ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 674
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Като вървиш по уличката със сергийте към пощата, първият блок след тях по левия тротоар.
Блокът, който е срещу някогашните сергии за зеленчуци, които бяха по-близо до пощата. Сега май са ги разчистили. Там има магазинче за обувки, има един магазин за млечни продукти (без млекомат), след него има още един с млекомат.

# 466
  • София
Момичета, в Люлин има ли кланица или магазин за месо, които да продават собствена продукция?
Интересуват ме субпродукти за домашния любимец, които по принцип не се продават в месарниците.

# 467
  • София
Има, на последната спирка на тролей 7, между 3-ти и 4-ти, на тротоара от страната на трети. Това е най-хубавият магазин за месо, от който съм пазарувала.
Дали е собствено производство не знам, но е отлично месцето и има много субпродукти  Mr. Green

# 468
  • София
Благодаря Arim, можеш ли да ми дадеш адрес като за bgmaps - ние се придвижваме с кола и не знам къде е спирката.
п.п. Това да не е близо до новата отсечка към околовръстното при Баумакс?

# 469
^Потвърждавам за магазина за месо, винаги е пълен и месото е хубаво. Около Коледа си спомням, че опашката е стигала до булеварда отвън. А магазинът е там откакто се помня, сигурно има 20 години Grinning
Аз искам нещо друго да питам, понеже изобщо не ми е ясно. Приятелят ми каза, че преди началото на зимния сезон трябва да се отиде в топлофикация, за да се заяви мощността на парното за сезона (или нещо такова, аз изобщо не съм чувала за нещо подобно Grinning). Та, въпросът ми е има ли такова нещо и до кога са сроковете?

# 470
Благодаря Arim, можеш ли да ми дадеш адрес като за bgmaps - ние се придвижваме с кола и не знам къде е спирката.
Намира се като тръгнеш от пазара по булевард Захари Стоянов, посока Околовръстното. След 300-400м, от дясната страна. С големи букви пише Месо и колбаси. Адресът е бул. Захари Стоянов 31 , за да се ориентираш в street view, ако искаш Simple Smile

# 471
  • София
Много благодаря!

# 472
Сега виждам, че в Street View, излиза грешно място като се въведе адресът. Трябва да продължите още малко направо, за да стигнете до магазина. Даже на самия магазин е написан адресът.
А някой по моя въпрос с Топлофикацията може ли да помогне Simple Smile

# 473
  • София
Arim, значи е в същият блок, в който е магазина на Ситово и аз съм го изпуснала, благодаря ти.

# 474
  • София
tooclose ако сте с ново придобито жилище, трябва да отидете да ви открият партида, за да не плащате стари сметки.
Ако става дума за вашите партиди, може би има предвид да отидете да си направите равни сметки за целия период, който на края се засичат и преизчисляват според потреблението.
Ако просто пък имате корекции - пуснати спрени радиатори, предполагам също трябва да отидете да обявите корекциите, за да не ви смятат прогнозните сметки по старите показатели.
Тук можеш да видиш за равните месечни сметки: http://toplo.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/%D1%8 … %BE%D1%81%D0%B8#7

# 475
Снимайте магазинчето за млекомата за ориентир ,ако имате възможност разбира се:)

# 476
Подминавате пазара /той ви е отдясно/, следва блок, после има светофар /там има Лили/, спирка на тролея и малко по-нагоре е магазина. Наредени са кафе и цигари, плод и зеленчук, заложна къща, Липненски /не в този ред/.
Магазина за месо е бял.  Crazy
Не мога да обяснявам като хората, а знам къде е.

П.П. За библиотеката искат снимка, таксата е 15 лв. Аз така и не се замъкнах.

# 477
  • София
за магазина за месо, ориентир за кола - на бул. Захари Стоянов от страната на 4 микрорайон има зарязан строеж в начален етап, със стърчащи железа от него. Месото е отсреща, като се пресече булеварда, от страната на 3 микрорайон, заедно с изброените от Естел Бързоход други магазинчета.
за парното - само през август се подава заявление за равни месечни вноски. Имате още един ден само, ако някой иска.
buni, и аз влязох в Ситово, но млекоматът се оказа в следващият (или през един) магазин.

# 478
  • София
Arim, значи е в същият блок, в който е магазина на Ситово и аз съм го изпуснала, благодаря ти.
Точно няколко магазинчета по-надолу в същия блок е.
Мацки, аз ви казах за млекомата и преди малко отивам и нямаааа- свършило млякото.  Laughing Момчето ми каза, че от няколко дни много клиенти имало Mr. Green. Ще ида утре.
Месарницата , за която говорите , наистина е с прясно и вкусно месо, мелят го и на кайма, избираш си месцето и на място ти го мелят. Аз само оттам купувам. Но и те бяха почивка през август, може и вече да са започнали.
Библиотеката си работи, с изключние на август. Картата важи и за централната Столична библиотека на Славейков. Имат бая книги, детския отдел също. Детето си взима оттам. Иначе аз съм записана в библиотеката на читалището пак в трети, до нас ми е съвсем, там е доста по-бедно обаче откъм книги.

# 479
  • София
Нямаш проблем с достъпа за количката, има широк тротоар, но книгите за възрастни са на вторият етаж и няма улеснение, за да качиш количката, трябва да я оставяш долу и да носиш малкото човече на ръце  Hug

Еееех, то майките не са хора, значи Sad Визирах достъпа до книгите с количка. И другаде е така, уви...

Общи условия

Активация на акаунт