Ей я де е пролетта! Зори ни оповестява и вика скоро иде тя!Септемврийки 2012

• 22 161
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Влизам да се похваля,че кръвните резултатите на малкия са добри...спираме част от лекарствата и остава само витамин "Д" по 2 капки и едни прахчета за хормоните до навършване на 2 годинки...та това е ..сега вече съм по-спокойна...ходих и до църквата да запаля свещички за здраве Simple Smile Благодаря на всички за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Браво, много се радвам!  Heart Eyes

# 166
velviamo зарадва ни  Hug Браво на момчето!

# 167
Влизам да се похваля,че кръвните резултатите на малкия са добри...спираме част от лекарствата и остава само витамин "Д" по 2 капки и едни прахчета за хормоните до навършване на 2 годинки...та това е ..сега вече съм по-спокойна...ходих и до църквата да запаля свещички за здраве Simple Smile Благодаря на всички за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много добре,радвам се за вас Hug!

# 168
velviamo,браво Simple Smile

# 169
  • София
Браво на юнака  bouquet
anghella има връзка между МЦ и намаляването на кърмата ли? newsm78 Че за момента не съм забелязала да ми намалява, но не е лошо да съм подготвена ако е така Confused

# 170
  • София

[/quote]

Браво на юнака  bouquet
anghella има връзка между МЦ и намаляването на кърмата ли? newsm78 Че за момента не съм забелязала да ми намалява, но не е лошо да съм подготвена ако е така Confused

# 171
Качих "малко" снимчици на моя Дени  Blush
Гледам за миялни си пишете, нашата се развали вчера  Tired
Утре сме на консултация, до колкото знам този месец ваксина няма...

# 172
Инна не мога да кажа със сигурност, но мисля, че ако бебето суче често и в големи количества не би трябвало да се появява МЦ....пак казвам не съм 100% сигурна  Grinning

http://www.az-jenata.bg/a/1-bremennost/17413-predpazva-li-karmen … t-zabremeniavane/

аз на всеки 4 часа изцеждам по 170мл  Whistling идва 6 пъти по 170мл за 24 часа...

Велвиамо браво за хубавите резултати  Hug

# 173
сещам се като си говорихме за СЗО  Mr. Green та....в статията....според СЗО кърмене до 7год. възраст се счита за нормален процес  Laughing http://www.az-jenata.bg/a/9-maychinstvo/12324-nyakolko-mita-za-karmeneto/

# 174
аххаха и да ходиш в големите междучасия да го кърмиш ,а? smile3541
Браво на малкия Ивайло за хубавите изследвания!!!

# 175
Миленка ти де се загуби?
Оооооо това ми идва отвратително - до 7 години да го кърмиш Sick Sick Sick
Велвиамо изключително се радвам за вас
Алексис ти в кой квартал си, много ли сме ти далеч

# 176
Пак не мога да се докопам до компа  Tired
Прочетох м/у редовете и само да каже, че много се радвам за резултатите на Ивайло на мама Велвиамо  Hug сега чакаме и Сиси да ни зарадва  Hug

Мисля си обаче, че не е гаранция дори ако само кърмиш няма да те подмине МЦ  Mr. Green
Много е относително, но аз все още не мога да му се нарадвам на моя и чакам другия с нетърпение  Joy

после пак, че ще ходим на баняяяяя  Mr. Green

# 177
Браво на Ивайло!
Зори ами в Тракия съм. Далечко ми е!

# 178
  • София
Ние за момента сме само на кърма. Шъ докладвам как върви млеконадоя, а ако има някоя мама моля да сподели Praynig

# 179
аа изгубила съм се-не съм,дадох ви шанс да си починете от мене.Сега с нови сили;0.
Иначе за мен кърменето е докато детето проходи...после ми идва грозно някак.То ходи ,играе с др деца и идва дига блузата и ...мммне!

Общи условия

Активация на акаунт