпруг.
 Joy Joy Joy Joy

# 237

Киара, Hug  Клоди, Hug

Какви са тези казанлъшки понички дето сте ги подхванали... Joy
Чаги много обичал и се чудим как да му пратим в Стамбула.  Mr. Green

Ренате, знаех си, че има история...  Laughing

# 238
С тази ФЕмирска доза, Ви пожелавам лека нощ. Hug
Скрит текст:
Ф-Никога не съм виждала Истанбул толкова от далече.Толкова е блестящ, блести, блести.
Е-Понякога е добре да го виждаш от далече, нали?
Ф-Не може да видиш истината от далече обаче. Това ли е истинският Истанбул? Когато гледаш блясъка, си мислиш, че там никога не може да ти се случи нищо лошо.
Е-Нещастието няма място в тази красота. Не трябва да е там. Очите ти винаги изглеждат така, сякаш виждат неща, които аз не мога да зърна. Не можеш да се довериш на никого, нали? Понякога казвам това за теб….Ти бягаш от мен, дори когато си с мен.
Ф-Аз бягам от самата себе си, не бягам само от теб.
Е-Това, което ние имаме, няма да бъде като нещата, които си видяла. Това е защото аз съм единственият човек от когото не трябва да бягаш. Ти, ще ми се довериш. Един ден, ще ми кажеш-да. Няма да намеря друга, като теб. Повече от мен самия. Само ти…Ще си, като сянка до мен, няма да бъдем разделени. Бялото до черното и черното до бялото.
Ф-Искам те, безумно. Преди теб…Така във всичко и извън него-поетът Асаф. Така, че явно има Емир, който не познавам все още. Имаме много време да се опознаем.

# 239

Чаги много обичал и се чудим как да му пратим в Стамбула.  Mr. Green

Ренате, знаех си, че има история...  Laughing

Тъй, тъй, пратете му на момчето да не седи гладно... Joy

Ренате, Hug

Общи условия

Активация на акаунт