В момента чета ... 16

• 36 491
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Не може само една книга на Ремарк Naughty Поне три - "Живот на заем", "Триумфалната арка", "Сенки в рая" Peace

Мерси. Simple Smile

# 91
Не мога да изтрия анкетата тоест да няма анкета. Затова предложете друга, която да остане до края на темата.

Например "Колко книги прочитате средно на месец / или на година /?
Тъкмо ще ме амбицирате. Blush

# 92
Нина, а отговори?  Simple Smile

# 93
Ами 1-2
3-5
6-10. Laughing
Със сигурност има и повече, например ме е страх да си помисля колко книги изчита neli mar4.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 20:49 от Нина*

# 94
  • на североизток от Рая
Ами 1-2
4-5
9-10. Laughing
Със сигурност има и повече, например ме е страх да си помисля колко книги изчита neli mar4.

Thinking  Whistling Доста, доста.

Днес ми подариха две нови на едно обучение. На всички дават по една, а на мен сякаш на челото ми пише, че искам повече.  Laughing

# 95
Тъкмо се зачудих къде подаряват книги. Heart Eyes
Скрит текст:
neli mar4, родена съм и съм живяла под Илчов баир и винаги ми става мило, като го прочета под аватара ти. Hug

# 96
  • на североизток от Рая
Тъкмо се зачудих къде подаряват книги. Heart Eyes
Скрит текст:
neli mar4, родена съм и съм живяла под Илчов баир и винаги ми става мило, като го прочета под аватара ти. Hug

Скрит текст:
Идваш ли си често насам? Ако е"да", обади се задължително.  Peace
Книгите ги подаряват на един учителски семинар.

# 97
Нещо съм на азиатска вълна Simple Smile

Чета я на компютъра. Не ми е много комфортно, но не мога да се спра.

# 98
И аз съм на Оризовата майка Laughing
Относно анкетата- над 5  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 09:13 от mery_79

# 99
  • София
Аз току-що прочетох "Аз преди  теб". Осъзнавам, че не е нещо забележително от литературна гледна точка, но на мен ми хареса. Дори плаках.

Скрит текст:
През цялото време в мен се бореха желанието за хепиенд и разбирането, че това съвсем би съсиплао книгата. Финалът беше предвидим, но наистина си поплаках.

cool_witch, откъде намери тази книга в е-формат? Ще съм ти много благодарна за линк или подсказка?

# 100
В момента чета “Духовна психология“ на Стийв Ротър , плюс още две на специализирана тематика. Обичам да чета по няколко книги едновременно.

+ 1 за анкетата колко книги четем на месец.

# 101
cool_witch, откъде намери тази книга в е-формат? Ще съм ти много благодарна за линк или подсказка?

В работното ателие на "Читанка"
Скоро може би ще я пуснат "официално", ама аз не се сдържах.  Laughing

# 102
  • Benelux / Varna
Да и аз днес мярнах Оризовата майка в Читанката( в ателието), проверена е! Рових се да видя за "Дъщерята на Калояна", нали бях в дилема коя книга да започна.

В крайна сметка надделя желанието ми да се докосна до " Възвишение " на Милен Русков, нямах много време да чета, надявам се тази вечер повече време  да си откъсна, но първите 40 страници искрено ме забавляваха и ме плениха. Надявам се и нататък да остане същото впечатление. Харесва ми езика и макар малко да ме е срам, аз често го използвам когато се шегувам с приятели Simple Smile

Относно " За любовта и сянката" на Алиенде, за съжаление не ми хареса колкото други нейни книги, хубава история, но малко по-слаба, по-бедно развита  от към дълбочина на героите и събитията. Уточнявам, че книгата не е лоша, хубава е, но има по-добри романи на писателката.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:03 от zornitsa

# 103
Готово  Peace
Натъртено е на месечно, защото аз цял ден си мисля за годишно.  ooooh! Tired

# 104
Отговорих с 4, но понякога са по-малко, а понякога повече.

Вчера започнах "Мост през вечността" на Ричард Бах. Интересна ми е, но бавно ми върви.

Общи условия

Активация на акаунт