Нужен ми е поглед отстрани ...

• 18 897
  • 341
  •   1
Отговори
# 300
Вярвам ти , Жиз ! Hug
Но все пак съм на страната на Елия ! Heart Eyes

Доста детинско.
Според мен, Елия наистина иска поглед отстрани, не е от тези, които пускат тема, само за да чуят подкрепа на собственото си мнение.
Коя е страната на Елия?

# 301
Вярвам ти , Жиз ! Hug
Но все пак съм на страната на Елия ! Heart Eyes

и затова не можеш да и дадеш поглед отстрани.
пристрастна си.
аз ги разгледах-Елия и мъжа и -безпристрастно, защото дори не съм писала с нея в една тема и не я "познавам"
Отделно, че аз не съм на Негова страна, не съм и на нейна. Sunglasses Като била на мястото (или поне така ми изглежда, писах вече) в едни подобни взаимоотношения-изказвам мнение и разбирам страните-разбирам както Елия, така и мъжа и обаче.Разбирам е думичката. WinkЗащото съм го минала, така да се каже-накъдето те са тръгнали сега-аз от там се връщам.

# 302
И на мен ми идват вече прекалено някак обвиненията към тоя мъж! Същия тоя, дето толкова години наред е бил добър съпруг и баща. И според мен също проблемът е точно това – изчезналата любов, дразнението, че тя издържа дома и семейството, че не получава онова другото...което е имала преди като чувства и отношения от другиго. Няма нищо лошо, нит осрамно, нито пък има място за вина. Случва се. Но нека човек има смелостта да си признае пред себе си каква е истината – това е единствения начин да тръгнем по пътя на решението...

# 303
Елия, какво ново покрай вас? Взе ли решение?

# 304
Благодаря , че си се сетила за мен  Hug
Ами ... засега нищо . Реших да стисна зъби и да погледна и към себе си . Намирам си грешки естествено ... но продължавам да му се дразня . Ако не съм аз да ръчкам - да си оправи сайта , да обнови информацията , да организира събития / за работата му говоря / няма да предприеме нищо сам ... Rolling Eyes
Свестен е , много е готин , помага в къщи , грижи се за детето ... но все още се чувствам далеч от него . Уж всичко е наред , а само една реплика от него или действие ме разтреперват  Confused
Ще опитам да оправя нещата . Изморена съм и не ми се занимава просто с големи промени ...    нямаме и някакви съществени проблеми ... освен моите неясни чувства  Rolling Eyes
Приятен ден на всички   bouquet

# 305
  • На остров
Елия, силна жена си ти Hug! Не мога да не се възхитя  bouquet! Желая ти щастие!

# 306
Елия, прегръдки и от мен  Hug
И каквото и да се случи, помни, че заслужаваш да бъдеш щастлива.

# 307
Поздравления и от мен !  bouquet
Мъдро решение ! Hug Hug Hug

# 308
Елия, виртуално гуш и горе главата  Hug
Погрижи се за себе си, бъди малко егоист и гледай ти да си добре и да възстановиш вътрешния си баланс.
Ще мине, ще видиш  Heart Eyes

# 309
Благодаря , че си се сетила за мен  Hug
....

Сещам се, как да не се сещам, всеки път като ми се вдигнат нервите това е единственото обстоятелство, което малко от малко ме успокоява, че не съм единствена и че има и по-лошо. Но това не е води нещата до рарешение, поне в моя случай, който изглежда е много по-тежък от твоя.
Не ми тежи, че плащам почти всичко, а това, че нося на гърба си един търтей и какъв пример ще е той за детето. То самото вече казва като го попитат за баща му, че не работи нищо. И след поредната разправия се чувствам хем още по-ядосана, хем виновна за държанието си. Хич не съм в мир със себе си в последно време.  Sad

# 310
Много ви благодаря  Hug Толкова сте мили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз реално не мога да го упрекна в нещо конкретно ... явно това са му възможностите . Работи много , наистина . Помага за детето ... Просто сме много различни . Аз се бунтувам , вместо да го приема такъв ... Знам , че е много по - лесно да се опитам да мисля повече за себе си и ще го направя ... но не било толкова просто  Confused Трудно ми е да съм егоист . А в момента е много наложително да съм точно такава , за да се почувствам по - добре ...
Благодаря ви за помощта , аз все още ще се възползвам от нея , тъй като не съм съвсем в мир със себе си и аз  Twisted Evil

# 311
Demetrio, не е същото.

Аз реално не мога да го упрекна в нещо конкретно ... явно това са му възможностите . Работи много , наистина . Помага за детето ...

Елия, май трябва да разгледаш нещата наистина от друга страна. Дали вече не те дразни всичко в него и без да искаш, да си търсиш какво да те подразни. Не е нужно да си егоист,  имаш право да си щастлива.

# 312
Не само , че не е същото , ами е тоно обратното - на Деметрио мъжът не работи изобщо , а на Елия работи .

Елия , няма пълно щастие ! Grinning
Фокусирай се върху това , което имаш , а не върху това , което не му достига . Да търсиш под вола теле е глупаво .  Confused Кусури винаги ще се намерят .

Ние също не сме идеални ! Wink

# 313
Хепи  Heart Eyes - обичам те  Hug
Така е . Много си права . Аз и затова стискам зъби , защото осъзнавам , че съм сложила очилата с които го виждам черен  Confused По - скоро се чудя кое доведе до това ... Просто грешката ми е , че много се взирам явно ... трябва да го приема такъв и да видя хубавите му качества , които са наистина много , но аз в момента виждам само това , което ме дразни ...
В интерес на истината бурята поотмина . От пускането на темата има промяна и то за добро ... но както казах не съм в мир със себе си . Това ми е големият проблем - не мога да назова конкретен проблем  Confused А в същото време съм раздразнителна по отношение на него и то много . Имам едно особено неясно чувство , че живея чужд живот и аз като насън преминавам през това ...

Трещи , благодаря ти и на теб  bouquet . Чудя се обаче защо не съм щастлива  Rolling Eyes И лошото е , че и аз не мога да си отговоря ... обаче , ето че нещо ми липсва . Какво е ? Имам работа , която обичам . Страхотно , послушно дете . Имам дом . Имам мъж , който изглежда като от корица на списание и е добър човек ... обаче ме човърка нещо много силно .  Rolling Eyes
Изчезнала ми е тръпката за всичко ... Не мога да се зарадвам на нищо...
На казвам , че и аз съм много лесна ... особен човек съм , не съм чувствителна , има някаква студенина в мен определено ... но това е просто характер . Не съм лигла и много съм се борила за всичко . За десет години трябва да ме е опознал и да му е ясно , че няма да тичам да го прегръщам на входната врата , но правя много други неща за него и семейството ...

# 314
Не само , че не е същото , ами е тоно обратното - на Деметрио мъжът не работи изобщо , а на Елия работи .

....
Странно, мисля, че ти беше намерила сходство с моята тема и тази на Елия, сега излиза, че е точно обратното. Ако аз мога да му създам работа и моят мъж ще работи. На мен точно това ми тежи, липсата на смелост и креативност от негова страна и нещата, които пораждат тръпката и тези, с които ни карат да се гордеем с мъжете си.
Елия, много се радвам за теб, щом са се успокоили нещата при вас.

Общи условия

Активация на акаунт