Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Galactic Voyager,
като първо желание сме посочили ОДЗ "Вълшебство'....но си мисля че ще ударим греда! Живеем в Княжево.

# 256
Честит празник на всички ни! Пожелавам си да се раждат повече доблестни и достойни хора тук и да имаме повече поводи да се гордеем с родината си!   bouquet

# 257
Честит празник!Нека децата ни се гордеят,че са българи  bg

# 258
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager,
като първо желание сме посочили ОДЗ "Вълшебство'....но си мисля че ще ударим греда! Живеем в Княжево.

То там не знам въобще как се влиза - на фантазия просто. Аз съм в Павлово - и ОДЗ-то и яслата и ДГ са ми до д...-то, ама ще се наложи да се караме до другия край на София на ясла, за да вземем точка за ДГ на Пушкин за догодина.

Честит празник!

# 259
  • София
Честита Баба Марта и Честит национален празник на патерица!!  Simple Smile
Аз кажи речи цяла седмица не успях да намеря време да пиша, но поне следя темичката Wink
При нас е почнало едно зъбоникнене, чак ми се плаши окото! За около две седмици на Преси му избиха 5 зъбчета и в момента вече бройката е 11  Shocked Доста е кисел през деня, но поне нощите не са чааак толкова кошмарни, както при първите зъбки Grinning
Иначе днес за първи път ми се тръшка и рева като си тръгвахме от площадката - не му се прибира и естествено всички ни разбраха, нали си е гласовит Laughing Представям си какво ще бъде като порасне още малко и започне да иска всичко в магазина #Crazy
Тези дни не съм проверявала как върви класирането при нас, но нямам и особени очаквания.... Sad

# 260
  • София
Привет от мен!Радваме се на хубавото време и разходките са по-дълги.Вчера търсих някакви пролетни обувчици за девойката,но в квартала няма избор.
Зъбоникненето при нас върви горе-долу нормално,без особени изпълнения.Има 8 зъба,като два от тях тепърва пробиха.
Много обича книжки да разглеждаме.С тях успявам да разширявам  пасивния речник на детето,защото за активния ще почакам още известно време Laughing.Опитва се да имитира някои думи,но не и се отдава особено.На батко си казва Баба,не може да каже нито батко,нито бати.

# 261
  • Beyond the Frontiers
Привет от мен!Радваме се на хубавото време и разходките са по-дълги.Вчера търсих някакви пролетни обувчици за девойката,но в квартала няма избор.
Зъбоникненето при нас върви горе-долу нормално,без особени изпълнения.Има 8 зъба,като два от тях тепърва пробиха.
Много обича книжки да разглеждаме.С тях успявам да разширявам  пасивния речник на детето,защото за активния ще почакам още известно време Laughing.Опитва се да имитира някои думи,но не и се отдава особено.На батко си казва Баба,не може да каже нито батко,нито бати.

Марса, пробвай онлайн - http://www.javari.de/Kinderschuhe/b/344077031/ref=topnav_sd_kd_g … ll%26pageCode%3Db 

# 262
  • София
Ооо,не мога Simple Smile.Първо-немски не разбирам,дори английски да беше обувки винаги меря.На синът ми винаги съм му мерила обущетата,като купувам.Номерацията на различните марки се разминава понякога,т.е. доста често.Трето-нямам карта за плащането.лелее,колко аргументи само Laughing.

# 263
  • Beyond the Frontiers
Ооо,не мога Simple Smile.Първо-немски не разбирам,дори английски да беше обувки винаги меря.На синът ми винаги съм му мерила обущетата,като купувам.Номерацията на различните марки се разминава понякога,т.е. доста често.Трето-нямам карта за плащането.лелее,колко аргументи само Laughing.

Хаха, добри оправдания си имаш. Аз купувам крака +1,5 см - това е на Рихтер правилото. Предпочитам дори да не уцеля, но да е качествена обувка на добра цена - все влизат в употреба рано или късно.

П.П. сайтът има английска и немска версия, а в темата за "стоножките" че дори и в самите сайтове оставяме коментар на български за размери и стелки Whistling

# 264
  • София
Ехооо, къде сте всички newsm78
Уж не е хубаво времето навън, а няма никой и тук Rolling Eyes

Ние вчера бяхме на консултация, биха му ваксината за шарките, теглиха го /орева всичко, защото го сложих легнал на кантара Laughing / - 10,100 кг. Най - вероятно е повече, защото не се спря на едно място, единия му крак висеше, абе луда работа Wink На ръст е пораснал с 2, 5 см от меренето през декември, вече е 77,5 см, а другите мерки са: глава - 47,5 и гърди -50 см. След тази ваксина ни останаха още две - синфлорикс другия месец и през септември - последния пентаксим, нали бяхме малко изостанали Simple Smile

# 265
Пипи Hug Мен лично ме е налегнало някаква странно състояние. Нищо не ми се прави, всичко ме отегчава и губя интерес за нула време. С ваксините и ние сме позакъснели. Синфлориксът предполагам, че ще го поставят края на март, ако е здрава. Пентаксимът ще е края на юни. Иначе Лили е 11.600-700 някъде. Височината не знам колко е точно, но сякаш доста се издължи. Тегля я вкъщи на нашия кантар, че при личната отдавна не мога да се справя с нея. Следващият път мисля, че направо  права ще и мерят височината. Поне с кака и беше така.
Сега треперя да свърши карантината от варицела, която започна преди два месеца и половина и Ния от тогава е в другата група. Постоянно се удължава и сега има седмица до края. Надявам се да си е в групата за рождения ден, че страшно се изнервихме от тези промени. Сега за 8-ми март нямам представа колко цветя да взема, като ходи в две групи. А и са скъпи!  ooooh!
Ставам да си подаваме топка с момичетата! Simple Smile

# 266
  • София
Люби, дано бързо да свърши карантината Praynig И аз от време навреме изпадам в такива настроения, но гледам бързо да ги преодолявам Peace

# 267
  • USA
Ааа изобщо не мрънкайте за времето,че ние имаме 50цм пресен сняг от вчера,а стария не беше се стопил още Rolling EyesКога точно ще дойде пролетта ,че не ми е ясно.
Пипи не ги ли теглят седнали? При нас от 9 месеца започнаха да ги слагат на кантара столче,но пък ги теглят пакет както са си с дрехите и обувките Rolling EyesЛеки е невъзможен за премерване легнал при педка.Той изпада в истеричен рев още като влезем.В къщи се отпуска вечер след баня и само тогава мога да го измеря,но пък странно ,че като го премеря прав е по-нисък ThinkingМоже би защото още ходи леко патешки знам ли.Ние също отложихме ваксините за април да мине малко грипавото време.
Сега продължаваме да ходим на плей групи и стори тайм в библиотеката,но нямам търпение да ходим по площадките вече.
Лекси се научи да казва БЛЯК като му кажа ,че нещо не се яде или е мръсно  hahaha

# 268
  • София
Калалили, в нашата консултация и двата кантара са за легнало положение. Даже отначало нашата лекарка каза ако искам да го пробвам седнал, но така щеше да бъде още по-трудно за меренето, пък и не очаквах чак такъв рев Shocked Досега почти винаги с малки изключения се е държал прилично на консултациите и прегледите и въобще не е ревал като са го преслушвали, гледали гърлото и дори ваксините ги е понасял почти без рев, за разлика от сега.... #Crazy

# 269
Добро утро, мацки! Simple Smile
Замислихме се с моя мъж, че не сме забелязали кога Лили сама се е отказала да си смуче палеца. Има обаче невероятно пристрастеност към шишето с водата и не виждам начин да го променя това. Последната седмица и наливам вода по 6-7 пъти преди да заспи и още поне толкова през нощта. Съответно и се подмокря яко и се налага, ако имам късмет, само да я преоблека, ако не- да я преместя на спалнята, че леглото е мокро.... Чудя се до кога мога така да карам без нормален сън...

Общи условия

Активация на акаунт