Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Едно следобедно кафе и домашно руло, което не завих добре...но пък това не му попречи да е ужасно вкусно  Crazy Crazy

# 451
  • Балчик
Днес изпробвах новата си кухненска машина с багети:

http://djemmasvetlana.blogspot.com//

# 452
  • ГОре на черешата...
Извинителна бележка за отсъствията ми през седмицата  Wink - на леля момичето стана на цели 4 годинки и пожела леля да му направи торта с кучета и лалета - надявам се изпълних желанието:

Още снимки

# 453
  • Балчик
Мариета, да ви е жива и здрава принцесата.  bouquet Чудна тортичка, няма начин да не е била очарована малката красавица.

# 454
Звезден прах с какъв крем е вътре рулото?Мариета чудна торта  smile3501 да ви е живо и здраво момичето.А разреза които видях направо ми се дояде.

# 455
Рулцето е пълно с два пълнежа- сладко от вишни и заквасена сметана/400г/, разбита с желатин и ванилова захар  Wink . Поръсено е с пудра захар, много ситно смлени орехи/те може и да са вътре в пълнежа/ и сладко от вишни

Мариета тортата е произведение на изкуството  Mr. Green да е живо и здраво детенцето и да расте, много, много щастливо  Wink  аз все още не мога да се престраша с фондана

# 456
Здравейте неуморни кулинарни творителки
Отново и отново сте творили прекрасни кулинарни превъзходства
   bouquet  chef Hug

нещо от отминалите празници-Свети Валентин и Трифон Зарезан

мезето-домашна луканчица

дамски каприз

и от вчера сармички и леща

и няколко снимки от  рождения ден на тийнейджърката

тортата приготвена от мен по рецепта на Рудолф ван Веен,която обра овациите на гостите

паниран пангасиус,пълнени гъбки и картофено пюре
питки с масло и домашно сиренце,приготвени от рожденичката

Весела и топла вечер!!!

# 457
  • Русе
mari_eta,тортата е приказна!Живо и здраво да е на леля момичето!  bouquet
Звезден^Прах, labrex, ilrai78 с много апетитни пици! Hug
На ZorniZZa пая, на labrex сладкиша и на ani_d мъфинките и една торта на по-предните страници , много ми харесват!  bouquet
megansg, кифличките ти ме накараха да запреглъщам! Crazy
Гуинет,еликсир, пеп-4o,при вас както винаги е чудесно!   bouquet
Venetta,lu4a,Фики,Capt_Flint,daviz,Tari Tasartir,Bogi*,KaRoLa,ЗИЧЕ,Джемма, поздравления!При всички е много апетитно и чедесно изглеждащо!  bouquet
При мен само една картофена салата с добавка на зелени маслини

и един ягодово-малинов чийзкейк

# 458
  • SHOOT ME 10 $
  Опитах да направя питка със сирене... от типово брашно.Можеби за това няма  добър вид,но стана вкусна.

# 459
типовото брашно не пречи  Peace не  бях ползвала бяло поне 4 години (преди НГ ми подарахи чувалче, иначе го бях забравила бялото).

*sve*, чуден ти е чийзкейка   bouquet
Ети, да ви е жива и здрава малката принцеса!   bouquet  Страхотна торта  smile3501
Джемма, честита ти нова придобивка! Със здраве да я ползваш!
Дорка, много апетитно при теб!
Еликсирче,ти само пържоли ли ни показваш  Wink Не че отказвам  Blush
Гуинет, ти упорито подстрекаваш с тези соленки  ooooh! но и кюфтенцата с белия сос е трудно да подмине човек.   bouquet

у нас вчера  глиган с кореноплодни и карамелизиран лук, но без докуменатция,    Свински врат в крок-пота, със сос от нар и сос Терияки

и конфитюр от червен лук по Йоли

Шарено руло с плънка

Мариновано сирене

Мини-чийзкек в микровълновата пак и отново  Laughing

и Казанлъшки понички имаше за закуска  Rolling Eyes Rolling Eyes вече вчера

# 460
  • Бургас/Пз
Да кажа на Мари-ета и тук, че тортата е невероятна! Simple Smile А за разреза думи нямам Simple Smile
Дорка, много вкусотийки при теб, може ли рецептата за Тортата на Рудолф!
Све,направо се заоблизвах с този невероятен чийзкейк, който си направила Simple Smile
Мидко, много апетитна питка Peace
Пепчо, искам да съм била у вас вчера сутрин Simple Smile  Mr. Green

От мен Торта Медовик със сушени боровинки

Може и с ягоди - http://antoaneta77.blogspot.com/2012/06/blog-post_25.html, но в момента не са от най-вкусните и затова с тях лятно време

# 461
  • Бургас
Извор на безкрайно вдъхновение сте вие!!!

пеп-4o, отдавна му се каня на това руло. Само като го гледам и ми става весело на душата!
*sve* , чийзкейка изглежда превъзходен!

От мен- вече изядената неделна закуска.

Мъфини с моцарела и маслини

Рецептичката - http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_17.html

И едно много вкусно пиле с лук и гъби

Ето я рецептата- http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_6530.html

Приятен неделен ден на всички!

# 462
  • София
Здравейте, ето нещо и от мен за подслаждане на неделния ден към другите изкушения Simple Smile
Раковинки от изварено тесто

Ето и рецептата:http://anispersonalthings.blogspot.com/

# 463
# 464
Здравейте момичета Simple Smile Откакто открих тази тема, постоянно ви следя Simple Smile Много ме вдъхновявате и аз да приготвя нещо, макар че нямам почти никакъв опит в кулинарията.
Ето и моят първи опит за торта, за съжаление глазурата ми стана доста течна и се разля Sad На вид не изглежда добре, но поне е вкусна.

А това е оригиналната рецепта :

Общи условия

Активация на акаунт