ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 674
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Нямаш проблем с достъпа за количката, има широк тротоар, но книгите за възрастни са на вторият етаж и няма улеснение, за да качиш количката, трябва да я оставяш долу и да носиш малкото човече на ръце  Hug

Еееех, то майките не са хора, значи Sad Визирах достъпа до книгите с количка. И другаде е така, уви...
Ооох, вътре е толкова тясно, че трудно се разминаваш с друг човек, а с количка е мисия невъзможна  Confused
Аз също пазарувам само от гореспоменатата месарница, но сега през почивните им дни през август, пазарувах от магазина на Едрина - доволна съм и от там. Пада се в новото блокче, което е срещу блока с "известният" млекомат  Heart Eyes

# 481
Добър вечер дами!
Някоя мама наясно ли е дали д-р Груева приема нови пациенти при себе си, тъй като синът ми е на 1г. и 9м. и хич не бях доволна от ЛЛ в болница "Люлин". Ако не - ще съм Ви много благодарна да ми препоръчате добър педиатър, защото не съм добре информирана, пък и нямам познати тук.
Освен това искам да попитам за ОДЗ 64 " Първи юни" - От повече от година малкия ми е в системата (с 8.1 сме) и не може ли не може да се вредим вътре. Колко точки са ми необходими???  Мога ли да направя нещо - примерно да говоря с директорката, да се моля или де да знам и аз... Просветлете ме моля Ви...

# 482
  • София
Добър вечер дами!
Някоя мама наясно ли е дали д-р Груева приема нови пациенти при себе си, тъй като синът ми е на 1г. и 9м. и хич не бях доволна от ЛЛ в болница "Люлин". Ако не - ще съм Ви много благодарна да ми препоръчате добър педиатър, защото не съм добре информирана, пък и нямам познати тук.
Освен това искам да попитам за ОДЗ 64 " Първи юни" - От повече от година малкия ми е в системата (с 8.1 сме) и не може ли не може да се вредим вътре. Колко точки са ми необходими???  Мога ли да направя нещо - примерно да говоря с директорката, да се моля или де да знам и аз... Просветлете ме моля Ви...

При д-р Груева исках да запиша Таня като беше на 6 месеца, но тя каза че нови деца приема само новородени. Сега сме на получастно, т.е. плащам си за преглед, но си ни слагат ваксините по ЗК, много съм доволна, но не е в Люлин, ходим с колата.

# 483
Благодаря svetla81 това не го знаех ... Rolling Eyes

# 484
За ОДЗ-то, виж в системата на ИСОДГ, колко деца чакат преди вас и с колко точки (може да има с 10, с 9), ако са примерно 10 деца с 8.1 точки, и има свободни места, се теглят на томбола и който спечели (това е доста тъпо, но е факт). Ако имат свободни места за текущ прием 4, а 5 деца са с повече точки от вас.....
Ние 3 години си висяхме с 8.1 точки без да ни приемат никъде.

# 485
Благодаря ти Ан.
 След като прегледах системата и проверих списъците, за мен остана избора между градините - Първи юни (в списъка сме на 17 място)  и Ран Босилек (на 13 място). Та бихте ли ме консултирали къде материалната база е по-добра и доволни ли сте от преподавателките в заведението? Ще съм много благодарна!!!!    bouquet
П.С. Анн надявам се да не чакам 3 години ама както е тръгнало....   Sad

# 486
  • София
Евгения Пехливанова, 13-то място нищо не значи - пак може да нямате никакъв шанс и дори да не влезете в гранична група. Мисля, че едно сериозно преглеждане на СТАСТната тема ще ти е от полза, за да се ориентираш как наистина да прецениш дали и къде имате някакъв шанс. Обикновените деца, с 8 или 8.1. т., често дори не влизаме в гранична група...
За личен лекар съм доволна от д-р Жаблянова в 12-то ДКЦ, но не знам дали приема нови пациенти. Също така от няколко години не приема с час, а се чака.

А ние днес загубихме любимото мече. Връщахме се, но не го намерихме. Ако сте зърнали по маршрута Т-маркет (Люлин 10) - книжарница "Цар Лъв" (Люлин 9) - ДКЦ 12 - по линията на тролея до сп. на метрото Сливница (Люлин Sunglasses едно кафяво мече, обадете се. Компенсираме с домашни шоколадови мъфини   chef

# 487
  • София
Благодаря ти Ан.
 След като прегледах системата и проверих списъците, за мен остана избора между градините - Първи юни (в списъка сме на 17 място)  и Ран Босилек (на 13 място). Та бихте ли ме консултирали къде материалната база е по-добра и доволни ли сте от преподавателките в заведението? Ще съм много благодарна!!!!    bouquet
П.С. Анн надявам се да не чакам 3 години ама както е тръгнало....   Sad

Прегледай в чакащите къде няма с повече от 8.1 точки. За нашия набор - 2012 има доста такива места, даже се чудя дали сега да кандидатствам, че ще вземе да влезе  Mr. Green, а аз още не искам, искам поне да проходи и да може да си казва основни неща. Но аз за мястото нямам много претенции, примирила съм се че ще я водя с колата, иначе Първи юни и Ран Босилек са ми до блока и двете, но в тях като гледам така нямаме никакъв шанс. Даже ако кандидатствам с адреса на мъж ми по лична карта, ми е в един и същ административен район с моята месторабота, това е район Илинден, има едни градини на Кукуш, в които почти 100% сме вътре.

# 488

Благодаря за темата зелено човече, имах полза от нея, бях наясно, че като сме на такива места в списъците нищо не значи, но пак имах някаква надежда - уви просто се залъгвам ... Исках да е в Люлин за мое удобство ама май няма да стане ...
Светле мисля да го направя това със списъците, звучи убеждаваща идеята.. Whistling
Благодаря момичета  Heart Eyes

# 489
Мили момичета, помагайте Simple Smile
Откъде мога да купя хубави и на посносими цени маратонки за малкия (4г), гледах в дайхман,но нищо не ми хареса, други идеи?
Благодаря!
Евгения Пехливанова, ние бяхме на 9-то място за 139-то ОДЗ миналата година и не ни приеха..

# 490
  • София
В Силвър центъра имаше магазин на КК и още 1-2 магазина за детски дрехи, може би има и обувки.

# 491
В магазина в Силвър центъра със Спайдърмен има обувки, КиК за мен не си заслужават парите. По добре от Спортса да си поръчаш.  Peace

Сетих се и за Спорт депо, но не съм сигурна дали цените са поносими.

http://sportdepot.bg/bg/shops/sport_depot_lyulin-12.html

# 492
  • София
Колев наистина се оляха с цени преди дни минах ми извинявайте новата колекция есенни обувки са около 60/70 лв.
Аз пазарувам предимно от Английски сайтове и за 100 лв взимам и на тримата  Peace
Пускам си ги директно с DHL  и за няма и 10 дни всичко е при мен до вратата ми  Wink

# 493
мда, май и аз ще поръчам от sports direct. Ще чакам следващата масова поръчка с колегите  Flutter
А КиК наистина са прекалили с цените, при положение, че на мен ми се налага всеки нов сезон да взимам обувки, ще си спестя тия за по 70 лв.

# 494
  • София
Анн–,от къде си поръчваш от sports direct?Бих искала да се включа,ако ми излиза по-изгодно.Сега поръчвам чрез една жена от Варна,но като си платя и Еконт до София....

Общи условия

Активация на акаунт