Отговори
# 645
На Baby Love кашите са без млечни и млечни, има много хубави.

Това на ДМ марката ли беше?
Peace Ахъм Wink

# 646
А защо не си поръчаш от този сайт, дето на Калисто показвах кашите, вземи си няколко, ако доставката не е някаква цифра, по-лесно ще ти е  Hug

Ето безмлечни
Ето млечни

# 647
СамиМами, в Кауфланд има безмлечни на Тьопфер ориз с банан, ориз с ванилия и ябълка ли беше и пълнозърнест ориз. На Бейбилов също има безмлечни - просо със сигурност, другите не ги помня  newsm78 Елда на Хип пак само в ДМ съм виждала  Crazy

# 648
  • До морето
А защо не си поръчаш от този сайт, дето на Калисто показвах кашите, вземи си няколко, ако доставката не е някаква цифра, по-лесно ще ти е  Hug

Ето безмлечни
Ето млечни

Ами щото съм куха манерка  ooooh! Не съм го видяла този сайт, сложих го при фаворитите и като се върнем от ските другата седмица ще поръчам!

Дафи, ще се разходя и до Кауфланд, то се е видяло!

# 649
  • Варна
Мда, аз днес взех от ДМ просо на Бейбилав и елда на Хипп.
А за този картоф, хипският имам предвид, не разбрах може ли да се смеси с кърма, че да стане по-течна консистенция, или няма да се получи?

# 650
  • Обетованата земя
Аз пък само първите два дни слагах мляко в пюренцата, хич не обичам да се цедя, пък и нали кърмя преди това или после (напоследък я чакам малко да поогладнее след сукането, че иначе съвсем не иска). Да се учи на чистия вкус.  Mr. Green
Днес бях на тае бо и доста се изморих, но и освежих, обаче се чудя, дали не пречи нещо на кърменето, в смисъл дали не отиват токсини в кърмата? Някой запознат?  Flutter

# 651
Месечинке, картофа на Хип го смесвах с кърма  Peace То иначе не става за ядене  Mr. Green

# 652
Диди, и аз точно ще почвам тае-бо-то  Hug то токсини в кърмата от всичко се отделят  Mr. Green
Анди падна от диванааааааааааааааа  #2gunfire ММ е виновен  Twisted Evil аз ревах повече от Анди  Mr. Green

# 653
Диди, и аз точно ще почвам тае-бо-то  Hug то токсини в кърмата от всичко се отделят  Mr. Green
Анди падна от диванааааааааааааааа  #2gunfire ММ е виновен  Twisted Evil аз ревах повече от Анди  Mr. Green

Hug не се притеснявай, в повечето случаи е безобидно.....аз все се чудя Нийчето кога ще се търкулне на нейната възраст батко й се беше отчел вече

# 654
Гундии, щях да те питам, подготвяш ли се за рд-то на Викчо, кво сте замислили  Hug
Гледайте извадих 6-9 месеца дрехите и това са само жилетките и якетата - 25 парчета  Joy Joy
Скрит текст:

[/color][/b]

# 655
Тефи, аз пия по едно безкофеиново нес с мляко, но по някога пия и нормално нес. Иначе по принцип не мога да пия повече от едно кафе на ден!  Peace
Бютка, много дреха, много нещо ...

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 18:39 от Vaseto29

# 656
Един бърз запис и от мен да не ви изтърва, че нещо не мога да де добера до компютъра  Tired
Благодаря ви за подкрепата отново  Hug

# 657
Диди аз знам само,че при бързо отслабване се отделят токсини, които преминават в кърмата Peace

# 658
Бютка, ама ти си цял магазин  hahaha А за падането, добре дошла в клуба Flutter
Диди и  аз съм чувала за спорта подобни изказвания...ама ми минава покрай ухото, а и ти не ходиш всеки ден, според мен е ок Peace А пък се тонизираш, идва ти настроение и оттам предаваш на Теа " щастлемони" (както аз ги наричам) Hug Hug Hug Joy
И ние утре стартираме с картофчо Heart Eyes
Диони, как сте?
И аз пия понякога по 2 кафета на ден Peace
Аз намерих клубче за р.ден, капарирах, тортата е ясна, голяма радост цял ден вкъщи Crazy

# 659
Бютка, гадно е, ама нищо му няма  Hug Аз пък преди малко я гушкам и я замятам на рамо обикновено, така я нося с една ръка и исках да я подуша дали не се е наакала и с такъв замах я заметнах да я душа, че просто щях да я преметна през рамо и да тупне на глава на теракота  ooooh! Хванах я за краката, обаче така се уплаших, направо сърцето ми спря, цялата се разтреперих, как за секунда просто може да стане не беля, ами огромна трагедия. Веднага си представих как се е размазала долу и аз какво после - да си тегля ножа ми остава и това е, ужас  Sad

Дрешки и аз катерих към тавана омалели и от двамата, 2/3 изобщо не ги е облякла тя, горе какво чудо е от дрешляци, и 5 деца да имам, пак не можем да облечем всичко  ooooh! Взех й няколко за 9м вече.
На Криско гардероба се опразни тотално, ама на тавана няма за него нищо за смъкване  hahaha

Иначе омете днешното меню, цели 200гр и за още пита  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт