Ей я де е пролетта! Зори ни оповестява и вика скоро иде тя!Септемврийки 2012

• 22 151
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Фейти , мило скорпионче, драсни и на мен едно ЛС с тази ценна информация  Heart Eyes
Е напиши го тук направо искам и аз Mr. Green

Joy хехе добре  Mr. Green

Правите си регистрация в Прикачи.ком и си качвате избраната снимка, която искате да сложите като аватар. Задавате и после размерите определени от БГ мамата в профила ви /200/160 май беше/ и я слагате пак там, като задавете, че ползвате ваша снимка и накрая запазвате накрая промените  Mr. Green Това е  Hug

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 15:02 от F.a.t.e.

# 451
  • София
Фейти , мило скорпионче, драсни и на мен едно ЛС с тази ценна информация  Heart Eyes
Е напиши го тук направо искам и аз Mr. Green

Joy хехе добре  Mr. Green

Правите си регистрация в Прикачи.бг и си качвате избраната снимка, която искате да сложите като аватар. Задавате и после размерите определени от БГ мамата в профила ви /200/160 май беше/ и я слагате пак там, като задавете, че ползвате ваша снимка и накрая запазвате накрая промените  Mr. Green Това е  Hug
Wine Glass само не прекалявай

# 452
Фейт,аз бях обещала да кача в снимката твоят екселски файл,но забравих Blush...

Ей сега ще го направя Peace

Редактирам се-файлът е прекалено обширен(надясно и надолу) и според мен с принтскрийн няма да стане добре.Засега няма да го качвам,ако някой има идеи да свирка Heart Eyes

# 453
ААА, в Кауфланд аз си взех някакъв менте мксер за 13 лв.  smile3534 smile3534 smile3534 ама преди един месец.
Сега се чудя за броколи, но май ще метна пъщарнака и комбинации от вече пробваните, пък по- късно другите пюрета.
Точно така  Hug, по натам включи броколи! Не е задължително първия месец да се дават всички зеленчуци. Достатъчна е комбинация с въведените вече, постепенно идват ред и на другите. Четете пюретата какво съдържат. Например тиквички с картоф на ХИП, освен зеленчуците има и ориз. Ако не сте давали дотогава тиквичка и ориз (каша), реално въвеждате два вкуса. Макар ориза да е слаб алерген, хубаво е да се знае какво се дава.
Уж нямаше да се обаждам за захранването   ooooh!

# 454
Обаждай се Марти Wink.Никъде не видях нещо ПРОТИВ нещо си.Само факти...който иска да си ги взима:).Благодаря лично за което Peace

# 455
Фейт, може ли таблицата за захранването на пощата да ми пратиш?

Йъп ... готова си  Hug

Белче ... не се притеснявай  Hug

Обаждай се Марти Wink.Никъде не видях нещо ПРОТИВ нещо си.Само факти...който иска да си ги взима:).Благодаря лично за което Peace

+1  Hug

# 456
Фейййтчеее,искам и аз пъъъък ,плииииййййййсссс newsm45

# 457
Фейййтчеее,искам и аз пъъъък ,плииииййййййсссс newsm45

върни се няколко поста  нагоре  Mr. Green

# 458
Мартичка, освен че в случея си ни полезна незнам какво друго да кажа. Виж как щях да сгреша, ако не беше писала за спанака

# 459

Уж нямаше да се обаждам за захранването   ooooh!
Хаха Уж! Па първа компИтенция. Heart Eyes Hug
Ударихме 39 преди малко и сега пада.
Интересувам се на някой да не му е станал белег на рамото от бцж-то?  

# 460
sky* Криси има белег, но много блед и като го пипам е грапав

# 461
Хаха Уж! Па първа компИтенция. Heart Eyes Hug

Ами Сандето взе, че заспа, и аз се раздрънках  Laughing

За белега- знаеш ли, че не съм забелязвала да има белег  newsm78 Като се събуди, ще пиша със сигурност.

# 462
Коригирам си грешката по горе ... сайта е този  Blush

http://prikachi.com/

# 463
Вики има белег, но е мъничък
Поразходихме се малко и почна да вали

# 464
и Алекс има,малко е и прилича на пъпка.то ако няма се бие пак след 7м нали?или греша?

Общи условия

Активация на акаунт