Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 658
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
тая Гюлфидан влиза като хала  Mr. Green

# 136
  • в подножието на планината

Само като почне да хлопа на вратата и се разбира, че е тя... Joy

# 137

Само като почне да хлопа на вратата и се разбира, че е тя... Joy
голяма скица  Mr. Green

# 138
Прави ми впечатление, че на програмата на БТВ сериала е показан със нимка на Фериха от 67-ми епизод, което ме кара да мисля, че БТВ са купили епизодите до край.  Peace

Релакс,  Hug

# 139
  • au bout du monde
Фери сега лъже и заради Гюндже ooooh!

# 140
Прави ми впечатление, че на програмата на БТВ сериала е показан със нимка на Фериха от 67-ми епизод, което ме кара да мисля, че БТВ са купили епизодите до край.  Peace

Дано, но може и да е снимка просто от нета. Rolling Eyes

# 141

Това отдавна излезна като инфо за сериала, даже били закупили и третия сезон, което за мен е безсмислено при положение, че го оставиха без финал.

# 142
Колкото пъти вече да гледам сериала, съм все по-склонна да оправдая Фериха за лъжите в началото. Както виждаме от тези епизоди, Емир и останалите сами направиха изводи за нея, семейството и живота и. Тя не отрече нищо, но и никого не въведе в заблуждение умишлено. Искаше да се впише в новата обстановка, копнееше хората да я видят и възприемат по различен начин. Една лъжа наистина води до друга и става все по-трудно да признаеш истината, но кой би я винил, че не успя да признае навреме.
Сега като гледам Ръза и си мисля - "пътят към ада е осеян с добри намерения"!
А майката на Халилудко, е толкова проста /съжалявам за израза/, досадна и с някакво самочувствие, че сина и е безценен и прекрасен, че ме влудява само видът и.  #2gunfire
Hug+1

Лорен HugКиара Hug
Добре доршли на новите момичета Hug

Приятно гледане на следващата серия че аз сега се класирах Hug

# 143
Единственото нещо,което не ми харесва в този сериал е че Ферия и Емир (особено Емир) имат много малко екранно време.Повечето време дават второстепенните герои-Зехра,Раза,Мехмед,а аз искам да гледам любов,страст. Crossing Arms

# 144
хайде Мехмет ще го пеавим компанйон  Киара , Hug

# 145
Сега разбирам защо Мехмет реши да забавлява дъртите лелки, заради постоянните намеци на Ръза, а сега и на Зехра, че за него няма работа, а тя не може да се отърве от задължения.
Ръза само ако знае каква змия, ще вкара в домът си в лицето на Халил, но нали е набожен, значи е супер, същия перко е като чепика. #Cussing out
От семейството на Халил само баща му е читав, че като гледам майка му каква е надувалка и то без никакво покритие.
Не съжалявам Фериха на този етап заради лъжине й и не я оправдавам въобще, засега ми е жал за Емир, не за нея.
Да, разбирам, че всичко е продиктувано от семейството й, което е доста странно за моите представи, също и средата, в която попадна да учи, нооооо, лъжата си е лъжа за мен. Няма бяла, няма черна лъжа, тя е една и съща и краката й винаги са къси, но колкото повече време минава, толкова разрушителните последици са по-ужасни.

# 146
Корай и на калъп ще отричаш Joy Мехмет ще го правим жиголо Mr. Green

# 147
Аз също негодувам, защото искам ефирното време да е изпълнено само с голи сцени на Емир. Whistling

# 148
  • в подножието на планината
хайде Мехмет ще го пеавим компанйон  Киара , Hug

Ох, той и за това не става... ooooh!

# 149
хайде Мехмет ще го пеавим компанйон  Киара , Hug

Ох, той и за това не става... ooooh!
Ми не става, нали е срамотен. JoyНо пък с кака мецанка се справи от раз като мъжага, а и тя го ошлайфа, стана мъж та дрънка, под чехъл и манипулиран. Joy

Общи условия

Активация на акаунт