Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 323
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Лили, честити крачета и на Ази, а ти да се сбориш най-после с тази болест!  Hug

# 211
Хехе, браво на Ази. Ето че едно след друго дечицата прохождат. Кое на 10 м., кое на 1 г., кое на 1 г. и 2 м. и така, всички ще проходят само да са здрави.  Hug  Praynig

# 212
Честити проходили крачета! Смело и безаварийно напред!

Галактик, настръхнах от това, което ви се е случило. Явно много бойна мадама си имаш.
Да се похваля, миналата нощ спахме без ексцеси, т.е. нямаше пристъпи на кашлица и сополи. Само в 3ч. давах АБ на каката и продължихме със съня. Днес си прокашлят и двамата, но явно имат доста секрети за чистене. В това време не смея да ги извеждам и вече пощуряха. Лора гони малкия и го блъска, че й развалял играта, той пък ходи като пале след кака си. Току що си облепих всички копчета на пералнята с тиксо, че Борис я направи на пишеща машина вече. ooooh!
Люби, радвам се, че вече сте добре. Аз и тази седмица задържам каката у дома, че не се е възстановила напълно, но после и тя ще тръгва на ДГ.

# 213
Бибка, все едно описваш игрите вкъщи  Grinning Нашата как все си прави разни постановки от градината, ама малката ни и се връзва. Само се преследват едно друга и нищо не могат да поделят. Надявам се поне две седмици да изкара каката на градина!

# 214
Една скромна виртуална "почерпка" по случай моя РД - станах на 26.

# 215
Теди, жива и здрава да си! Много щастие на цялото ви семейство!   bouquet

# 216
Теди да си жива и здрава и много обичана Simple Smile

# 217
  • София
Нищо, че ми е второ дете, такова чудо не бях виждала.
Абсолютно същото положение.И аз като Галактик съм с второ дете.Момченцата са ни горе-долу на сходна възраст,но определено момата е по-луда.Катери се на табуретките,докато чистя,тя се е качила на прахосмукачката да се вози.На тази възраст батко и не е правил такива подвизи.По площадките с  него си бях спокойна,а сега май ще тичам да я държа тази калпазанка по катерушките Laughing.Общо взето,всички митове за кроткостта на момичетата са разбити Wink.

Сега очаквам информационната система да обяви местата за прием на нашия набор,но явно още е рано.

Теди,честит рожден ден!!!Много да си здрава и много щастлива!

# 218
  • Beyond the Frontiers
Теди, честит рожден ден!

# 219
  • София
Свободните места са обявени.Виолетка е вътре.На есен,с песен Wink.

# 220
И аз погледнах местата. С предимство сме, но ще се радвам, чак като излезе първото класиране. не се знае колко деца ще се появят по разни социални и т.н.критерии....

# 221
  • София
Ох,всъщност си права,Люби.До края на април месец има доста време Confused.

# 222
  • Beyond the Frontiers
Свободните места са обявени.Виолетка е вътре.На есен,с песен Wink.

София пък не Cry Направо съм потресена. В единствената ясла има точно 7 места, реално за 4 се борят 24 деца - смятайте....По незнайно какви причини директорката е намалила бройката на децата - в момента има 56 деца посещаващи, за следващата година е заложила 40. Т.е. на цялото нямане на места, тя спестява 16.  #Cussing out Държа да поясня, че яслата е доволно голяма и с хубав двор, след основен ремонт.  Twisted Evil

# 223
  • София
Теди, честит рожден ден  bouquet Много здраве на теб и цялото ти семейство, да си много щастлива, усмихната и обичана Grinning
Браво на всички проходили крачета - дано да е безаварийно ходенето, или поне с минимални щети Peace
Галактик, слава богу, че сте се разминали само с цицина и дано да няма повече такива инциденти Praynig
Аз още не съм проверила в системата, защото не знаех, че днес обявяват свободните места, но сега ще проверя, въпреки че нямам особени очаквания Rolling Eyes

# 224
Галактик, сигурно си ги е запазила тези места за прием на деца извън регламента или пък за по-нататъчно класиране. Има още време да променят бройката. Нямаш ли опция за друга ясла или ОДЗ?

Общи условия

Активация на акаунт