Взех направление за невролог и познайте на коя дата имам час
Ще отида та да ми е спокойно.В цяла Варна се оказа един детски невролог

Първо таткото лепна вируса, но го изкара сравнително леко за около два дни, после зарази мен, та и аз от три дни както си му е реда с температури, кашлица, хрема и отпадналост и накрая за съжаление и Преси прихвана
От оня ден започна да прокашля, а вчера вечерта както си играеше, изведнъж почна да реве и да се гушка в мен и ми стана ясно накъде отиват нещата..... Изкарахме кошмарна нощ с висока температура и почти постоянен рев, почти не сме спали
Днес сутринта бяхме на лекар и ни каза, че гърлото е силно зачервено, но слава богу гърдичките му са чисти /моля се с две ръце да овладеем нещата преди да се е стигнало до там, че не искам пак да влизаме в болница
/ Сега милото постоянно го кара на сън от температурата и е отпуснат, очичките му са наполовина, направо сърцето ми се къса като го гледам така 
и на всички други болнички дечица
ние за сега държим фронта дано така да си остане,че никак не е хубаво да ти е болно детето не искам и да си спомням последното ни боледуване беше ад как са мъчеше детето а аз чакам да подействат лекарствата и не мога нищо да направя ужасно е

.Лоша работа!Много ме е страх от болуедуване.Хич не го искам.
.Дано устоим на вирусите!
До колкото разбрах БХС е статистически данни за вероятността детето да има синдрома на даун. За други генетични малоформации мисля, че не дава данни или греша
Едни казват, че чисто математическо проучване без особено значение.
Ако се съгласят да ми пратят кръвна проба в Майчин дом сигурно ще направя, ако ли искат да я пратят в тяхна си лаборатория ще си помисля. 

Дано и гадната кашлица да мине по-бързо, та малко да се успокоя 
Препоръчани теми