Ей я де е пролетта! Зори ни оповестява и вика скоро иде тя!Септемврийки 2012

• 22 127
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Eто рецептата за тортата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420014.0  Heart Eyes

Бягам, че мола ме чака  Mr. Green Heart Eyes

# 616
nub55 Ах, ах, ах! ЧУдна торта , ей!
Аз нямам проблем с готвенето и правене, ама да реша какво да е!
mariq_muri много добре, че си го отсвирила тоя доктор
Lucky* вчера козметичката направо си ме изгони - не можа да ми направи кола-маската. Отпред братовчедка ми с Мели и тя се дерееее. Три пъти спирахме, за да я успокоявам и като се върна отзад пак реееев. И те така - неоскубана си тръгнах  Crazy

# 617
Lucky* вчера козметичката направо си ме изгони - не можа да ми направи кола-маската. Отпред братовчедка ми с Мели и тя се дерееее. Три пъти спирахме, за да я успокоявам и като се върна отзад пак реееев. И те така - неоскубана си тръгнах  Crazy

Аахахахахах  Joy Joy Joy нищо ли не успяхте да скубнете все пак  Mr. Green Hug

Лъки ... според мен си е била направо гладна  Whistling Ако е като зетчето ви  Mr. Green той е така, особено вечер след баня може да яде и през час и когато е гледен нищо не може да го успокои  Crazy дори когато вече подавам шишето продължава да реве ... още в транс докато зацепи какво става  Mr. Green Прави като мен - храня и веднага излизам  Mr. Green

Нубче ... тортата изглежда много добре  Hug

Мария ... големи изпълнения сте имали  ooooh! важното е, че вече сте добре  Hug

Ние се поразходихме малко до село и сега мислим една разходка да направим, че такова слънце пекна  Crazy

# 618
Хелоу Hug
Благодаря момичета за прекрасните пожелания   bouquet
Скай, бързо ще се оправи Владко, нали си има най- грижовната и любяща мама  Hug Гадното е, че ви се е случило и както писа с тая наша здравна система  ooooh!
Вчера бяхме пак на детски невролог и май няма да ни се размине ходенето до София и скенер на главата  Cry, дано поне не кажат, че има нужда от друга интервенция, че ще гръмна някой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Докторката ми каза, изобщо да не се занимавам със здравна каса, ами само платено, че иначе си обричам детето само на мъки (то чакане и грешни диагнози). Аз все гледам на частно да си заведа детенцето, ама те пък едни лекари.... Ей, Софиянци, то всичките доФтори, които са читави, все при вас бееееееее, няма един за хубост и цват при нас  Thinking
Марти, ще го кача килимчето в снимката при коледните подаръци  Hug
Нубче, голяма домакиня, признах те, как устиска толкоз време без Мола  Joy Много ти е пролетна тортата с тия теменужки  Mr. Green ммммм, вкусно  Crazy
Ариел, ми то и суджуци може да сложа следващият път  hahaha

# 619
Сиси, може ли да ми дадеш инфо на Лични за цени скенер и операции. Къде правихте 3Д скенер, бързо ли става и т.н. Дълго ли се чака за час за преглед при доктора и правиха ли ви някакви други изследвания.

# 620
Поколоко, вие при Георгиев ли решихте да ходите?
Ще пиша по-късно на лични, че сега нямам никаква възможност
Много, много, много стиснати палчета  Hug

# 621
Да при него, аз четох и за някакъв Захариев или нещо подобно, че загубих сайта, където го видях?

# 622
Сиси, аз намерих това и го цитирам " операция най - добре да се направи в "Св.Иван Рилски" от доц.Кирил Георгиев. Той и само той у нас оперира краниостенозите по съвременни методики и е наясно с пълната специфика на проблема.", за друг знаеш ли?

# 623
Дени, ще стискам палци за най добрия изход от проблема. С вас сме!

# 624
Поколоко , първо честит рожден ден на петерици  Hug И ти пожелавам малкото съкровище да е добре и да няма никакви проблеми  Praynig  Heart Eyes
Аз искам да ви се похваля, че сме захранени вече  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out със сока на киселите краствички  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Ай да ни е честито  smile3511
Да се редактирам само как е станало......... На мм майка му яла кисели краставички, а детето мляскало и на нея й дожаляло и й дала от сокчето. Какво толкова, нали не е отхапала ( това беше отговорът )  tantrum

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 17:39 от Стаси_

# 625
не се притеснявай Стаси  Mr. Green вчера бяхме на гости и малкия обърна чаша с ракия на масата и докато му изтрием ръцете  ooooh! успя да си оближе пръстите  Grinning добре, че нищо му няма на детето  Heart Eyes

Поколоко дано се окаже фалшива тревога  Hug стискам палци  Heart Eyes

# 626
Хахахха Стаси  Mr. Green хайде честито ви захранване с кисела краставичка  Mr. Green
... то не е смешно, ама какво да кажа  ooooh!

Днес на село като бяхме и ще правя млякото на дребен и прабабата вика ...
Ти с кисело или прясно го храниш сега?  Shocked  smile3544

Поколоко ... дано всичко и при вас, както при Сиси се нареди по най-добрия начин  Praynig Hug

# 627
Поколоко, стискам палци за Пламката  Hug Сигурна съм в добрия край на вашата одисея  Hug Видях килимчето, благодаря, даже го намерих и в продавалника  Laughing

Стасиии, смешно ми стана, ама си представих ако бях на твое място. Не толкова сока, а своеволието щеше да ме издразни  tantrum Нищо и няма на Алекс, не се тревожи  Hug

Барби, честит стол на Ева  Heart Eyes

Августа, бързо оздравяване  Hug Много хубав Борис  Heart Eyes

Скай, радвам се, че бързо настъпва подобрение при вас  Hug Бойци сте вие, железни  Heart Eyes

Нубче, ауу, страхотен чийз кейк!

Анхелка, викаш и вие се захранихте с ракийка  Laughing, случват се такива неща. Тити беше на годинка и нещо като обърна чашата на свекъра с ракия, голям рев беше  ooooh!

# 628
Много ясно, че ще е добър края, само дето аз почвам да влизам във филм от неизвестното, абе за какво са трудностите, ако не ни правят по- силни и да ги преодоляваме! Само с усмивка приемам всяка нова трудност, но ако продължаваме така ще ми стихне усмивката. Hug Нали си имам най- големите съкровища, то другото се оправя   Whistling Нали ми тежеше, че исках да разпитам Сисито, че тая неизвестност ме мъчи  ooooh!

# 629
Стаси и Анхелка браво на децата,едното захранено със салатката,другото с ракийката,какво толкова  Наздраве!   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт