ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 675
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Да защото веднъж поръчах маратонки за сина ми, които в момента нося аз. Иначе за дрехите, винаги съм нацелвала размера.

# 511
  • София
Аз пък още не съм се престрашила да поръчвам онлайн. Мисля си, че няма начин да улуча размера  newsm78 А и като не мога да пипна материята на дрехите.......

# 512
  • София
Каквото съм поръчвала до сега от към обувка винаги ни е било супер както за мен така и за децата  Peace За дрехите под всяка си пише материя и никога не съм взела нещо което да не си е отговаряло на описанието.Но повечето марки дрехи са леко уголемени така,че трябва да взима до номер по малко но не при всички  Wink
Преди пусках през посредник но от известно време директно през DHL e по скъпо е но пък си следя нещата и съм по спокойна Peace

# 513
Аз преди поръчвах през едно момиче от Варна,сега през една приятелка.Обувките винаги са ни били точни,ако за нещо имам съмнение,отивам в магазина меря,пипам,оглеждам и поръчвам от сайта.Мин.година на малчо маратонките ми излязоха с 25 лв по-евтини от същия модел Адидас в аут лета до Виваком Peace

# 514
  • София
Къде е този аутлет?

# 515
При бившият Бързаков.След него има магазин за пердета и после е въпросният магазин.Почти винаги е с лепенки 70% намаление Peace

# 516
Здравейте мами!Въпроса за 101 ОДЗ яслена група е задаван сигурно хиляден път,но ще ви бъда много благодарна за вашите мнения.Благодаря предварително  bouquet
Живея в 8 част ще ни вземат в 101 ОДЗ,но има вариант ако си платя 1500лв да ни приемат в близка до нас градина.Искам да знам,заслужава ли си 1500 и да ми е под носа или да го взимам от 101 ,но да не давам подкупи  ooooh!

# 517
Ние сме в ОДЗ 101, но почнахме от първа група ДГ, не сме били в ясла, но като цяло съм много доволна от всичко там Simple Smile

# 518
Здравейте, ще ми трябва майстор за ремонт на перални. Можете ли да ми помогнете?

# 519
Момичета и аз искам да се комбинирам за поръчка от спорт директ ,а може и George,коя майка от Люлин се занимава с това ?

# 520
Ние сме в ОДЗ 101, но почнахме от първа група ДГ, не сме били в ясла, но като цяло съм много доволна от всичко там Simple Smile
Благодаря за отговора  Wink

# 521
Здравейте мами!Въпроса за 101 ОДЗ яслена група е задаван сигурно хиляден път,но ще ви бъда много благодарна за вашите мнения.Благодаря предварително  bouquet
Живея в 8 част ще ни вземат в 101 ОДЗ,но има вариант ако си платя 1500лв да ни приемат в близка до нас градина.Искам да знам,заслужава ли си 1500 и да ми е под носа или да го взимам от 101 ,но да не давам подкупи  ooooh!

Привет diana_val4eva,
как става това с 1500 лв?!?! newsm78

# 522
pampinela,дават се парите на лицето Х ,то оправя всичко,предава част от парите на лицето Y и детето е прието в детска градина Z.Оказа се ,че не е нужно дебели връзки ,а просто дребни чиновници в схема и всичко е легално.Това е за предпочитане от Атапочния дерматит,който струва 50 лв.Поне за мен!Все пак живеем в "прекрасна държава " Twisted EvilВсичко се продава !

# 523
  • София
Хах, атопичния дерматит не мисля, че е причина за допълнителни точки, Таня си има наистина АД, но не мисля, че въобще е някакво заболяване, конкретно при нея е алергична реакция.

# 524
  • София
Хах, атопичния дерматит не мисля, че е причина за допълнителни точки, Таня си има наистина АД, но не мисля, че въобще е някакво заболяване, конкретно при нея е алергична реакция.
Атопичният дерматит е към заболяванията, които с протокол от ЛКК се признават за СОП, съответно детето кандидатства по друг режим  Confused

Общи условия

Активация на акаунт