Ей я де е пролетта! Зори ни оповестява и вика скоро иде тя!Септемврийки 2012

• 22 151
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Такааааа,с кеф си хапнахме морковеното пюре.Ама май доста си му дадоха(150-180г  #Crazy),ама голяма лакомия ей.Все дзяпа като някое гардже.Още щом го сложих в кошницата за кола(за сега там се храним) и се почна великото зяпане.И какво викате може да пооранжевее от морковите ли  newsm78?

И кучето ни нещо пак се разболя милото  Cry.Старост -не радост...

# 436
Благодаря за посрещането. И аз смятам да приготвям храната за малката, но аз съм си луда на тема готвене. Сегасъм дала поръчка на бабите за домашни зеленчуци да видим докато дойде края на март какво ще има.
Фейт тази таблица от блога ''за близнаците'' и за я гледах и мисля горе долу по нея да се водя.

# 437
Фейт тази таблица от блога ''за близнаците'' и за я гледах и мисля горе долу по нея да се водя.

Може ,може ... на мен така ми я дадоха  Hug

Сега по новините на  нова ще дават за високите сметки за ток  ooooh!

# 438
Хелоу Hug Hug
Не съм ви дочела, че днес чистя и оправям къщата.
Ками, с един климатик една къща да отопляваш не става !!!! Климатиците са според кубатурата на помещението. Аз в спалнята и хола съм с LG нови сравнително нови са на 1,5 г. Имаме 120 лв. ток. Инверторни са и не се изключват през цялата зима. Настроила съм ги на 20 градуса и не ги пипам. Само по нова година като ни нямаше ги оставихме на 18 градуса за 2 дена.
Те хубаво те съветват за Дайкин, но те вече не са това което бяха. Можеш да си намериш климатик с много по- добри характеристики, на по- изгодна цена. Като купувах моите, също не бяха много евтини- 1250 лв. броят, на промоция. Като ми ги монтираха ми обясниха, че Дайкина са отживелица, т.е. лежат на стари лаври, понеже новите технологии много бързо се развиват и има много по- добри климатици от тях. Трябва да гледаш разхода на климатика, на топло и студено и така да се ориентираш. Аз в нас съм 12-ки, но 9-ки биха ми свършили работа, разлика в цената като ги купувах нямаше, но така по- ефективно, енергоспестяващо ми работят.
Сори за спама. До по- късно.

# 439
аз така купих пюре и в бързината видях че е за 4м,после чета домат,чушка,мляко,масло,захар,зелен боб и  #Crazy то цял гювеч,ще си седи  в кухнята чак до лятото Laughing

# 440
фейт как се сменяше аватара? newsm78

# 441
Добър ден  Mr. Green

Фейт тва за скорпионите ми хареса, ама е вярно, че каквото си решат смятат че е правилно и на глава с тях не може да излезеш  Mr. Green Hug

Милена с тоя послушен Тео как няма да си готвиш сама пюретата, аз няма да имам тази възможност и затова Тони ще яде готови  Mr. Green Heart Eyes

аз така купих пюре и в бързината видях че е за 4м,после чета домат,чушка,мляко,масло,захар,зелен боб и  #Crazy то цял гювеч,ще си седи  в кухнята чак до лятото Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вярно, че май не трябва много да се гледат месеците на пюрето, ми тогава защо ги пишат  #Cussing out
Аз от другия месец ще се включвам по темата за захранването, за сега сме само на кърма  Heart Eyes

Отивам на парка, времето не е май толкова студено  Heart Eyes

Ще се побъркам ако стоя цял ден в къщи #Silly

# 442
Добър ден  Mr. Green

аз така купих пюре и в бързината видях че е за 4м,после чета домат,чушка,мляко,масло,захар,зелен боб и  #Crazy то цял гювеч,ще си седи  в кухнята чак до лятото Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

хахах ... направо гювеч викаш hahaha hahaha hahaha

Облаче ...  писах ти на ЛС  Peace

# 443
 Crazy маѝ стана  Crazy

# 444

Стана да Mr. Green ... много готина премяна  Hug

Сега попаднах на това ... има дни на големите отстъпки в Метро и днес има 45 % намалене и има детска кошара от 75 на 54 лв  Peace

Вчера е имало пералня със сушилня  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 14:00 от F.a.t.e.

# 445
 bowuu
погледнах брошурката,нищо особено няма.аз си купих миксер от кауфланд за 16.99лв  Grinning сложих го вкухнята да хваща прах при другите ел.уреди дето съм си накупила  Embarassed

# 446
Фейти , мило скорпионче, драсни и на мен едно ЛС с тази ценна информация  Heart Eyes

# 447
  • София
Фейти , мило скорпионче, драсни и на мен едно ЛС с тази ценна информация  Heart Eyes
Е напиши го тук направо искам и аз Mr. Green

# 448
айде,чакам да се премени и другата Александра Simple Smile

# 449
ААА, в Кауфланд аз си взех някакъв менте мксер за 13 лв.  smile3534 smile3534 smile3534 ама преди един месец.
И аз съм накупила много пюрета. Инфото за спанак ми е много полезен, тенкю Марти  Hug
Сега се чудя за броколи, но май ще метна пъщарнака и комбинации от вече пробваните, пък по- късно другите пюрета.
Фейт, може ли таблицата за захранването на пощата да ми пратиш?
denica.gercheva@abv.bg
Тенкю предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт