Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 182

• 26 765
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
хах - какво мъжко хоро само!...

Скрит текст:

Хоро, хоро - само това ли видя....А марковите дънки....Ех, Марица - обърши си очилата...

Е много отрано започнахте с марковите дънки.... ooooh! Grinning Grinning ама с това
хоро  Joy Joy Joy да му сложат и знаме..... hahaha Joy Joy Joy

Оставили са косата му да се вее. Simple Smile) Няма нужда от куйрук. Simple Smile))

# 31

Не зная вече къде да се скрия -  все ще ме намерите ...

Елинор, те снимките където са в добри взаимоотношения - са от първи сезон.

Не забравяй, че по това време / втори сезон ~ Св. Валентинската серия или малко преди нея /  - в екипа на "КВФ" идва нов член с  повече екранно пардон рекламно време - а извън сериалското му присъствие е почти постоянно. От тогава някои взеха да прекаляват с пиенето на студен чай -   и взаимоотношенията май  станаха "отЧАЙващо"различни ...

# 32

Тази снимка не бях я виждала,взех я от Engin Akyurek Lovers
а те от фенски сайт
http://www.enginakyurek.biz/

# 33
Като му гледам нахилената муцунка (и аз я виждам за 1 път, Ели), да споделя (нали съм на 13-и еп....) Енгин има една усмивка, която пази за особено нежни моменти... това е един от тях:

# 34
# 35
Момичета,привет-тук при нас днес се изредиха всички годишни времена-до обяд беше слънчево и топло,после валя дъжд,сега пък леко го обърна на дребен сняг-абсолютно шашава работа!
Гледам,че пак с Енгин си имате работа-дънки!!!,коса и т.н.Моля ви се не го слагайте по разни мъжки хора и хванат за ръка с мъж(дори и със себе си hahaha hahaha),че недоброжелателите само това чакат.Вчера  един(или една) от съседна нам тема пак беше отбелязал,че Берен е спрягана за гадже с почти всичките си екранни партньори,само с Енгин не била спрягана.Каква ли му беше задната мисъл така и не разбрах.
Иначе ми беше чудно,че Берен и Кенан вчера празнували едногодишнина-на мен защо ми се струва,че се загаджиха малко по-късно,ама може и да бъркам.Аз тогава не обръщах много внимание на този левент,защото все ми се струваше,че работата не може да бъде сериозна,ама ето че си минала една година.

# 36
Така Керим би изглеждал, ако се осмели да поиска прошка...

... а така - ако я получи:

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 16:28 от marytza

# 37

ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI

# 38
# 39
И нещо по повод реалност и кино-магия...

# 40
# 41
И още един бърз колаж за сравняване

# 42
# 43

Аз вече се наслаждавам на серията в Бодрум.
След признанието и обещанието което си дадоха - следват вече само хубави моменти на споделена и открито показвана любов.

Тук за първи път Фатмагюл открито показва любовта си без да се притеснява от  татко Фахретин и Мерием.

Къде е онзи злобен  вампир Мука да я види - моментално би се "отровила" в собствен сос.

# 44
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Минавам само за секундички!  PeaceВременно съм извън домашния комп, а за служебния знаете! ooooh! ooooh! ooooh! Но от там поне Ви чета......на пресекулки....
Маричка днес се  rotfImao rotfImbo smile3506 smile3506/ на тръстиката ooooh!/ rotfImao rotfImbo с мъжкото хоро...  , но и Велианка  е права Peace
Разкошни колажи правиш ! Браво! Peace
За нашите сладури Вие всичко описвате - голямо ми е удоволствието, когато  Ви чета! Peace
Изтървала съм  зарязването на лозите..... Joy ooooh! Joy, но се старая да се осведомявам от информационните бюлетини - Ди..ва Peace
Момичета не мога повече да се мъдря тук , затова ще Ви напускам за голямо мое съжаление! Praynig Praynig
Всички сте прекрасни и творите много хубави неща! Правите темата ни едно райско кътче! За всички Ви  са моите  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Бъдете здрави и много щастливи! newsm51 newsm51 newsm51
И за да остана вярна на "стила " си  Joy Joy

Скрит текст:
За вашето добро настроение в неделната вечер !!!

Общи условия

Активация на акаунт