Лидл ::23::

• 77 373
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Столицата на "Второто българско царство"
Миналата седмица купих таблетки W5 за съдомиялната и съм изключително доволна  Peace
Скрит текст:
Да питам за солта и препарата за изплакване?

# 61
  • Варна
Пробвала съм вече всичко на W5 и никога не съм била разочарована Simple Smile
Малко като реклама прозвуча, но наистина си е добра химийка Simple Smile

# 62
  • В Голямото село
Чешките наденички са супер, много ни харесаха.
А тези крем-сапуни какви са, каква марка?

# 63
  • Бургас
Ние вчера не сварихме бирата за 66ст, още на обед беше свършла Cry

# 64
Вчера купих един сапун, на етикета на етажерката пишеше "крем-сапун" , на Cien, с маслиново масло, не знам дали за този говорите.
За пореден път купувам "Маслена бисквита и млечен крем, обвити в млечен шоколад" - мнооого любими в къщи.  Peace
Купих и натурален кувертюр (шоколад за готвене), днес ще правя един сладкиш по рецепта от форума. И още: замразен спанак, пилешко долно бутче, българско ( вече го пробвахме на каша) и алуминиево фолио.

# 65
  • Пловдив
И аз съм много доволна от W5.Обемаслителчето много силно впечатление ми направи.До сега имах Meglio и онзи ден купих W5.

# 66
Днес си харесах само пилешкото филе.  Grinning
Искам да попитам доволни ли сте от апарата за кръвно налягане?

Ние сме много доволни от него. Имаме и двата вида - и за китка на ръка и с маншент. Този за китката не бих казала, че можеш да му вярваш 100% , защото позицията на ръката спрямо тялото е много важна за правилното измерване на кръвното. Но другият модел апарат (струва 40 лв) е без забележки.  Проверен е с апарат с помпичка - мери същото. Предполагам в по-старите теми тук е доста коментиран апарата.

# 67
Момичета, някъде в София има ли останал чопър? Запалих се много, ама и бая се потутках, докато реша да си го купя.

# 68
А има ли някой впечатление от таблетките за почистване на тоалетна - 16 бр.

# 69
Аз съм ползвала таблетките и ми харесват. Пускам ги директно във водата да си действат

# 70
Аз съм ползвала таблетките и ми харесват. Пускам ги директно във водата да си действат
Ще ги пробвам значи - и моето казанче не се отваря, та ще ги пускам директно във водата.

# 71
Така прибрах се от магазина с 50 лв по малко в портмонето но много доволна , уж не прескачам седмица ,но успях да купя на кльощавия ми момък панталон за 12 лв ( кога е бил на редовна цена 15 лв нямам идея но при намалените имаше няколко бройки от неговия размер). Прожектори имаше 4-5 броя.

# 72
Момичета, искам да питам за инфрачервената лампа. Дали ще подейства добре на кожа с акне? Силно се надявам да ми помогне да ми се почисти малко кожата.  Praynig

# 73
  • Някъде на път....
Само това е разочароващото.... Wink

Може ли снимка, моля!  Peace

# 74
Може ли снимка, моля!  Peace

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18225.htm
Ето това са, пробвах ги веднъж, но не останах доволна.
Аз предпочитам тези които се пускат в казанчето. Взимам едни за 2-3лв четири бройки в кутийка(2 сини и 2 зелени) и съм доволна, на тази цена преди съм взимала все по 2 таблетки в опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт