Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 674
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Мерси за новата тема  newsm51

Илде,  Hugза жалост всяка лъжа води след себе си още лъжи  и както каза Айсун на Емир, когато научи за Фери:
Скрит текст:
Любовта е невидима завеса, която ни пречи да виждаме ясно. Прикрива грозното и истината. Емир... един ден любовта свършва. Истината е винаги там, независимо дали я виждаме или не.

Киара  Hug
Скрит текст:
Частта,която си публикувала с Явуз.Да ти кажа не само за Фериха в онзи момент,но и за Явуз ми стана мъчно.До края въпреки всичко,той не ми стана антипатичен образ.

Вани,  Hug и на мен ми стана жално и за двамата. Цялата болка от това да се довериш на някого, да повярваш в силата на любовта и да си излъган в мечтите си беше събрана в тези думи...

Приятно гледане на епизода, който май вече е почнал, но аз няма да успея да гледам.  Hug

# 121
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Наде   bouquet за хубавите скрити тексчета   bouquet

# 122
Толкова е СВЕСТЕН ХАЛИЛ че бог да пази от него  ooooh!

# 123
  • в подножието на планината
Киара, Hug Диди, Hug

Ей, този Чепик е готов да подари дъщеря си на Халил и да е спокоен... ooooh! ужас някакъв... Sick

# 124
Ръза с неговата "Божа работа" .....  #Cussing out

# 125
  • au bout du monde
На мястото на Ферия стягам багажа и бягам надалече Mr. Green

# 126
Киара, Hug Диди, Hug

Ей, този Чепик е готов да подари дъщеря си на Халил и да е спокоен... ooooh! ужас някакъв... Sick
Направо в Панделка да я увие  ooooh! Чепикова работа  Peace

# 127
Проси си го Ферия от Емир, проси си отмъщението. Да, и за нея ми е много мъчно, но да лъжеш любимия, да лъжеш коя е майка ти, да лъжеш за годеника, да лъжеш приятелите си, да лъжеш и семейството си! Е, как да реагира Емко? Да и прости от раз, да и се довери. Така загубено доверие трудно се печели. Не го оправдавам, греши, човек е. Но той е най-потърпевш. Сякаш първата любов е илюзия, всичко което е чул не знае истина ли е.

# 128

Ееее, Халилудко на хоризонта... Sick ще го гледаме още доста серии... ooooh!

# 129
Колкото пъти вече да гледам сериала, съм все по-склонна да оправдая Фериха за лъжите в началото. Както виждаме от тези епизоди, Емир и останалите сами направиха изводи за нея, семейството и живота и. Тя не отрече нищо, но и никого не въведе в заблуждение умишлено. Искаше да се впише в новата обстановка, копнееше хората да я видят и възприемат по различен начин. Една лъжа наистина води до друга и става все по-трудно да признаеш истината, но кой би я винил, че не успя да признае навреме.
Сега като гледам Ръза и си мисля - "пътят към ада е осеян с добри намерения"!
А майката на Халилудко, е толкова проста /съжалявам за израза/, досадна и с някакво самочувствие, че сина и е безценен и прекрасен, че ме влудява само видът и.  #2gunfire

# 130
Добър вечер, момичета.  Hug
Ау, ХалилилитУ се появи.  Tired

На мястото на Ферия стягам багажа и бягам надалече Mr. Green

Точно ... стягам багажа и дим да ме няма.  Laughing

# 131
Колкото пъти вече да гледам сериала, съм все по-склонна да оправдая Фериха за лъжите в началото. Както виждаме от тези епизоди, Емир и останалите сами направиха изводи за нея, семейството и живота и. Тя не отрече нищо, но и никого не въведе в заблуждение умишлено. Искаше да се впише в новата обстановка, копнееше хората да я видят и възприемат по различен начин. Една лъжа наистина води до друга и става все по-трудно да признаеш истината, но кой би я винил, че не успя да признае навреме.
Сега като гледам Ръза и си мисля - "пътят към ада е осеян с добри намерения"!
А майката на Халилудко, е толкова проста /съжалявам за израза/, досадна и с някакво самочувствие, че сина и е безценен и прекрасен, че ме влудява само видът и.  #2gunfire

Hug + 1

# 132
# 133
Относно темата за лъжите на Фериха по прекалиха.Но Емир с неговото отмъщение нараняваше нея но и него самия.така както Фериха накрая.

# 134
винаги съм готова да оправдая лъжите на фери.Първво защото ако имаш семеиство като неиното и учиш сред мннн по различни от теб и семеиството ти по скоро не ще мълчиш като,нея а лъжите ще те следват до края.Никои не иска да се срамува от семеиството си но ако то е със страри разбирания и мнн бедно няма на4ин да се впишеш сред околните и те да те приемат.Ако тя беше казала истината отначалото то всеки един щеще да и се подиграва а Емир4о нямаше дори да я погледне.То на гюндже се подиграваха дето нее 4к от наи бедните камоли на фери.ПРИПОМНЕТЕСИ когато разбраха вси4ки 4е нее богата а е дъщеря на портиери дето събира боклука как реагираха завързаха панделка на кофата за боклука и по4наха да и ръкопляскат какви унижения понесе тя.то4но това е при4ината да лъже. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт