Ей я де е пролетта! Зори ни оповестява и вика скоро иде тя!Септемврийки 2012

• 22 151
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
исках да питам Поколоко и Марти доволни ли сте от стола Jane, Поколоко вие може би го ползвате вече, макар, че на 5 м не би трябвало да стои седнало бебето  newsm78 и аз не знам....

Марти ти със сигурност не го ползваш още, но харесва ли ти като качество-цена....заслужава ли си  Thinking

# 361
Анхелка, не го ползвам още, но на първо четене не му намирам кусур  Laughing. Харесва ми, че се регулира височината и най-ниската степен е на нивото на ниска холна маса. Също така и гръбчето е в три степени. Таблата също има няколко позиции и са две реално, горната е подвижва, лесно се маха и мие. Цялата табла като се махне я закачиш отзад на стола и не се пречка. Дамаската е тип кожа. Абе добро е, остава и да излезе и здраво.  А сетих се един минус, много тежи, по тежък е от количката. Ако го има още на промоция, си заслужава.
Айде честита лъжичка на Вики  Heart Eyes Както се казва- днес лъжичка, утре паничка  Laughing Голям е пичага Викича, видях снимките  Heart Eyes

Ние бяхме на последен прием на Пентаксима, този месец сме надали 400гр. и сме 6250гр. Пак ме кара да дохранвам, добре бил, ама малко и месце да направил по бутчетата. Да, ама не, няма да дохранвам. Иначе със захранването изцяло подкрепя моя план за действие.

Зайче, Мишока е сладур голяяяям  Heart Eyes
Александър като плаче вика ба-бууууу

udis*, добре дошла! Имаме си още един Владко  Heart Eyes

Evvaa, чаровница голяма е Валерийка  Heart Eyes
А Емма прилича на мамааа, хубавица!
Всичките ни госпожици са прекрасни, да му мислят бащите им  Laughing Hug

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 17:46 от Мартичка

# 362
днес купих първата лъжичка и сега доволно си я завира в устата, тренира на сухо  hahaha

напредвате  Mr. Green вчера купичка днес лъжичка  Mr. Green Hug

Я да питам нещо ... Днес при д-ката като бяхме спомена, че няма да му пуска урина, въпрки, че всичко е наред, понеже била задължителна в 6-ти месец, заедно с кръв, хемоглобин и т.н Има ли нещо такова и ако педито се направи на ударен и не пусне, трябва ли да искаме да ни се пускат тези изследвания? newsm78 Има ли нещо друго задължително като прегледи също?

# 363
Фейт няма да се направи на ударен да не ги пусне. Всички ги пускат. Хубаво е решил педиатъра няма смисъл от две боцкания в толкова кратък интервал.
Ние сме във фаза. Отново!

# 364
Анхелче, още не го ползваме столчето. Слагала съм там Пламен за по 1 мин. Но като гледам до 1/2 месец може и да почнем, че все иска да седи в мен или баща си и си стои но за по 30 мин. Марти много хубаво го е презентирала и на мен много ми харесва. Колко да тежи 10 кг. Ако не бях взела този на промоция щях да си взема на Чико Поли 2 в 1. Но няма да сгрешиш ако си го вземеш  newsm10

# 365
Поколоко, Марти  Hug благодаря много за споделения опит, следя го стола, все още струва толкова  Mr. Green аз нали досега не съм ползвала такива столове и мислех, че добре да е по-тежък, за да не може случайно да се хвърли бебето на пода  Blush

Марти мисля, че за тези месеци 400гр е много добре  Heart Eyes все пак се движат активно  Hug

Фейт да, имаме чаша, чиния и лъжичка  Blush ще се уча от по-напредналите после  Hug

и на мен ми казаха 6ти месец кръв и урина профилактично  Heart Eyes за ортопед се чудя дали има смисъл, защото 2-рия месец го водих, макар и без ехограф тогава го гледаха  newsm78

# 366
Здравейте Септемврийки, надявам се да приемете още една мама при вас. Моята радост Габриела се роди на 30 Септември. Гледам, че обсъждате темата за захранването доста обширно и ще ми бъде много полезно да споделям опит с вас. Stuck Out Tongue

# 367
  • София
Добре дошли на Удис и Никол  bouquet
На 6м се пускат кръв и урина  Mr. Green

# 368
На мен ортопеда ми каза за следващ преглед към 9-10-ти месец, ще питам и педи ако се сетя.

Днес се прибрахме на ръце за пръв път - сложех ли я в количката почваше да реве, вземех ли я - спираше  Rolling Eyes Не знам зъбче ли я тормозеше - гризеше си много яростно и двете ръце, беше мокра от лигавене и като я намазах с Калгел се успокои  newsm78

И да питам нещо - колко време да давам картофено пюре, преди да мина натам? 5-6 дни дали е достатъчно?

# 369
И да питам нещо - колко време да давам картофено пюре, преди да мина натам? 5-6 дни дали е достатъчно?

На мен днес ми беше трети ден с картофче и утре мисля да вкарам и тиква /купена/, понеже нали миналата седмица давах два дена и нямахме реакция, та за това  Crazy Така ще продължа до края на седмицата и после ще вкарвам морков, после май към пащарнака ще се насоча, но не съм сигурна  Whistling

Здравейте Септемврийки, надявам се да приемете още една мама при вас. Моята радост Габриела се роди на 30 Септември. Гледам, че обсъждате темата за захранването доста обширно и ще ми бъде много полезно да споделям опит с вас. Stuck Out Tongue

Ехее .. още една мама, супер  Hug добре дошла  wavey

# 370

Марти мисля, че за тези месеци 400гр е много добре  Heart Eyes все пак се движат активно  Hug
И аз така мисля, за това никакво дохранване с АМ. Тя отдавна се опитва да ми пробута този фризонещо си, но няма да стане. Ще си папа цица до голямото междучасие  Laughing

За килограмите на стола- супер са си, не ме слушай, нали трябваше да кажа някакъв минус Laughing  Hug

# 371
Фейт, а комбинация с тиква и картоф ли ще даваш, или само тиква? Иначе се движим заедно и аз съм трети ден картоф  Wink

# 372
Чики, аз въвеждам един по един за сега зеленчуците.
6 дена картоф
6 дена морков
и сега мисля 6 дена тиква
Аз знам, че трябва поне мин. 4 дена да яде едно и също, че да се разбере дали има алергия детето.

# 373
pocoloco1, много хубаво захранваш, бавно и внимателно. Браво!   bouquet
Следващите нови зеленчуци можеш и 5 дена да даваш  Hug

# 374
Фейт, а комбинация с тиква и картоф ли ще даваш, или само тиква? Иначе се движим заедно и аз съм трети ден картоф  Wink

Да ... мисля да ги комбинирам  Heart Eyes

Какво друго като зеленчук има на пазара .. май няма много избор  Rolling Eyes
След като минем картофа, тиквата, моркова, пащарнака .... после  newsm78
Правим комбинации ли?

Общи условия

Активация на акаунт