добре си се справила с темата.Стискам палци да се оправят нещата с жилището и яслата.Моля се и нас да ни приемат,че задържах Мира да не е в първи клас за да ползвам предимство та нормално с набора си ще тръгне. 
за жилищният въпрос нещата,наистина са сериозни,в смисъл сериозна стъпка е,но пък нали прогнозите са,че имотите са паднали като цена

............няколко дни бузките на Ради са супер червени,чак тлеят-аз си мисля,че е реакция към сиропа,педи е категорична ,че не е ....случвало ли ви се е на вас
И аз скоро не съм влизала, че последната седмица във Вн нямахме интернет, но вчера се завърнахме и вече съм на линия

Ние също сме с 8.2 точки, както по-голямата част от дечицата и шансът не е особено голям, но каквото такова, като дойде времето ще му мислим 
Но сега пак се притеснявам, че таткото донесе един вирус, днес и аз май се опитвам да го прихвана, та ще видим.....

Но да не разводнявам и аз темата, само можем да се надяваме и толкоз... Аз се опасявам, че именно градината най-много ще липсва на буболец, той много е свикнал и я обича, та отсега го подготвяме... Признавам, че за момата бих предпочела родителски кооператив, но вероятно няма да ни е по джоба... Препоръчани теми