Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 250
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Честит празник и от мен,мамита!
Здраве,обич и много топлина в душите ни!
Hug

# 286
Честит празник на патерици!
Моя отказва всякаква грана, хапва по няколко лъжици и край. Дори и хляба плюе  ooooh! Има 4 зъба и един леко пробил кътник и два други са подули венеца... Дано избият скоро, че ми е много трудно като е яде.

# 287
  • София
Минди,дано децата се оправят по-бързо от грипа.И аз разбрах,че бил доста гадничък.Много се надявам да ни подмине.

# 288
Здравейте, момичета.
С малко закъснение да ви честите отминалия празник.
От както се върнах на работа не ми остава време да седна и разгледам темичката.
Да идва вече топлото време и тия болести да са в миналото.
Тия дни беше много хубаво времето. Чудя се дали да прибирам дебелите якета? Купих едно тънко с памучна подплата и мисля с него да изкараме пролетта. Вече не слагам под панталона нищо. Боди с къс ръкав, блуза, яке, панталон и обувки. Вчера при тоя пек само моето дете беше по блуза. Всички деца бяха увити като пашкули с шал, шапка, чувалче, одеалце.  newsm78 Все едно не беше 18 Г, а - 3 Г.
Много трудно или направо не мога да намеря обувки/маратонки за детето. Или са с прекалено твърда подметка, или са големи или са много скъпи. За сега е с пантофи на Беко. Много лесно му ги обувам. Има широко стъпало и е много ограничен избора.
Вече е с 8 зъба  Mr. Green

# 289
  • София
Тъкмо вчера и аз се чудих на една майка като гледах,че детето и е облечено като за зима.Но всеки си преценява.
Моят батко е болен.Не ни се размина Sad.Днес следобед ще го заведа на доктор,да видим какво ще каже.Това му е първото боледуване от 4месеца насам,след скарлатината.
Започнахме да ползваме гърнето по предназначение Laughing.Казва пиш и почти веднага го пуска в гащите,но ако действам бързо се получават нещата.Ако пестя от памперси,то това е за сметка на тока и водата за пералнята Laughing.Но идеята е да се научи да ходи на гърне,така че другото не ме интересува.

# 290
И моите са по-разсъблечени вече, но всеки сам си преценява за детето!
Marsa,браво на гърнето! Ние сме на космически години от този момент! Rolling Eyes

# 291
Браво за гърнето Wink-аз мисля след месец да стартирам вече усилено този процес Rolling Eyes

иначе вчера правихме прощапулник-избара си два диска юнака/с филм и музика/първо абсолютно без никакво двоумение единият,походи,яде питка и после другият,и най-накраят лекарски слушалки Laughing Laughing
да е жив и здрав,пък професионално времето ще покаже как ще се ориентира Whistling Whistling

хубава и ползотворна седмица ви пожелавам! Hug

# 292
  • София
Ааа,изобщо не е браво за гърнето Sad.След два дни успешно начало,сега отказва да сяда.Отгоре на това доста често е фалшива тревога нейното казване,така че за сега не съм много обнадеждена.Тази нощ се опита и температура да вдигне.Нали бати е болен,та да не остане по-назад Wink.Да видим днес как ще е.

# 293
Marsa, не са давайте!  Hug Март месец си е още бъкан с вируси, а като напъплим площадките също ще сме податливи доста. Освен да гледаме по -философски на нещата и да се надяваме децата по-лесно да се справят с болестите. Аз поне тази зима така се успокоявам, а и виждам разлика в това отношение и при двете Simple Smile
За гърнето- не знам какво да кажа... Мислех лятото да я уча, но сега има огромна вероятност да се наложи децата юли и август да ги пратя на село. Ако се развият следващия месец и половина добре нещата и успеем да запишем Лили на ясла, моят шеф ако ме иска на работа...., та ще трябва да се върна възможно най-рано. Би трябвало да месец да закупим жилището и ще имаме сериозна ипотека за връщане, така че не мога да отлагам повече връщането на работа. Не мога обаче и да си представя как ще се отделя и от двете за толкова време. Друг вариант обаче няма .Никой не може тук да дойде да ги гледа. Това, което ме успокоява е, че за тях двете от към здраве, игри и разнообразие ще им е мн по-добре там. Но аз как ще го преглътна.... Миналата пролет се наложи да пратим Ния за 3 седмици в Русе, докато бяхме в болница с Лили и докато оздравеят и двете. Но Ния беше много по-голяма, а и тогава Лили ми ингажираше мислите до голяма степен. Дано минем по-леко през това, отколкото очаквам Simple Smile

# 294
  • София
Дилемата е голяма,наистина.Със сигурност ще ти е много мъчно за децата.Аз все се притеснявам като не са с мен.Все си мисля,че аз най-добре се справям с тях и сигурно е така Embarassed.Ама то няма и как да е иначе като си по цял ден с децата си и им знаеш всеки жест какво значи.

# 295
  • София
Люби, със сигурност ще ти е много трудно да се разделиш за повечко време с децата, но понякога за съжаление на човек му се налага да прави и такива компромиси  Hug Като знам себе си, колко ми е кофти дори като го оставям за половин ден на свеки, представям си как ще е за по-дълъг период от време Rolling Eyes
Ме4кони, браво на юнака - може да стане някой сериозен продуцент с тези разностранни интереси в областта на изкуството Wink
При нас нещата с гърнето горе-долу вървят, все пак го слагам откакто започна стабилно да седи, но разчитам единствено на режима му и на себе си кога да го сложа, за да не изтърва положението, още не може да си казва сам Grinning

# 296
Мечкони, много ми харесват деца с разностранни интереси на прощъпулника! Моите и двете грабваха нещо и духваха!  Mr. Green

# 297
  • София
Добро утро!Поне моето е по-добро от вчерашното Grinning.Температурата спадна,може да и се размине антибиотика на малката.Поне така се надявам.Но на баткото вчера дадох,че подържаше температура от 37,4С.Постоянно е пред духалката и как оцелява нищо да не яде незнам.Но според мен вървят към подобрение нещата.
Вчера видях,че пробива трети предкътник.

# 298
И малката ми вдигна вчера температура. Цял ден поддържа 37.7, днес е 37.5. Понакашля от време на време, видях, че гърлото не е спокойно. Явно е някакво грипче, ще видим как ще се развие.
Каката е щастлива, днес най-после си е в групата след два месеца и половина. Успя преди рождения ден да се върне Simple Smile Уикенда ще кипи подготовка за повода.
Иначе денят ми започна доста стресово. Разбрах от колежката, че шефа ми ще си търси начин да ме съкрати и да се отърве от мен. Другата седмица ще повдигна въпроса и ако ми каже, че не им трябвам, ще си напускам отпуската, след като запишем Лили на градина дай Боже и ще търся нова работа. Хич не мисля да си троша нервите и да си губя времето на място, където ще се чудят как да ме разкарат. С тази наша тясно профилирана специалност ще е мн трудно, но съм склонна да работа каквото намеря, стига да ме устройва Simple Smile

# 299
  • София
Тепърва ще започват нашите грижи около работното място.Истината е,че навсякъде съкращават персонал,а майки,които вероятно ще взимат болнични хич не са любимки на работодателите.И те са си прави за себе си.
Люби,може да е за добро.Настрой се положително и не се ядосвай от сега.

Общи условия

Активация на акаунт