Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Beyond the Frontiers
Галактик, сигурно си ги е запазила тези места за прием на деца извън регламента или пък за по-нататъчно класиране. Има още време да променят бройката. Нямаш ли опция за друга ясла или ОДЗ?

Няма логика да ги пази - пуснах няколко имейла до съответните служби за да се провери.
Няма друга ясла, ОДЗ-то има 6 места точно и там е още по-ужасно положението. На други места не става, защото не взимаме точки за месторабота е адрес и съответно съвсем изпадаме.
Място не мога да си намеря просто. Толкова ме е яд, че  Banghead

# 226
Местата за хронично болните деца не минават през системата. Хубаво е, че си подала сигнали, дано има развитие!

# 227
  • София
Теди, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и ти и семейството ти.
Честито на майките на проходилите малчовци! Лека и безаварийна  Laughing
Марса, как провери че сте приети - това до броя на точките ли го пише? При нас е обща опашка - предполагам значи, че не сме... А за едната градина по непонятни на мен причини 0,1 от точките ни не се отбелязва...

# 228
Бръмбазък, критериите за прием са различни в отделните детски заведения. Вероятно въпросната детска градина не е приела определен критерий и сте с по-малко точки. Примерно не дават предимство на работещи в района родители.. Списъците са временни в следващите два месеца до първото класиране. Постоянно ще има разместване, докато родителите решат как да си степенуват кандидатурите. Важното е да прецениш къде имате най-големи шансове и там да ти е първото желание Simple Smile

# 229
  • София
Мерси, Люби! Вече се ориентирах горе-долу. Много сложна работа това... Като гледам списъците нямаме много голям шанс.  Rolling Eyes От сега още виждам, че ще сме в гранична група само ако имаме много късмет. А предполагам тепърва още родители ще си правят профили на децата. И май шансът да се класираме ще е нещо като за 6-ца от тотото. В този ред на мисли ако някой има инфо за хубава частна ясла в района на Възраждане моля да сподели. Не ми се искаше да мисля изобщо за този вариант, а сега започвам да се притеснявам, че и за частна ясла може да не се класираме.

# 230
  • София
И аз сега влязох в системата - за момента за една от яслите, в които кандидатстваме по мои изчисления за едно място се борят около 4 деца, т.е. имаме някакъв шанс, но много много не ми се вярва, че ще влезем Rolling Eyes

# 231
  • София
Сложна работа това  с яслите и градините. Аз ще пробвам програмата 'Отново на работа'. Намерила съм детегледака, и от цял месец се занимаваме с докумети. Ако успеем, все ще е някаква помощ към бюджета. А и ще ми е по-удобно, когато ми се налага да закъснея в работа.

# 232
  • Beyond the Frontiers
Сложна работа това  с яслите и градините. Аз ще пробвам програмата 'Отново на работа'. Намерила съм детегледака, и от цял месец се занимаваме с докумети. Ако успеем, все ще е някаква помощ към бюджета. А и ще ми е по-удобно, когато ми се налага да закъснея в работа.

А програмата е до 30.09.2013, каква работа върши?

# 233
Извинявам се,мами-но може ли малко яснота-понежа аз наистина "не съм в час" ooooh!относно ел.подаване за ясли/ДГ-тотално ли сме закъснели за подаване на ел.ф-ма за ясла/просто не за др но първоначалният ми замисъл беше да се гледаме до градина,но може би на 2 и5м ще го пусна на ясла-т.е ще ползвам всичката си платена отпуска и затова се получава този срок/но пък ако за ясла,кандидаствайки ел. съм закъсняла Rolling Eyesза градина,мисля че не-все пак гоним срок-март 2014г....

Теди  bouquet  bouquet  bouquet-здраве,любов и семейно щастие!

# 234
Мечкони, не си закъсняла.  Simple Smile Баш за втора яслена група сте. Направи си един профил в системата и действай. Класирането е чак след два месеца. Ето и системата:
http://kg.sofia.bg/isodz/

# 235
  • София
Нищо, че ми е второ дете, такова чудо не бях виждала.
Абсолютно същото положение.И аз като Галактик съм с второ дете.Момченцата са ни горе-долу на сходна възраст,но определено момата е по-луда.Катери се на табуретките,докато чистя,тя се е качила на прахосмукачката да се вози.На тази възраст батко и не е правил такива подвизи.По площадките с  него си бях спокойна,а сега май ще тичам да я държа тази калпазанка по катерушките Laughing.Общо взето,всички митове за кроткостта на момичетата са разбити Wink.

Потвърждавам  Peace

# 236
  • София
А програмата е до 30.09.2013, каква работа върши?
Аз от другата седмица почвам работа, а и упорито се говори, че ще я продължат.

# 237
  • София
Много се надявам в тези два месеца до първото класиране да не ни изместят толкова назад.За нашата втора яслена група има 9 свободни места.Не са много Confused.

# 238
  • Beyond the Frontiers
Много се надявам в тези два месеца до първото класиране да не ни изместят толкова назад.За нашата втора яслена група има 9 свободни места.Не са много Confused.

Ужас,

при нас междувременно вече 25 деца се борят за 1 място в граничната група. Ако дойде още някой с предимства и даже и хипотетичен шанс няма.

# 239
  • София
А има още 2 месеца... чак се чудя в СТРАСТната тема как има хора, уверени, че ще приемат децата им  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт