Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 598
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Този Халил е орвеатителен.Прилича на на баничарски котарак с тези мазни мустаци и още малко ще оближе ...... на чичо Раза Close

# 196
Малко само да си щипна, Рени. Мустаче само. Joy

# 197
Меги, Hug

Клоди ,струва ми се ,че ще се бием заради Халилчо златното мче  Mr. Green

Чувствам аз, че ще се сбиете за " златното момче"... Joy Joy Joy
JoyНа там върви Mr. Greenто направо е платинено Mr. GreenАйде у маалата Heart Eyes

# 198
халилудко  Stop да не съм 4ула и дума на мама златенцето ,исписан и красив с мустака си както винги Joy Joy

# 199
Ох, тоя Хали, заплют ли е? Такъв мустакат левент.
Joy JoyМой е Mr. Greenмай и Релакс има нещо общо Mr. GreenДа не го пипаш #Cussing out
Киара наред съм бе джанъм  Joy
Вай бе! Освен да кажем - "Дано да е за добро"  rotfImao
Joy JoyА дано Mr. Green

Силве мустака го взимай че не ги любим с мустаци Mr. Green

# 200
4удно ми е как така не намериха пръстена а веднага обвиниха зехра и хоп оная па4а го намери между диван4ето си ,ако бях аз до дупка щях да я съдя за обезещетение  #2gunfire #2gunfire

# 201
4удно ми е как така не намериха пръстена а веднага обвиниха зехра и хоп оная па4а го намери между диван4ето си ,ако бях аз до дупка щях да я съдя за обезещетение  #2gunfire #2gunfire
Peace

# 202
а не не мойм се разбра няма му барате мустака това му е неговия чар  Mr. Green

# 203
Ох, тоя Хали, заплют ли е? Такъв мустакат левент.
Joy JoyМой е Mr. Greenмай и Релакс има нещо общо Mr. GreenДа не го пипаш #Cussing out
Киара наред съм бе джанъм  Joy
Вай бе! Освен да кажем - "Дано да е за добро"  rotfImao
Joy JoyА дано Mr. Green

Силве мустака го взимай че не ги любим с мустаци Mr. Green

ма о4и те му кат маслинки брей  Joy

# 204
Айде и аз съв у маалата. Ще се сбиете за Халилчо.Значи никой не иска Емир е аз ще го прибера у нас и ще го утеша.

# 205
MOMИЧЕТА...  txtloves от фейса е,ама...

Скрит текст:
българскитурскианглийскиGossip детето @ dedikoducucocuk
Feriha и Емир, планински казва сцена каза, че има Vuslat ли някой помни?

Gossip детето @ dedikoducucocuk
Ако наблюдаваше сцената Vuslat ме измами yüklenmiştiniz Казах ви, но положението не е толкова ...

Емира и Feriha Vuslat сцена "планински дом, тя незабавно отстранени от земята, затова казах, това е вярно ... Не се реакцията на публиката

Емир и Feriha хижа vuslatları "първия изстрел, но бе отменен, след ... Тогава бях на острова ...

OMG OMG OMG!!!!!!! : D: DDD ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ GUYYSSSSS проверите това Това ви!
Превод:
Gossip детето @ dedikoducucocuk (той е на момчето, който е винаги с Elker в AFK той е една от поръчките, Hande и приятелите на Корай, той е на гласове на AFK и той Потвърдено на Twitter: "Направете вие ​​Запомнете, когато ти казах, че има са на любене сцена между Feriha и Емир на планината къща в епизоди 46 и 47 (те отиде, когато те тичам далеч заедно след уреждане на отвлечен семейство feriha и feriha е първата знаеше за връзката на femir и Мехмет я beated до) feriha и поръчки ... Тогава, след като са гледали епизод се е омъжила, но те не спят заедно и вие (той говори на английски фенове) ме нападна и ме обвини, че е лъжец (тъй като те не спят заедно) ... Но аз не лъже! (: D Това означава, че действително е имало любовна сцена: D ♥) ... Това, което казах за любовна сцена между поръчки feriha и го изтрили, но scenarists и производители в последно minnute и промени плана, от страх, че публиката не може да го приеме (той означава те тичам далеч, тъй като те уж са, че, че публиката ще приеме факта, че те спят заедно без техните родители да знаят нищо за техния брак все още). /. да люби scnee първата в планината къща (Hazal & Cagatay сцената: D ♥) ... и след като го е изтрил го повтори на острова (където feriha и поръчки отиде в епизод 52 ♥): D: D
OMGGGGGGGGGG OMG OMG! ♥ ♥ ♥ ♥

Chekc това, както добре! :

Информация за ефективността:
"Ред и Feriha'nın на първо жилище vuslatları планината., Обаче, че сцената беше отменена. Заснет на остров, това е Vuslat .."

-Не се притеснявайте, canııım. : D са по-близо до реалния живот Chagatai Hazalla: D Scene, но не се публикува. : D
кавички

Щастлив съм с това, което ми. глупости. края на масива не бях щастлив.

А турска администратор comented на тези потвърждения: D ♥ Тя каза: "момчета съм се чувстват тъжни, защото ние не се получи да видите, че ♥ сцена ... наистина близо на реалния живот Hazal & Cagatay, (Тя означава, че тази любов сцена!! действал, но ние никога не го видях и това е едно и също нещо с Hazal и Cagatay ут има тясна връзка и любовта между тях, те винаги го скрие: D ♥ Wink) ... Така че сцената е бил застрелян, но не е била изтрита .. . Im наистина щастлив ", казва на английски администратор", но, той е глупав не да ни даде с щастлив край на Thel "и те са казва, че има са също много задкулисни сцени на мира, но dizifilm Hazal & Cagatay и също показа само в Hazal & Cagatay, които заедно пеят тази:
Тя е толкова СЪГЛАСНИ С НЯКОЕ RIIGHTTTT ♥: D ♥ .... Момчета, да бъдат готови да се подготви hashtag можем да ги помолим да ни покаже какво сме пропуснали ... : DDD ♥
♥ ♥ ♥ ♥: ♥ DDDDDDDDDDDDD

# 206
а не не мойм се разбра няма му барате мустака това му е неговия чар  Mr. Green
E тука не се разбрахме #Cussing out

Цитат
ма о4и те му кат маслинки брей
newsm03

Снежи Hug

# 207
Татарова,  Hug дай линк да го прочета на английски, че нищо не разбирам  newsm78

# 208
В тази серия стана ясно от думите на Юнал, че портиерското семейство няма никакви месечни разходи, всичко им е безплатно и пак стигам до въпроса, защо толкова години живеят в тази кочина!? За мен това не е от беднотия, зщото те определено не са, а е от немърливщина и начин на живот.
Юнал е прав да се притеснява от Фериха, защото осъзнава, че тя му е влезнала под кожата както никоя друга до сега.
Ханде също беше права в разговора си с Емир, той не я познава, че да и вярва, друг е въпроса, че той и вярва шлепешката, а и поведението на Корай и Фериха с нищо не им помага да разсеят съмненията си.

# 209
Наде,  newsm10 и според мен не беше нужно да представят чак толкова зле семейството на Фериха. Разбирам, че целят ярък контраст, ама това тук си е пълна измишльотина. Да не говорим, че Фери е постоянно на прическа и с новите дрехи, които уж Джанси и е дала. То тя направо и ги купува за нея, явно. А и защо Фериха спи с дрехите, ей това най ме дразни.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт