Лакове за нокти- 74

• 52 256
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, Ани! Ето реална снимка на маникюра ми от вчера. Вижда се колко е променен FFF откъм яркост. Дори самият цвят е по-различен.

Много ми харесва . Crazy Heart Eyes Кой е холограмния - аз имам само един от новите мини  Перфекти

Ето от днес нещо страхотно - седи като пясъчно /или поне на такова ми напомня  Rolling Eyes /
Скрит текст:

# 451
  • Казанлък
placholina, използвала съм Перфект Холографих H2 от малките.

# 452
здравейте,страхотна тема вдъхновихте ме и за кратко време се сдобих с няколко страхотни лака.Според вас има ли голяма разлика между China glaze for Audrey i Aquadelic

# 453
  • София
ili11 Нямам Одри-то, но съм го пробвала. Имам Акуаделика. За мен са почти еднакви, но вторият ми харесва повече  Peace.

# 454
placholina, използвала съм Перфект Холографих H2 от малките.

Hug  bouquet

# 455
  • София
Пясъчните Опита вече са пристигнали в България. Цената обаче на всички лакове (не само на пясъците) от колекцията на Марая е 22лв, а не 20  Tired

# 456

Aз се намазах току що с червения пясък на Марая - на първо четене е симпатичен. Ако се сетя, ще снимам утре на светло. Съхне много бързо, което си е предимство без топ лак.

# 457
Кате, на мен холограмната джапанка пък много ми хареса как е станала   Heart Eyes

А аз ще ви покажа един лак, в цвета на който съм влюбенаааа  Crazy

И с декорация, ако ви се гледа

# 458
Сладурски са, ще изчакам суочове. Heart Eyes

Иве, страхотен е цветът наистина! Точно както го коментирахме. Hug

# 459
Пясъчните Опита вече са пристигнали в България. Цената обаче на всички лакове (не само на пясъците) от колекцията на Марая е 22лв, а не 20  Tired

Дали ги има в Бюти Зоун  newsm78

# 460
# 461
# 462
Ивче, много ти отива този цвят!  Hug

И на мен много ми харесва как е станала джапанката при Кати и сигурно скоро ще пробвам ефекта Peace

Аз си подкъсих ноктите бая и сложих Кико 313 и розовия холограм на КК:

http://radi-d.blogspot.com/2013/02/halo-graphic-waterdecals.html

# 463
  • USA, Steak State
Днес е такава снежна буря при нас! Ужас!

Сложих си черния пясък на Опи. Няма такава красота! Ще си взема още един за резерва.  Mr. Green

Успях и с малко йога да си сложа лак и на ноктите на краката. Комбинацията е страхотна и ще си направя и ръцете след няколко дни така ( ако обстоятелствата ми позволят).  Hands Clap

# 464
Ох Блеки и ти ли  ooooh! .Как ме дразните с тези пясъци #Onfire- аз чакам моя вече толкова дълго  ooooh!- че ми иде да отида да си взема едни минита и да ми се успокои душата.

Ради страхотно розово  Heart Eyes Heart Eyes.Аз все се каня да сложа Фракас  - и  като се сетя за палто   cold   пухенка   Wear Umbrella  и  ботуши и се отказвам. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт