ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 062
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Мерси дупенце:),ако познавате и други майки да си водят децата в Бърборино,разпространете линка на ФБ групата ,днес моето момче е втори ден ,не искаше да ходи на градина ,оставих го да реве ,мъчно ми стана ,но после се чух с г-жа Лозанова и ме успокои ,че малкия вече се занимава ,играе ,не плаче като преди и дори ще спи и следобед ,след малко ще ходя да го взимам да видим как е изкарало голямото ми момче на градината
 Wink

# 631
Здравейте момичета!
Моето дете е прието в 42 сдя ябълкова градина. Бихте ли ми дали някакви мнения. Детето ми е първа яслена група при  г-жа Коцева и Иванова. Благодаря предварително Simple Smile

# 632
  • София
Ники, и моето е прието там. Но е от декемврийския казус /2012/, дето хем са много малки, хем могат да кандидатстват в системата. Директорката чак януари ще ни звъни за проверка. По принцип чувам много хубави мнения за яслата, но и аз ще следя Simple Smile

# 633
  • София
На "Марешки" (дори не го наричам аптеки, макар те да се именуват така) не им е чиста работата. Никога не съм влизала там, няма и да вляза.
"Жийон" я знам, остана да потърся и тази в 4-та част.
Благодаря за споделеното. Друг ако е доволен, да си каже също  Mr. Green
Изключително се подразних днес. Добре, че лекарството не беше много скъпо  ooooh!

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 15:20 от зелено човече

# 634
  • 1st floor
Аз съм от първи м.р. и обикновено купувам лекарства от аптеката срещу 90-то  и тази най-старата срещу поликлиниката, която е денонощна. Тази на Кипърските общежития ми е най-скъпа... Rolling Eyes

# 635
"Жийон" я знам, остана да потърся и тази в 4-та част.
Ако идваш със седмицата тролей, слизаш на спирката след пазара /тъкмо ще се отбиеш в Лилито  Mr. Green/, пресичаш светофара и тя е на ъгъла на блока. До него има улица, а от другата страна е Европа.
В тоя район има и още две, но не мога да сравня цените, защото съм купувала различни неща.
Едната е в блока острани на Европата, зад дюнерите, до фризьорския салон.
Другата е на другата спирка, предпоследната на тролея. Тя е забутана долу в ниското в посока спирката на 81, 82 и 6 тролей.
Аз предпочитам една аптека в девети микрорайон. Зад спирката на тролей 7 преди Домко. Тя е малко навътре в блока. Аптекарката е търпелива и обяснява подробно.  Peace

# 636
  • София
Искате ли да направим едно импровизирано интернет сравнение на цените на аптеките? Всеки да погледне едно-две лесни неща в "неговите" аптеки и после да пише. Така ще сравним къде колко струва.
Примерно, сега нали е такъв сезон, да кажем "Прополки" БЕЗ ЗАХАР (че със захар са много видове и някои са на различна цена, а без захар са само едни). И нещо ежедневно, да кажем Ефералган 500 мг. (той е в две разновидности - 500 мг. и 330 мг. с вит. С - да вземем за сравнението по-изчистения - 500 мг.).

# 637
  • София
На мен винаги ми се случва да търся денонощна аптека. Мъж ми обикаля в подобен случай.
Иначе пазарувам от аптеката на поликлиниката и Била.

Моя син е приет в 47 ОДЗ Незабравка, набор 2008. За това ОДЗ има ли някакви отзиви.
Под блока ми е 22 ОДЗ Великденче, но няма места.

# 638
Благодаря Beeps! И аз ще следя темата.
Аз също съм доволна от аптека Ревита - има всичко и цените са понусими

# 639
Моя син е приет в 47 ОДЗ Незабравка, набор 2008. За това ОДЗ има ли някакви отзиви.
[/quote]
На приятелки децата са там. Те са доволни. Не им правят проблеми, ако си вземаш детето сле 18.30. Организират им танци и разни др.забавления. До колкото знам това е ОДЗ с делегиран бюджет и когато организират някакви празници имат билети на символични цени и могат да присъстват и приятели.

# 640
На "Марешки" (дори не го наричам аптеки, макар те да се именуват така) не им е чиста работата.

Аз сглупих веднъж да вляза и добре, че слушах педиатърката докато пишеше рецептата. Бабите от "Ма/га/решки' вместо да ми дадат детски сироп ми дадоха суспенциа за разтваряне! Направих им забележка, че става дума за дете, а бабето ме погледна строго и ме попита, дали съм фармацевт. Отговорих й, че не съм, а съм клиент и си прибрах рецептата. Повече не влязох!

# 641
  • София
Питах за цена на прополки без захар - 5,55 била цялата серия.
Това в Ревита.
Как е?

# 642
  • София
Аз ще мога чак в понеделник да ходя по аптеки  Embarassed Последно като купувах миналия месец Прополки без захар бяха 5,00 лв. в аптеката в Люлин 10 до Т-маркет, а от другите видове - по 5 и 5,60 според вкуса.

# 643
Аз съм в 5 - ти м. р. и пазарувам от една аптека в 4 м. р., до 96 - то училище. Пада се в първия висок блок по "Райко Даскалов" като тръгнеш надолу към 6 м. р. с автобуса. Оф, как го обясних само!
Оттам купувахме млякото на малкия най - евтино, лекарствата не знам точно как вървят, все оттам си ги купуваме. Фармацевтите са супер, обясняват всичко и дават доста адекватни съвети, особено една жената. Единственото неудобство е в подробността ѝ, защото понякога стават големи опашки.

И между другото скоро направих люлинска групичка във ФБ, който иска може да заповяда, че напоследък лично аз не се навъртам особено из форума.

https://www.facebook.com/groups/164007733796101/

# 644
  • 1st floor
Чакам да ме приемеш в групата!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт