Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 703
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
хайде Мехмет ще го пеавим компанйон  Киара , Hug

Ох, той и за това не става... ooooh!
Той става само да сгрозява картинката. Този ми е по- зле и от чепика, оня поне е възрастен, закостенял, а този е зъл към родната си сестра  Sick

# 151
хайде Мехмет ще го пеавим компанйон  Киара , Hug

Ох, той и за това не става... ooooh!
Ми не става, нали е срамотен. JoyНо пък с кака мецанка се справи от раз като мъжага, а и тя го ошлайфа, стана мъж та дрънка, под чехъл и манипулиран. Joy
Joy Joy Joy

# 152
Мехмет да го видим като се появи Сехер... И тя така ще го завърти, че няма да може да се познае. И след всичко, което ще направи, накрая пак ще я прибере. А иначе пребиваше сестра си, защото се прегръщала с Емир - и то точно след стреса, който преживя след отвличането от Халил. Нищо необичайно за Мехмет.

# 153
Аз също негодувам, защото искам ефирното време да е изпълнено само с голи сцени на Емир. Whistling
spoko Joy Joy

# 154
  • au bout du monde
Сега и Ханде си мисли,че нещо е разбрала  Mr. Green
Ох,Ферия, Ферия...хич ли пък не усеща Емир колко е намусен. ooooh!

# 155
  • в подножието на планината

И като се случи нещо в семейството винаги звънят на Фериха по сто пъти, а тя никога не отговаря и винаги тя е най - виновната... Sick ама и те неволите на това семейство не свършват - от трън , та на глог... Rolling Eyes

# 156
Мехмет до някъде завижда на Фериха  за това че се учи,че е умна и някак си иска по някакъв негов начин да и развали удоволствието.

# 157
Аз също негодувам, защото искам ефирното време да е изпълнено само с голи сцени на Емир. Whistling

Зори, тогава вече не знам как ще го опазваш от мераклииките, те и сега са много  Wink Mr. Green

# 158
хаха, да вечно трябва да се е прибрала навреме. Чак майката на Халилудко щеше да се откаже да я вземат за жена, ако винаги закъснява "толкова" много  Mr. Green

# 159
Мехмет до някъде завижда на Фериха  за това че се учи,че е умна и някак си иска по някакъв негов начин да и развали удоволствието.

Мехмет завижда на всички и се чувства толкова неудовлетворен от себе си.

# 160
Прансу  #2gunfire

# 161
Пигита и експерт Mr. Green

# 162

Зори, тогава вече не знам как ще го опазваш от мераклииките, те и сега са много  Wink Mr. Green

Ами нека си оплакват очетата, само че аз съм привърженичка на око да види, ръка да пипне. Mr. Green

# 163
Ау, сега ще се появи Юнал.
Междудругото добре, че смениха актьора с друг.  ooooh!

# 164
hahaha

"Забравил съм всичко освен теб."  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт