Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 501
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
margita9  Peace  Hug
Neidjal И аз се загледах в тази снимка онзи ден  Laughing. Хазал каква е шошинка като малка  Joy
Мис Каприз,  Hug
Скрит текст:
Можеш да ме наричаш Марги, ако искаш, приятно ми е!   friendship

Наде, прибавили са Гизем...  Shocked newsm78 Joy

# 481
Здравейте момичета.Как сте виждам че настроението е на 6 особено със снимки на Чаги.Съжалявам че до сега не се включих в дискусиите но ето ме и мен.
Скрит текст:
 Относно Джансу момичето е болно и до някъде помогна на Фериха да каже истината тъй като лъжите започнаха да я погубват.А и другото което е направи връзката им някакси по силна.Когато Емир удари шамар на Фериха и след това я заключи после беше много лошо държанието му към нея.Честно казано ми ставаше жал за Ф тъй като момичето остана не толкова заради хорското мнение а заради него тъй като ако беше си тръгнала може би нямаше да се сдобрят.И най ме зарадва тогава когато се появи на годежа на Емир беше върха.И най-важното че му съобщи за сътрудничеството в хотела.    

# 482
62
Скрит текст:
Е: Извинявам се!
Ф: Не разбрах...
Е: Бях ти много ядосан, затова намерих убежище в гнева си. Рюя, Едже... Не можех да помисля за това как това изглежда отстрани... Не исках да мисля. Дойдох без да гледам.
Ф: Проблемът не е в това как изглежда отвън/отстрани. Мен ме изгаря случилото се вътре в нас (между нас).
Е: Та какво се промени вътре в нас? Най-лошите ни дни, най-големите ни разправии. Какво е променено вътре в нас?
Ф: Всичко дойде и си отмина.
Е: Всичко дойде и си отмина. Ти...
Ф: Емир, ти знаеш защо останах в дома ни...
Е: Защо остана?
Ф: Като магаре знаеш защо останах, защо ме подложи на мъчения? Толкова ли беше важно да чуеш нещо, което така или иначе всъщност знаеш?!
Е: Защо остана?

Целуват се. Чува се хеликоптера.

Е: Хеликоптер...
Ф: Я, колко наблизо идва...
Е: Не искам да чувам, да усещам нищо друго, освен тебе!

# 483
Марги, да прибавили са я, но на мен като малки, тя и Чаги най ми харесват на тези снимки.

20
Скрит текст:
Ф- Здравей.
Е- Започнах с работа, ако си готова може да погледнем.
Ф- Не съм готова, има още неща върху които трябва да поработя…. Може да ме погледнеш в лицето.
Е- Добре гледам и какво?!
Ф- Какво?
Е- Кажи Фериха?
Ф- Не ти повярвах, съжалявам. Ти не ми повярва и аз ти простих, сега ти ми прости, също.
Е- Изморих се, да те преследвам и все да не те стигам/хващам/, да те разбера за бягство, когато си мисля че си с мен. Да те виня, уморих се от обвинения.
Ф- Да, уморихме се, но си дадохме и  обещание. Преди ти не ме пусна, сега аз няма да те оставя да си тръгнеш.
Е- Това ли ми казваш? Преди 3 ден ме остави и тръгна за Истанбул и сега ми казваш това? Що за изпитание е това Фериха? Каква игра играеш Фериха?.. Не бягай..ти започна, продължи, говори….защо се държиш по този начин, що за игра е това?
Ф- Няма никаква игра, Емир.
Е- Какво правиш тогава? Искаш да си отмъстиш, за това което аз сторих ли?
Ф- Разбира се че не, какви са тези глупости.
Е- Какво е тогава? Какво се промени? Вчера вярваше, че съм те мамил с Ханде, а днес казваш, не искам да те оставям!... не мога да те гоня, това е прекалено вече, Фериха. Не мога.

# 484
Наде, ами деца...те всички са сладки. Grinning

Ето, че всеки се е променил, някои повече, някои по-малко, но очите на всички са си същите. Peace
Само Чаатай не бих разпознала...  Shocked newsm78

# 485
За Пигита само лошо #2gunfire #2gunfire #2gunfire

На мен Хандето и Рапунцела ми са най сладки Heart Eyes

# 486
Наде, ами деца...те всички са сладки. Grinning

Ето, че всеки се е променил, някои повече, някои по-малко, но очите на всички са си същите. Peace
Само Чаатай не бих разпознала...  Shocked newsm78

Не бих казала.
Например, на тази снимка не ми харесват Хазал и Джейда, а Юсуф ми е средна хубост, но като голям  не ми харесва.

# 487
Леле..пак сте писали,писалииии..Ние днес почти цял ден бяхме навън.Много хубаво време..и не успях да влезна..Но сега изчетох всичко пропуснато и ми е едно хубавооо..Фемирско..любовно.. Hug Hug
Благодаря на всички,които предоставят инфо за филмчето,за героите,за актьорите Hug Hug HugЧудесни сте.Аз лично не обичам много да се ровя, а и нямам това време и много оценям това,че тук успявате да пуснете всички интересно.Изчетох всичко,гледах клипчетата.Филмът ми е ясен като сюжет.Не съм от тези,които съжалявяат,че са разбрали предварително историята.Пак ще си го гледам по БТВ,защото такава история мога да я гледам хиляди пъти и да се наслаждавам на прекрасната любов с всичките и косури и перфектни моменти без да  ми омръзне.Обичам да гледам любовта, да чета за нея, да я усещам..да виждам във всяко нещо именно любовта:) Heart Eyes Hug

# 488

19
Скрит текст:
Е- Какво има?
Ф-Живота , който живееш е толкова различен, понякога ми изглежда много далечен.
Е- Далечен ли изглежда?Не ме ли виждаш Фериха?Ти си моя живот.Не виждаш ли?
Ф-Просто виждам неща в моя живот , които ти не виждаш, и за това се чувствам така.
Е- Фериха , аз те виждам. Блясъка и светлините , нищо не е по важно от теб.Ти си най - важното нещо в моя живот.
Ф-Просто не искам това м/у нас да свърши.
Е- Дори когато ми каза , че всичко е свършило , то не беше.Никога няма да свърши.Това м /у нас никога няма да свърши.

Flutter Добър вечер темата отново е супер
Рени  Hug , Надя  Hug Илда  Hug Марги   Hug Киара Hug Релакс  Hug
Имам да наваксвам с четенето  Mr. Green

# 489

# 490
И моята змия се е побъркала по този сериал и ме тормози да и го намеря да го гледа с превод.обаче  удрям на камък.Явно алчните B(fuck*n)TV са се постарали никъде да не се качва.Дали към днешна дата има място от което може да се свали?Гледала го е до 40 серия в един наш сайт в който и в момента ги има и даже се превеждат другите,но иска всичките да ги гледа.

Миличка,сподели линка на този сайт...моля те!  Praynig Благодаря предварително!

Пратих ти го на имейла,но предпочитам миличък пред миличка   Wink

# 491
Наде,
Скрит текст:
На мен нали знаеш, че темата-деца ми е малко в повече деформирана... Joy Joy Joy
Децата могат да се усетят само при контакт с тях, то не, че и за възрастните не е така, ама е по-различно при децата.
Не знам дали е заради работата ми или не, но едно дете не го разглеждам като хубаво или не, просто ми е сладко защото е дете, докато при възрастните вече не е така. newsm78

Леле..пак сте писали,писалииии..Ние днес почти цял ден бяхме навън.Много хубаво време..и не успях да влезна..Но сега изчетох всичко пропуснато и ми е едно хубавооо..Фемирско..любовно.. Hug Hug
Благодаря на всички,които предоставят инфо за филмчето,за героите,за актьорите Hug Hug HugЧудесни сте.Аз лично не обичам много да се ровя, а и нямам това време и много оценям това,че тук успявате да пуснете всички интересно.Изчетох всичко,гледах клипчетата.Филмът ми е ясен като сюжет.Не съм от тези,които съжалявяат,че са разбрали предварително историята.Пак ще си го гледам по БТВ,защото такава история мога да я гледам хиляди пъти и да се наслаждавам на прекрасната любов с всичките и косури и перфектни моменти без да  ми омръзне.Обичам да гледам любовта, да чета за нея, да я усещам..да виждам във всяко нещо именно любовта:) Heart Eyes Hug

Биби, привет! Hug

Много хубаво казано! Peace Grinning

Деми, привет и на теб! Hug

# 492

HugВ последно време всички сме така Laughing

Биби Hug

Ах тоя форум #2gunfire

# 493
Марги,
Скрит текст:
за тях като малки, имам в предвид на първо възприятие от снимката.

Привет и на тези, които се появиха по-късно.

44
Скрит текст:
Фериха: Помислих, че ти стана нещо.
Емир: Още малко ако не беше дошла, щях да сляза долу.
Фериха:Ръката ти?
Емир: Само е одраскана. Ти добре ли си? Баща ти?
Фериха: От него научих, че си тук. За сега нищо не са питали, но ще питат.
Емир: Какво ще им кажеш?
Фериха: Не знам...
(Прегръщат се)
Емир: Ще забравим стореното от онова животно.
Фериха: Мога да забравя стореното на мен, но как мога да забравя какво ти причини, Емир?
Заради мен един мъж умря. Как мога да забравя?
Емир: Виж, аз за онова семейство, ще направя всичко по силите си. Но ти няма да мислиш за това... Дай ми дума, виж тук си, заедно сме. Мисли за нас, става ли? Преди всичко да излезе извън контрол, ти беше дошла да ми кажеш да остана, никъде не отивам, тук съм.
Фериха: Има много неща, които искаме да забравим.
Емир: Има едно единствено нещо, което не съм забравил и няма да забравя. И това си ти.
Фериха: Аз трябва да си вървя.
Емир: Знам, че трябва да вървиш.

# 494
Аз отивам под прикритие Laughing

Общи условия

Активация на акаунт