Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 738
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
27
Е-Много те нараних.
Ф-Не си. Аз съм тъжна на себе си. Натъжена съм и заради теб.
Е-Нали си казахме да забравим какво се случи вчера Фериха. Защо все още си там?
Ф-Не съм там, аз съм тук, винаги съм тук.

Скрит текст:
46
Ф-Де да можеше да останем тук. Да остареем тук и това да е нашия дом.
Е-Защо не, стига да искаш?!

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 19:30 от Neidjal

# 106
Не съм чела цялата тема  Simple Smile, но

Скрит текст:
Емир предполагам, че рано или късно научава истината за избраницата му - имам предвид социалния и статус. И как реагира?

Странно е да започнеш връзка в лъжа. Thinking

# 107
Чесно ви казвам вече не съм Фемир,само Емир.....направо го направи на луд Ферия за какво ли не го измами,освен как се казва...не я оправдавам,ама пуста любов,той не спря да я иска и да й предлага целия свят,винаги готов по всяко време,направи една грешка и му излезе през носа.....
Скрит текст:
Започна с прикриване на това че не е заможна,после че имат хотел,ресторант,къде живее,представи майка си за слугиня,а Санем за майка....Халил за шофьора си,при все че се сгоди за него....,още и ощеееееее

# 108
  • au bout du monde
Ох, много започва да ме дразни Ферия ooooh! То едно мълчание хък мък не ми допадат такива хора. Емир го харесвам повече, дори Ханде май ми харесва повече.
Бащата на Ферия също ме изнервя. Едно такова задушаващо ми става като го слушам Tired

# 109
Без да задълбаваме в любовната им история,обективно погледнато Емко е жертва...едвали е било умишлено,ама направо го съсипа тази му любов,пропи се най малкото Mr. Green

# 110
  • au bout du monde
Уж го харесва,а не му се доверява Rolling Eyes Тъпо ми става за Емир как го прави на глупак.

А пък семейството на Ферия мн депресивно ми идва, как издържа тя не знам.

# 111
Фериха се оплете в лъжите си.. излъга веднъж и после последва цял потоп от нови лъжи.  ooooh! Трябваше да каже на Емир истината, според мен той си я хареса още от началото и нямаше да го интересува дали е бедна или богата.
Но я разбирам напълно. Отива в университета, всички там са богати, а само тя бедна. Ако бяха разбрали, че е бедна не се знаеше как ще реагират. Можеше да я отхвърлят, веднага да й  сложат етикет ''беднячката'' и т.н. Страхуваше се, че ще я пренебрегват и отбягват само заради социалния й статус. За това излъга.
А сега се страхува от това, че ако каже истината на Емир той може да се ядоса и да прекрати връзката им. Всичко стана много объркано, мъчно ми е и за двамата.

# 112
Лъжите на Ферия край нямаха, от една следва следваща и т.н. поредица.
 ooooh! В какво се заплете това момиче, живее си в някакъв неин измислен свят.

# 113
Не съм чела цялата тема  Simple Smile, но

Скрит текст:
Емир предполагам, че рано или късно научава истината за избраницата му - имам предвид социалния и статус. И как реагира?

Странно е да започнеш връзка в лъжа. Thinking
Страшно реагира, даже не очаквах от образа му подобни реакций. ooooh! Действията му с цел отмъщение ми дойдоха в повече.
До около тридесета серия лоша дума не мога да кажа за героя му, беше повече от идеален мъж, но послееееее, идваше ми да го набия на моменти.
За лъжите на Фериха съм безмълвна, идваха ми в мноооооого, уж започна а с невинна лъжа ако може да се нарече една лъжа невинна, а въвлече много хора в тях докато нямаше измъкване.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 19:36 от Neidjal

# 114
Пожелавам ви приятно гледане на двойната доза.  Hug До по-късно.

# 115
До след епизодите.

# 116
Знам че други луди няма в този час-обаче сън не ме лови.... Rolling Eyes
Незнам за другите момичета,ама аз се поболях,не ям не спя...свалих 3 кг Crazy...лежа със затворени очи и смо тоз филм ми е в глаавата/Сънували го били,аз цял сценарии на сън написах те...и то какъв luvbed

пълна лудница Mr. Green
tatarova-Ива съм ази bowuu
е поне не се 4увствай сама и аз неможех д спя миналата седмица заради филма стоях до 4 5 часа и гледах сериала въпреки че го гледах продолжавам да повтарям сериите но пия валидол4е да се успокоя малко  Joy Joy препоръ4вам ти го  newsm53

# 117
Приятно гледане. След двете дози Фемир  ще пиша коментар.

# 118
  • в подножието на планината
Привет, момичета! Hug

Появявам се, за да видя докъде сте докарали темата Mr. Green и да ви пожелая приятно гледане на ФЕмир! Hug

Добре дошли на новите момичета и приятни минути в темата! Hug

Нашето Фери много лъжливо излезе, всичко тръгна от една невинна лъжа и така се оплете, че нямаше вече как да се измъкне без да нарани някого, а имаше толкова много възможности да каже истината, нооо филм да става... ooooh!

# 119
приятно гледане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт