Отговори
# 675
Утре се очертава картофен ден за всички.Взех му аз пащърнак и картоф на хип.много хубаво си зяпа и отваря устенца към лъжичката  Heart Eyes

Какви цици пъчите,какви бански......кви 5 лева  ooooh! Crazy Аз отслабнах мноо грозно- краката ми са като щеки,гъзеца е двоен,корема е като разорана нива и 5 месец бременна,циците и гравитацията добре се погаждат /като карикатура съм/........на морето не с бански ами с бурка трябва да съм  Rolling Eyes
Ако всичко е наред във вторник се прибираме у дома  Whistling

# 676
Не се разпадат, Кашпи, маслото ги държи, то ги стяга в хладилника  Hug

Морковена не съм правила, нещо не ме привлича в заглавието й  Joy

# 677
  • София
Леле, бют, добре си се запасила с дрешки! Simple Smile За падането много добре те разбирам.Пепи на 4-5 мес. падна от един фотьойл, а Сашето още не ще  Laughing
диди, аз съм чела, че се отделят токсини в кърмата при спорт и диета, но вече може и да се отрича Wink
Блонди, какво й беше менюто днес? Аз днес реших да му дам броколи. Леле какво втрисане беше, за първи път, чак му идваше да повърне и после рев и нерви и не искаше дори любимите си моркови, нито банани, абе 3 бурканчета отворих. Ама се беше ядосал  Laughing Аз се чудя дали да почнем каши  newsm78 И добре че си я държала здраво и аз имах подобен случай, много гадно.
ВикТан, да оздравявате! Simple Smile

# 678
Би би, картофи с тиквички и АМ  Simple Smile И аз все гледам косо броколите и не набирам смелост да ги предложа  hahaha

Утре тиква с авокадо, пък ще видим за тия броколи... с нещо трябва да се комбинират  Thinking

Каши - защо пък да не ги почнете  Simple Smile

# 679
Аз пък дадох броколи, яде ги, ама явно е добро прасенце ... А какво излезе отдолу и как миришеше ...  Sick После сме на картофи с тиквички!

# 680
ВикТанДея дано се оправят бързо децата  Hug
Кашпичка и аз имам различни големини бодита, които му стават, но дрехите вече са си 6-9 и не виждам дори как някой ще му стават още 2 месеца
Блонди верно няма как в месните АМ Simple Smile
Аз този чиизкейк на Биби с пекането му пеках бисквитите с маслото, но той целия се пече. Стана хубав.
Ха Муки и аз се чудя дали да не дам утре пащърнак и картоф на Хип
Блонди страшно, тиква с авокадо. Направо ще си записвам какво давате, че ми е бедна фантазията. Аз съм по простичките. Например броколи с оризче, така си го хапвам и аз Laughing
няма как да се отрича за отслабването(бързото) и кърмата, нали всичко това мазното, дето е натрупано в клетките се топи, това са си отрови. Но Диди иска да спортува за тонус, да се стяга. Обмислям да си купя Нинтендо да си скачам в къщи и аз   animal085

# 681
  • Варна
Блонди верно няма как в месните АМ Simple Smile
Що Embarassed

# 682
  • Обетованата земя
За месните май заради желязото, с млечни не се усвояваше добре, ама да не се изказвам неподготвена.  Blush
Блонди, дано проядем с по-голям апетит. Simple Smile Еличка, утре ще пробваме татко й да я нахрани, ама тя още по принцип не е на ти с лъжицата. Иначе пък се научи да гълта, след като е осмукала добре хапката храна, като бонбон ги смуче нещата.  Laughing
Лино, да аз определено си се харесвам като килограми, ама искам да се стегна. ДНес на огледалата в залата си се харесвах  Blush, нищо че сега ме болят краката.  Crazy На 5тата минута бях без дъх, но после влязох в ритъм.  Mr. Green И не спрях да се прозявам.  Laughing

# 683
Диди, къде ходиш, мисля и аз да хоодя на нещо, и тае бо ми звучи добре Simple Smile Peace

# 684
  • Обетованата земя
House of sport Simple Smile Има понеделник, сряда и петък от 18.30 и събота в 10 часа. Мо же да скачаме заедно.  Mr. Green

# 685
  • Добрич
Бютка, страхотен е банския! ММ много го хареса най-вече заради цената и каза, че онзи от 30 паунда хич не бил хубав :d ще има да взема. Аз от 3 години все с цели бански ходя, много ме кефят ама си взимах нещо по-изрязаничко. Беше то, га бях млада  Mr. Green
Утре и аз ще захраня. Тиквата е готова и чака второ нареждане. Simple Smile

# 686
Марли, ти пък си в страхотна форма, носи си каквото искаш Wink
Диди, направо ми се прищя да скачам с теб, ама много съм скарана със спорта аз Crazy

Каши - защо пък да не ги почнете  Simple Smile
Щото били калорични, поне за фигурата на Ивайла  Crazy

# 687
Кашпичка, аз правя морковен кейк по рецептата на Джейми. Много се харесва винаги, но е малка играчка.

Много ме боли дясната гърда и не мога да разбера защо и как  Sad Мека е, не напипвам никакви топчета и подобни, а болииии. Не знам какво да правя Sad почна вчера ей така от нищото, дано мине днес пак така от нищото  Crazy

# 688
И аз съм скарана със спорта, мързелка съм голяма, амма в 18:30 няма кой дагледа Петьо, мъжът ми се прибира в 20:30 . Може ли само в събота да се ходи или няма смисъл

# 689
Малката ми панда започва да се превръща в гигантска панда  Mr. Green вече е на половин годинка  Heart Eyes
Аз още не съм правила тортата  Blush
Марли, има много готини цели бански, преди 3-4 години щях да кажа, че ще съм като бабичка, ама сега се връща модата и като нищо да е по-яко да си с цял, отколкото на части бански  Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт