Венеция-4-та тема

• 87 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ако аз разполагах само с един ден във Венеция не бих си губила времето с път до Бурано. Само за пътя ще изгубите повече от 2 часа(отиване и връщане) и то ако вземете вапоретата от Fondamente Nove.

# 166
  • София
Благодаря Ети и Мимии. Не ни е първо посещение на Венеция , затова си позволявам малко по-набързичко  Laughing да обходим площада за вдъхване на атмосферата, а до Бурано все не стигам и ако успеем с времето ще си доставя удоволствието.

# 167
Благодаря Ети и Мимии. Не ни е първо посещение на Венеция , затова си позволявам малко по-набързичко  Laughing да обходим площада за вдъхване на атмосферата, а до Бурано все не стигам и ако успеем с времето ще си доставя удоволствието.

Така може.
Вапоретата от Сан Марко наистина много обикаля...

# 168
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Харесала съм една екскурзия до Венеция.
Обаче за конкретната агенция не  намирам никакви отзиви.
Има ли някъде някакъв регистър ,където мога да я проверя преди да капарирам ?
Благодаря.

# 169
Здравейте. Харесала съм една екскурзия до Венеция.
Обаче за конкретната агенция не  намирам никакви отзиви.
Има ли някъде някакъв регистър ,където мога да я проверя преди да капарирам ?
Благодаря.

Кажи я тук агенцията, а ние ще те убеждаваме да се организираш сама.  Joy
Ще помагаме.

# 170
  • I want it all and I want it now.
Не е за мен и затова се притеснявам.  Laughing
Агенцията е Екскурзия ООД.

# 171
  • Под гъбата
Цитат
Кажи я тук агенцията, а ние ще те убеждаваме да се организираш сама.  Joy
Ще помагаме.
Мимии,
Щом искаш да помогнеш, може ли една тридневна екскурзия за двама в началото на януари?
Събирам идеи за хотел, самолетни полети и заведения за хранене!

# 172
Цитат
Кажи я тук агенцията, а ние ще те убеждаваме да се организираш сама.  Joy
Ще помагаме.
Мимии,
Щом искаш да помогнеш, може ли една тридневна екскурзия за двама в началото на януари?
Събирам идеи за хотел, самолетни полети и заведения за хранене!

За Венеция ли? Бюджет? Дати?
Ха-ха за пръв път някой иска такова нещо.  hahaha

# 173
Здравейте, включвам се и аз в тази чудна тема!:) И на мен ми предстои пътуване до Венеция в началото на февруари. Joy Ще съм много благодарна ако някой ми каже потвърдена ли е тази информация, че с билета за влака Венеция-Верона може да се слиза в Падуа и после пак да се продължи със същия билет напред към Верона? Също така ме интересува как да се оправим там и да си поискаме по-евтиния билет за Верона, защото доколкото разбрах имало и билет, който е доста по-скъп? Има ли значение цената на билета със слизането в Падуа? Дано да не ми е много объркан въпроса.
И още нещо картите за градския транспорт продават ли се на спирката на вапоретата, която тръгва от Пиацале Рома, защото доколкото разбрах не се продават на цсяка спирка?

# 174
Здравейте,
Колебая се за екскурзия по време на карнавала, обаче първо се чудя дали няма да е доста студено и прекалено претъпкано, второ се колебая за кои дати, видях че е доста дълъг период. Вие какво ще препоръчате. (С автобус, организирана екскурзия е от Караджъ тур)

# 175
  • София
Благодаря за темата! Ще се появя с въпроси малко по-натам.  Mr. Green

# 176
Привет и от един новак във форума!Много сте полезни ,страхотни идеи давате!От толкова четене имам  няколко въпроса -полетът от Тривизо е сутрешен в 7.45 .има ли толкова ранен автобус за летището от Местре и някой знае ли от къде точно се хваща?От венеция до Местре до колко часа вървят автобусите и влаковете?И още един въпрос - някой знае ли до ФЛОРЕНЦИЯ на каква цена  излизат билетите ,за колко време се пътува и кога е най-ранният час на тръгване?

# 177
Привет и от един новак във форума!Много сте полезни ,страхотни идеи давате!От толкова четене имам  няколко въпроса -полетът от Тривизо е сутрешен в 7.45 .има ли толкова ранен автобус за летището от Местре и някой знае ли от къде точно се хваща?От венеция до Местре до колко часа вървят автобусите и влаковете?И още един въпрос - някой знае ли до ФЛОРЕНЦИЯ на каква цена  излизат билетите ,за колко време се пътува и кога е най-ранният час на тръгване?

ПС. LaughingЗабравих да питам -идеи за  хотел във Венеция на достъпна цена за 3 ма ....резервирах един в Местре с право на безплатна анулация ,но като ви чета тук  сякаш ми се прииска да е в самата Венеция!отворена съм към идеи-само да уточная трябва да е със закуска и разбира не много скъп newsm78

# 178
ние спахме в страхотен апартамент,бяхме с двете деца и това беше най-удобното настаняване

http://www.booking.com/hotel/it/ca-sant-angelo.bg.html?aid=37639 … 9b41e2bb7f;dcid=2

# 179
ние спахме в страхотен апартамент,бяхме с двете деца и това беше най-удобното настаняване

http://www.booking.com/hotel/it/ca-sant-angelo.bg.html?aid=37639 … 9b41e2bb7f;dcid=2

Благодаря ви -прекрасен е, но ще огледам още -височка ми е цената 1350 лв за 3 дни с отстъпката в местре са на половин цена-май ще се озъртам за там:)

Общи условия

Активация на акаунт