Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 557
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
тоя емко  и в кал да го въргаляме ше е сладък бее  Joy
Сигурно защото е наполовина блЪгърче. Joy
Абе, българче, българче, колко да е българче... ама, че е сладур няма как да му се отрече.

Лека  нощ!  Hug

# 256
тоя емко  и в кал да го въргаляме ше е сладък бее  Joy
Сигурно защото е наполовина блЪгърче. Joy
хаиде сега и подробности на половина дее  Heart Eyes

# 257
Добра вечер и от мен! Приятно ми е само като ви чета.
И от мен - -добре дошли на всички новоразвълнувани от сериала.
Рени, благодаря и аз за темата, рекох да се разпиша, че вече се изписват със скоростта на светлината.
всъщност поста на Снежи ме провокира.
Ако някой не разбра, това е прословутата клюка за това, че
Скрит текст:
секс е имало още в 46/47, но за да продължат интереса и рейтинга са го отложили и не са излъчили заснетото
Туй го четох още на времето, има логика, абе 50/50.

Днес Аху/Айсун имала  рожден ден май. Аз съм сигурно последния човек, който я  харесва и като актриса, и като личност /от демонстрираното от нея по медиите/, и ато образ в сериала, нооо ЧРД Аху.

# 258
Мехмет гадината мръсна я смля от бой, потъна в кървища милата, идваше ми да му счупя ръчичките, да ги виси като лапи на куче. Cry
Киара, шегувам се, това, че баща му е от българските турци и се е изселил 89 година в Турция, за мен не го прави по-малко турчин или повече българин. Чаги си е турчин от всякъде, но нейсе, казваме му, че е българин.
Лека нощ на лягащите. Hug

# 259
Ренка, ама ти лапай шоколада, преди да са овъргаляли Емко в него. Joy
Мале какви мръсни помисли още 12 няма девойки стягайте се  Naughty Naughty Naughty Stop Stop

# 260
Като знам, че тази кукумявка леля Хатидже, ще се появи съвсем скоро в сериала и шоколад ми се отщява чак. Crossing Arms

таз мрънкящата кат се сетим за нея ми се  #2gunfire #Cussing out същата като сехер е отврът

# 261
# 262
Неви Hug  bouquet

Морковената глава на хоризонта Laughing

# 263

И малко Фемир от мен Hug

# 264
Добра вечер и от мен! Приятно ми е само като ви чета.
И от мен - -добре дошли на всички новоразвълнувани от сериала.
Рени, благодаря и аз за темата, рекох да се разпиша, че вече се изписват със скоростта на светлината.
всъщност поста на Снежи ме провокира.
Ако някой не разбра, това е прословутата клюка за това, че
Скрит текст:
секс е имало още в 46/47, но за да продължат интереса и рейтинга са го отложили и не са излъчили заснетото
Туй го четох още на времето, има логика, абе 50/50.

Днес Аху/Айсун имала  рожден ден май. Аз съм сигурно последния човек, който я  харесва и като актриса, и като личност /от демонстрираното от нея по медиите/, и ато образ в сериала, нооо ЧРД Аху.
За първи път я виждам тази клюка Неви. Hug
Аз пък знам, че целувката в 36 епизод е била предвидена за 40ти, но тъй като прекалено дълго време бяха разделени и зрителите са станали нетърпеливи и затова са я пуснали в този епизод, а не в 40ти.

# 265
на мен в момента когато Мехмет я бъхтеше ми се щеше да съм там и да му изпия кръвчицата  Mr. Green

# 266
Хатидже ми беше много смешна и отврат като почна да риве и да се въргаля по пода #Crazy

# 267
# 268
Ренка, ама ти лапай шоколада, преди да са овъргаляли Емко в него. Joy
Мале какви мръсни помисли още 12 няма девойки стягайте се  Naughty Naughty Naughty Stop Stop
Моля, моля, къде видя мръсни помисли или изписани думи от моя страна? Crossing Arms
Шоколада доколкото разбрах беше предназначен за Емирчо, а Рени поиска шоколад но без Емко и аз я посъветвах да действа бързо, че да не я преварят и да и отнемат шоколада под носа. Joy

# 269
Мехмет гадината мръсна я смля от бой, потъна в кървища милата, идваше ми да му счупя ръчичките, да ги виси като лапи на куче. Cry
Киара, шегувам се, това, че баща му е от българските турци и се е изселил 89 година в Турция, за мен не го прави по-малко турчин или повече българин. Чаги си е турчин от всякъде, но нейсе, казваме му, че е българин.
Лека нощ на лягащите. Hug
лека Neidjal  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт