Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 304
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Beyond the Frontiers
А има още 2 месеца... чак се чудя в СТРАСТната тема как има хора, уверени, че ще приемат децата им  Rolling Eyes

Ами ние вече изпаднахме от граничната група....
Търся варианти в другия край на София - за 30 места 34 деца....

# 241
Здравейте, момичета!  Hug
Зелено човече, ако децата са с предимство по няколко критерия, могат наистина да са спокойни родителите. Ама за останалите ще е напрежение до края.
Така ми се иска вече да се стопли, а знам, че и март така ще си отиде. Нашата кака пак мрънка, че не иска на градина. Толкова е непостоянна, че се чудя какво да я правя. Отдавам го на това, че продължава карантината в нейната група и се налага да ходи в другата. Ако избута здрава тази седмица, ще се чудя дали да я пускам другата. Има толкова мн болни деца в градината, че вероятно ще отложат тържеството за 8-ми март. Ще решавам в неделя как да действам с нея, ако е оцеляла здрава. Simple Smile
Малката не ми дава да припаря до компютъра. Няма я кака и иска аз да и уплътнявам времето. Само площадката ще ни спаси! Grinning

# 242
Уфф с градините и яслите ситуацията е истински Бермудски триъгълник Rolling Eyes-нашият татко днес е разговарял с директорката на една ясла,която  му е близо до раб.място/очарован от  жената но явно няма да стане там,просто няма да съберем точки Rolling Eyes

днес направо ми е тройно критичен ден-пръво 30мин мрън, докато се приготвим за разходка,после пък на 10мин от нашата разходка  ужулихме бузите,не съм го изпускала от очи,но явно зимните,плътни дрехи му идват в повече и реши да прекрачи детето и ....дум по очи ooooh!
рев,писъци ,абе олелия....
после пъс за следобеден сън не  може да се приспим 30мин....
после се порязах... Blush
уф.оплаках се  и ви надух главите,извинявам се  bouquet

# 243
Мечкони, има и такива дни!  Hug Утре денят ти ще е мн по-хубав! Wink
Прибрахме си каката и Слънцето изгря вкъщи! Все се карат, но и една без друга мрънкат. Дали винаги ще е така!  Laughing

# 244
# 245
  • София
Честита Баба Марта!Да сте здрави,вие и дечицата,да сте засмени като слънцето навън!

# 246
Честита Баба Марта! Да си пожелаем да ни донесе здраве, да изгони зимата и да изпълни дните ни с пъстрота и ухание на пролет!  Heart Eyes

# 247
нашата мартеничка оцеля точно 5мин ooooh! одърпа я скъса я сега ще караме само с конче на ръката Crossing Arms

# 248
Честит Баба Марта, дечица и майчета! Да сте здрави, румени, засмени през цялата година!

# 249
  • USA
Честита баба Марта и от Лекси! Споделете моля,вашите деца играят ли си с наборчета? Лекси постоянно тича след по-големите деца.Водя го в разни групи с дечица на неговата възраст,а той все гледа да се измъкне и да иде при по-големите Rolling Eyes

# 250
  • Sofia
Честита Баба Марта! Да те много здрави и щастливи!

Инача за яслите и градините в София......просто безобразие. В нашата община Витоша нещата са направо трагични. Изобщо не виждам как ще се класираме...Въпреки, че сме с относително високи точки (8.2), защото съпругът ми е преподавател в Софиийски университет и ползваме 0.1 т. бонус. В ОДЗ-то, в което кандидатстваме са обявени само 6 места, а ние сма на 36 място. Мисля си, че ще се разправям в общината и ще заведа дело. Тази идея ми се върти отдавна и в най-скоро време ще яхна метлата.....

# 251
  • Beyond the Frontiers
Честита Баба Марта! Да те много здрави и щастливи!

Инача за яслите и градините в София......просто безобразие. В нашата община Витоша нещата са направо трагични. Изобщо не виждам как ще се класираме...Въпреки, че сме с относително високи точки (8.2), защото съпругът ми е преподавател в Софиийски университет и ползваме 0.1 т. бонус. В ОДЗ-то, в което кандидатстваме са обявени само 6 места, а ние сма на 36 място. Мисля си, че ще се разпревям с общината и ще заведа дело. Тази идея ми се върти отдавна и в най-скоро време ще яхна метлата.....

Да не се окажем съседи Mr. Green  Ние обаче кандидатстваме за яслата.

# 252
  • София
И аз в групата на община Витоша Simple Smile.Би ми било приятно да направим една среща,щом имам съкварталки.
Споделете моля,вашите деца играят ли си с наборчета? Лекси постоянно тича след по-големите деца.Водя го в разни групи с дечица на неговата възраст,а той все гледа да се измъкне и да иде при по-големите Rolling Eyes
Винаги е така.Малките обичат да ходят при по-големите дечица.Със сина ми съм го видяла това.Предполагам,че и госпожицата ще тича по по-големи от нея деца.Трудно общуват  деца на еднаква възраст,като нашите.Нито едното разбира,нито другото,за да могат ефективно да играят.

# 253
Честита баба Марта и от Лекси! Споделете моля,вашите деца играят ли си с наборчета? Лекси постоянно тича след по-големите деца.Водя го в разни групи с дечица на неговата възраст,а той все гледа да се измъкне и да иде при по-големите Rolling Eyes
Лекси голям сладур да ви е жив и здрав Simple Smile ние общо взето не се заиграваме много много с други деца по-скоро търси да е край мен и аз да го забавлявам иначе много се радва на други деца усмихва се но чак да се заиграва може би като поотрасне още малко Thinkingто и в къщи не го влекат играчки,така да седне да си играе иска само да обикаля,не иска да се спре на едно място и да си играе Whistling

# 254
Честита баба Марта!!! Да сте много здрави и щастливи  Grinning
На нас за пето зъбче ни прорязва кътник! Аз все чаках резец от горе, а то какво стана  Crazy Дано скоро започне да спим  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт