Ивка, май ти беше писала за една диета с канела и мед. Какъв беше ефектът?
И аз искам да дам броколи на Дея, но ще изчакам да оздравее преди да включа нова храна. Откак е болна не признава нищо друго освен кърмата и акито пак стана бебешко
.
.
Да се похваля, че пак се наспах
Този път ММ реши да ме отмени
, ама и аз си спах като пън 
И да не си мислите, че имам излишни пари за профукване, не от детската градина на свекървата са дали 290лв и тя каза да идем да ги похарчим, останаха още пари за харчене, ама и свекъра ще ходи за обувки и на ММ взехме едни обувки и ако остане нещо, ще ги похарча с кеф:) Чак се чудя как и се откъсна от сърцето, ама тя като нямала нужда от нищо
Ще си записвам и аз комбинациите ви, няма да ми изостават децата с вкусовете я:) И да ги похваля, че вчера си изядоха пюретата и кашата следобяд, направо съм много доволна от тях

Ако знаеш вчера Анди как удари Гогата
Сега му е малко червено до оченцето на Гогито, ама така ще е тя.... На Анди не му се карах, ами като на голям човек му обясних, че така не е хубаво и че брат му сега много го боли 
Моите диваци пък си хапват само аз като ги храня. Вчера баща им искаше да ги храни, ми почти нищо не искаха да хапват, а аз като ги подхванах и ометоха всичко 

Да ви е живо и здраво Пандито и честита ви половин годинка

ще е яко шопинг
Да е здрав и все така усмихнат 

Исках да ви питам нещо за захранването,че се омотах.Сега като въведа картофчо, трябва ли да давам следобед оризовата каша,която въведох или пащърнака? В смисъл освен новото нещо трябва ли да продължавам с въведените неща..аз доста леко го карам..и не смесвам храната му, че ме е страх

Извинявай, не знам точно защо го правиш, но за мен лично подобни неща тип саможертва за детето са прекалени и никому ненужни. Разбирам да не се изкъпеш примерно, когато не можеш, но искаш, ама чак пък да не пишкам с часове и да стискам....
Много злокобна песничка, с това дойде ли ви краят 

Чакам да видя тортата 
Добре, че майка ми се справя блестящо с деца и все едно са на детска градина, то не са песни, игри, уроци за цветовете, за фигурите и каквото е нужно за момента. И така добре запаметява всичко Дара от нея..