Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the Frontiers
Люби, а тя се буди и пие вода ли?

София спи вече нормално, по цяла нощ. Само ако сънува нещо може да се размърда Praynig През ноща не пишка, сутрин като се събуди тогава. И батко й беше така и горе долу на тази възраст махнах памперса. Дребното обаче мисли гърнето за стол - сяда, става, стъпва вътре, абе купон. Прави се, че върши нещо, ама не.... Mr. Green Дяволче Mr. Green

С какво им правите закуска? София отказва вече попарите и подобни неща. Иска филии с масло и нещо /настърган кашкавал, сирене и т.н./, режа на залъци и тя сама си ги яде. По твърдата храна като печени или варени картофи с вилица също.

# 271
Галактик, буди се и започва да мрънка, да блъска с шишето, докато не го напълня с вода! Не мирясва по друг начин. Иначе сестра и на 7 месеца започна да спи непробудно.
За закуска давам филийка с масло, принцеси, мюсли, макарони. Зависи от запасите и желанието Wink

# 272
Lyubi, принцесите с кайма ли ги правиш и каква. Мойто най-харесва филийките и ако цял ден яде тесто няма да му омръзне  ooooh!

# 273
  • София
И моята мома смята гърнето за нещо занимателно.Иначе имитира напъване ,но до там.Точно днес мисля да се разходя до Джъмбо да видя за гащички и потничета.Като започне по-топличкото време да се пробваме Crazy.Тъкмо на връщане ще купя от пазара цветя за госпожите в детската на баткото.
За закуска давам каша или плодово кисело мляко.Ако има някаква друга закуска като за големи също яде.
Лекси се научи да казва БЛЯК като му кажа ,че нещо не се яде или е мръсно  hahaha
Представям си как готино го казва Grinning.

# 274
Marsa , плодово кисело мляко, т.е. кисело мляко с пасиран плод ли? Бисквити слагаш ли? Аз досега само с бисквити съм давала.

# 275
Леана, правя принцесите или с яйца и сирене, с колбас и кашкавал или с кайма. Каймата е готова смес за принцеси.

# 276
Lyubi, а може ли да споделиш марката, която даваш? Мен малко ме притесняват готовите кайми и затова още не съм давала. А също и какъв е колбаса  Mr. Green Ааа, и с какво мажеш филиите, защото аз слагам директно кашкавала (или лютеница), маслото не мога да размажа, а в маргарините има Е-та...

# 277
леана, мажа с масло или маргарин. Маслото, ако го оставиш за малко отвън, се отпуска. Каймата ми е Народна, ако не се лъжа. А колбасът е различен. Понякога взимаме по-скъпи кренвирши, друг път може да е  луканков. Гледам да е разнообразен. Като цяло не мога да си позволя най-скъпото на пазара, но не съм имала до момента проблеми с храната.

# 278
Здравейте и от мен...
и аз съм в едно особено състояние Rolling Eyesявно стоенето вкъщи/не че имаше зима/ме е изнервило,не ми тежи майчинството,но едно такова -то и  на себе си не мога да го обясня,та на хората Whistling Whistling
уффффффффф-абе много трудно с тези 240лв-напрово излитат Rolling Eyes
вчера пък се и скарахме с ММ/голям скандал за глупости,естествено Rolling Eyes ooooh!/ама и това го има като част от битието Mr. Green
та в общи линии повече нерви са се събрали Whistling Whistling
иначе  на последната консултация сме 14кг, и 85см-голЕмки сме,ама и аз съм от високите дами,пък и татко му също-иначе любимо занимание е да четем книжки-разлистваме,обясняваме по картинките и Ради се намесва"така,така....- хихи- Wink

# 279
  • София
me4koni, случват се и такива неща, няма как Wink И аз се усещам отвреме на време как нервичките ми не издържат и започвам да се ядосвам за най-незначителни глупости и съответно караниците са налице Rolling Eyes Но еднообразното ежедневие си казва думата, а и големите майчински също допринасят Naughty

За закуска редувам попарка, или кус кус, но иначе и Преси много харесва филийки с масло Simple Smile Не съм му правила принцеси и филийки с хляб и сирене, но трябва да пробвам Wink

Днес пак си тръгнахме с рев от площадката....Едно момченце му даде гребло и лопатка и нашия така се заигра в пясъчника, че като трябваше да тръгваме за храната и му ги взех от ръцете голям рев му дръпна Shocked Иначе засега не се заиграва много много с други деца - най-вече иска на люлките, или си обикаля и само отвреме на време се заглежда ако някое дете си играе с топка и тръгва след него Simple Smile

# 280
  • USA
Аз правя за закуска и палачинки,гофрети,пържени филии овесени ядки.Лекси никога не заобича попара. Rolling Eyes
 Ние сме много далече от гърнето,даже не съм купила още.Айде изчезваме на разходка,че днес е огряло слънце Sunglasses

# 281
Честити празник, мили момичета!  Hug Днес съм се разчувствала яко и ще си позволя тук да постна едно стихотворение, на което не открих автора, но много ми харесва!

За теб са, мамо, тези редове,
които съм написала не с молив,
написах ги със своето сърце,
в един напиращ благодарствен порив.

От детството безгрижно до днешния си ден
те помня все една и съща, мамо.
Не помня само онзи ден благословен,
когато болка съм ти дала само.

На мене, майчице ми стига,
дори далеч да си, да зная, че си с мен,
от твоя дух във мене да прелива,
надежда да ми дава всеки следващ ден.

Не само живот си ми дарила,
от себе си ми даде всичко ти.
А аз с какво съм ти благодарила?
Днес този стих от мене приеми!

Един прекрасен празник за всички ни!  Hug

# 282
  • София
Marsa , плодово кисело мляко, т.е. кисело мляко с пасиран плод ли? Бисквити слагаш ли? Аз досега само с бисквити съм давала.
Леана,обикновено плодово млекце,което се продава.Нищо не добавям.Така си го хапва.

Люби,много хубаво стихотворение!Аз днешния празник го чувствам повече на моята мама,отколкото на мен.Не знам защо Thinking,въпреки че вече съм мама на два броя сладурчета Laughing.

Вчера се разходих до Джъмбото на бул.България.Вече зареждат за Великден.Рано ми се видя,ама то ей сега ще дойде.Купих гащички на малката и разни други джунджурии.То без тях не може като се отиде там Wink.

# 283
  • Стара Загора
Честит празник, момичета! Да сте здрави, щастливи и безкрайно обичани и уважавани жени и майки!
Люби, пробвала ли си с Дормикинд?Алекс се събуждаше до преди 3 мес. на 3 ч. да яде през нощта, отделно да пие вода и да търси биберон- хиляда пъти на вечер. Започнах да му давам Дормикинд 3 по 1 тб. След 3-4 дни (трябва да се натрупа) започна да се събужда да яде само в 1 и 6, а вече само сутрин в 6, не се събужда за вода, даже и на обяд спи повече от преди, но това му е единственото спане през деня.
При нас проблема е, че цяла вечер спи с биберона. Ако му го махна след определено време се събужда и като му го дам, пак заспива веднага. Не знам как ще го махнем.
Да ви се оплача- моя мъж донесе от работа новия грип, беше болен 1 седм, след него аз 10 дни и още не съм се оправила- от 15 г. не бях вдигала температура и не бях се разболявала така. Сега са малките и двамата болни- страшно чудо- сополи, кашлица, температура.

# 284
Минди, много съжалявам за грипа! Да се оправят бързо малчовците. Аз пробвах дентокинд преди време, но може и това да пробвам. Вече съм изгубила надежда, че ще се промени нещо преди да израстат всички зъби...
Marsa,  на мен също ми е мерак Джъмбо. Може би следващия уикенд ще го наобиколим, че предстои рожден ден на каката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт