Ей я де е пролетта! Зори ни оповестява и вика скоро иде тя!Септемврийки 2012

• 22 161
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Лелел какви са тия сметки за ток?Сигурно се отоплявате,къпете,и готвите..Ние се оплакваме ако надвиши 40лв сметката и то зимата е толкова,лятото до 30 лв макс.
Е то така излиза че вие не се отоплявате, къпете и готвите  newsm78
Не се заяждам ама ми стана чудно, сигурно са без ТЕЦ и бойлерите гълтат много, щото климатиците според мен са доста икономични, в сравнение с духалките направо работят без ток Mr. Green

# 286
О и нашите сметки за ток са 30-40лв, но за това пък имаме редовно честитки от топлофикация, последната е 270лв Mr. Green

# 287
Лелел какви са тия сметки за ток?Сигурно се отоплявате,къпете,и готвите..Ние се оплакваме ако надвиши 40лв сметката и то зимата е толкова,лятото до 30 лв макс.

Шегуваш се нали  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 288
Момичета здравейте, аз да ви попитам понеже мисля да захранвам от утре с пюре от картоф на Хип, на етикета пише, че след отваряне може да стои в хладилник 1 ден, в тази връзка мога ли утре като и дам една чаена лъжичка картофено пюре на обяд, след това пак на обяд на следващия ден да й дам 2-3 лъжички. В смисъл дали ще се развали дотогава, не мога да си обясня продължителността на това понятие 1 ден. Също така като давам една чаена лъжичка картофено пюре, тя дали трябва да е в това количество разредено с кърма или чисто пюре 1 чаена лъжичка и впоследствие да го разреждам с кърма, но пък така ще излезе повече. Не знам дали обясних правилно. newsm78

# 289
Амиии, щом си говорите за сметки, и.аз ще се вредя и даже ще ви мина всички- ние сме на газ и зимните месеци плащаме по 300-400 лв.!!! smile3511

# 290
хахаха ,да бе мн съм тъпа,как съм го написала-хахахахха Joy
Исках да кажа че всичко ви е на ток-цялото домакинство.Ние само готвим на ток и осветлението.Иначе родната Топлофикация доста ни копае в джоба.Както и да е,от написаното само аз се разбрах Grinning ама така е като пиша,говоря с едното дете,а с другото ми виси на цицата Laughing

# 291
Марти, с лешници е тайната  Wink И двата бяха с лешник.
Хаха, знаех си, че ще е в тези дето не ги обичам  tooth Ще купя за мъжо, че той ги яде  Wink

И ние пак имаме доста ток, с 13 лв. повече от миналия месец и дано не става повече  ooooh! Но така ще е, няма как да правим икономии заради малкото човече  baby_neutral

silvi_7878, понеже и аз съм на тази вълна - вчера дадох 1 лъжичка пюре, разредено с мляко до кашичка и после дохраних с мляко; прибрах го в хладилника; днес същата процедура, само че направих 2 лъжички. Сега ще го доям и за утре и вдругиден съм взела ново.

# 292
Оохххх Зайче ... няма ли за свършат при вас проблемите  Confused айде да е за полседно  Praynig

Данайче ... и ние не ядяхме много ... ама напоследък му се е отворил апетита, въпреки, че понякога пак си хапна по 60/70/80 на ядене  Mr. Green

Оооо Пипи ... честито ви захранване  Mr. Green и ние днес продължихме с по-гъстата консистенция и се прие отново много добре  Heart Eyes Дано и при вас нещата вървят така  Hug
Чики ... честито и на вас  Hug

Стефисссс ... завид, завид  Mr. Green ... дай да видим сега ще объркаме ли режима  hahaha

Таня ... ние не пищим, но обичаме да си слушаме гласчето доста често  Mr. Green пищенето го прави когато му е мооого густо  Mr. Green

Ееее Уиспър супер снимка ... виждате ли, че идва пролетта  Mr. Green Hug
И малката е голяма кукла  Heart Eyes

Карина ... да се оправяте бързо  Praynig
Добре си я наредила приятелката  Mr. Green браво  Hug

Ева  #Crazy ... браво на млекоцентралите Mr. Green  Hug бързо да оздравяваш  Hug
Ема е прекрасна, гледах я вече във ФБ  Heart Eyes

Анхелче ... за губи приза  Mr. Green А Вики е голям сладур  Hug

Алексис ... на нашето педи от втория месец и пея, че искам на ортопед, но рече и отсече, че се ходило чак в 4 месец  ooooh! и така получих направление преди седмица.

Честито на всички опаричили се и изхарчили вече парите  Mr. Green
Нашите като гледам ще ходят за тока  Tired

Нубче ... ти си виновна за сметката   Naughty връщаш ми го за колата, нали  Crossing Arms Mr. Green
... баси обирджиите гадни  #Cussing out
Ама като чета вашите сметки .... се успокоявам, че нашата е по-малко  Mr. Green

оххх ... после ще дочитамм, че закъсняваме за баня  Whistling

ехехех ... не го е публикувало, че има нови отговори и сега продължавам  Mr. Green

Зори ... кажи, кажи ... колко ви е сметката  Thinking ... да ти завидим малко и ние  Mr. Green

Shocked вие топлите ли се  Shocked ... аха прочетох после  Mr. Green

Вчера счупих кантара вкъщи, не питайте как - с мързел  bowuu ММ като се прибра само ме попита днес какво съм яла  hahaha

Joy Joy Joy  Hug

Силви .... тя Чики ти е писала, аз само да кажа, че не трябва да бъркаш в бурканчето с пюрето директно и на другия ден пака така. Отсипваш си някъде и после пак така. Не, че ако бръкнеш директно нещо сериозно ще стане  Mr. Green просто така казват  Whistling

# 293
  • София
хахаха ,да бе мн съм тъпа,как съм го написала-хахахахха Joy
Исках да кажа че всичко ви е на ток-цялото домакинство.Ние само готвим на ток и осветлението.Иначе родната Топлофикация доста ни копае в джоба.Както и да е,от написаното само аз се разбрах Grinning ама така е като пиша,говоря с едното дете,а с другото ми виси на цицата Laughing
Аз напоследък забелязвам,че когато всички сме в къщи ми липсват поне още 2 ръце, за да се справя с домочадието Mr. Green

# 294
Е добрах се до компа. Днес направихме голяма разхода, даже и аз се уморих, едва се прибрах. Малката спа цели 2 часа  Shocked, не го е правила отдавна.
Карина, разбирам те как си се чувствала. Когато бях бременна все ме питаха дали ми е първа бременност, защото съм на 33 години. И постоянно ме гледеха укорително. В един момент ми писна и казах, че данък обществено мнение не плащам  #Cussing out Аз мога да ти кажа за смелостта да имаш второ дете " Евала"!  smile3501 Както и на майките с трето дете. Никак не е лесно сега да се гледат повече деца и този факт обществото трябва да оценява правилно и да подкрепя тези майки, а не да ги обвинява за годините  #Cussing out Бесните ме хващат на тази тема.
Аз колко съм ревала и си викам " като отида да го вземам от градина какво ще ме питат - баба или майка" Но сега не ми пука, защото обстоятелствата не винаги зависят от нас. Радвай се на дечицата си и ги нацелувай от мен!
Бебо е вече изкъпана и е време за цок-цок. Хайде до по-късно!

# 295
Флайбъл,ЧРД  bouquet !Бъди обичана,здрава и много глезена!

Велвиамо,Сиси-искрено се надвам,че ви се успокоиха душичкте Hug

Алексис,стиснати палчета и от мен Heart Eyes!

Карина,момичетата са те поуспокоили,ама аз не виждам какво имаш да им се връзваш на тези дребни човечета-гушни си детето и си свиркай с уста...амаха,злобни хорица #Sniper #Sniper

Токът на нас ни е 130,но имаме сметка за парно 200 лв,а парно не сме включвали нито веднъж.

Тази вечер съм много сдухана,нахранвам малката и отивам да си сипя винце,дано ми мине....Приятна вечер,мили девойки   bouquet

# 296
Момичета, моля за помощ, който знае нещо за бяло течение  tantrum Ужасто е, даже от време на време май имам дразнене, не е точно сърбеж... Някой ако знае някакви таблетки, дето ги дават без рецепта или нещо друго HELP PLEASE!!!

# 297
Бебка заспа и аз да се оплача на спокойствие, че продължава да яде по 8 пъти на денонощие, като не пропуска нито едно нощно хранене. Единственото по-различно е, че нощем яде по-малко от денем - по 80-100 мл. Четох в една книга, че така търсели да ядат за успокоение, а не че са гладни нощем.
Иначе и аз съм от 35-годишните, но това ми е първото и живот и здраве последното дете. Не бих могла да осигуря всичко необходимо на 2 деца, а и нервите сигурно няма да ми стигнат за второто. За съжаление нервната ми система не е като на 20 години. А искам да отгледам спокойно и щастливо дете. Цикъл още нямам, но то как да имам като се цедя на всеки 3 часа вече 6-ти месец, направо мъка. Иначе моето бебе има страшно много газове, чак на някои хранения не може да яде седнало, а иска легнало. Нощем чак се гърчи от газове. Давам й еспумизан, но много не й помага. Sad На мамите с болни дечица пожелавам бързо оздравяване. Аз преди 2 седмици минах през болницата с малката с нещо като ротавирус. Вече за щастие сме добре, но отложихме тазмесечната ваксина, а и захранването. Живот и здраве утре ще се захраним.  bouquet

# 298
  • Варна
Днес времето чудесно беше. За да ми се секне кефа все още нямаме вода. Дребното си легна мръсно. Каката още обикаля, надявам се до час да дойде  Crazy
Флайбъл честит рожден ден! Да сте здрави ти и семейството ти   bouquet
Карина и аз съм на 35 г. ама поне мъжа ми е по-млад от твоя /набор ми е / Mr. Green Много добре си се чувствам даже  Laughing Да не ти дреме  Wink
Фейт нашия ток е 260 лв.
Утре съм на гинеколог. Да видим наред ли е всичко.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 00:34 от Barbera

# 299
diva_free За първо време може да се подмиеш със смрадлика билката. Но задължително мини през гинеколог да ти вземат един влагалищен секрет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт