Лакове за нокти- 74

• 52 252
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Буб, не се навивай, това е откачена работа. Имам оригиналите на Сиате и съм ги носила два пъти на по два пръста. Така дере и така падат топчетата, че трябва постоянно да го поправяш. Постоянно! Това е за събитие, на кое ли събитие ще отида така кичозно, и само за 4 часа вечерта.
Ма ти ме видя на срещата, какво ти говоря. Нали ви разказвах как си обувам чорапогащника с кожени ръкавици. Mr. Green Whistling

# 572
  • Berlin
Сложих си Екскалибур на А England. Сигурно ще ви повторя, но тези лакове са страхотни, поне тези 3, които имам. Laughing Много покривни, леко гъсти, с един пласт покривам много добре. Фен съм. Simple Smile

# 573
# 574
# 575
Дени, най-вероятно си права, но пусти сърбеж  Joy Joy Joy
носи ми се нещо интересно, май все пак няма да е хайвер, а пясък Simple Smile

# 576
О и хайвер ще носиш, няма да те пропусна. Whistling Искам и ти да се мъчиш с чорапите. Ще ти дам от моите на другата срещ,а ще ти донеса сета да имаш избор от цветове.
Пясъците са си супер нещо! Heart Eyes

# 577
аз пък имам неочакван въпрос  Mr. Green Сто години след излизането на Холандците си харесах OPI I have a herring problem. Някоя от вас има ли го, наистина ли се вижда ясно златния шимър или само така ми изглежда по swatch-овете?
Покрай вашите писания и аз се побърках на пясъчна тема  Twisted Evil

# 578
  • USA, Steak State
Снощи се пречупих и си поръчах 2 лака от уиш листата ми. Да ми се чуди човек.  Mr. Green
Още не съм се лакирала.  Joy Ходя си нюд в ръцете, но подозирам, че тъкмо ще сложа лак и ще се налага да го махам и ще е само за няколко часа.  hahaha

При нас зимата не иска да си отиде без бой, но дребната ми избра едно страхотно синьо от летните Флормар-и и смятам да я уважа.

# 579
О и хайвер ще носиш, няма да те пропусна. Whistling Искам и ти да се мъчиш с чорапите. Ще ти дам от моите на другата срещ,а ще ти донеса сета да имаш избор от цветове.
Пясъците са си супер нещо! Heart Eyes

това са хубави мъки  Mr. Green
 Hug

Вдовице, щом бързаш, слагай лак - може това да е решението  Mr. Green
 Hug

# 580
  • Пловдив
Денси малко ми охлади страстите с хайвера Crazy Много ми харесва,но като паднат 5 топчета и ще откача като го гледам развален Crazy Утре ми идва пясъка,лакирам без топ лак-голям кеф -един пласт по малко  Hug

# 581
Аз не мога да разбера, топчетата не се ли запечатват, ако ги покриете с топ лак? Имам едно химикалче от индийски магазин точно с такива топчета - голямо ронене! Обаче като го лакирах, и спряха да падат.

# 582
Не се запечатват въобще. Peace

# 583
Имам си Ahoy. Heart Eyes
Пепи, благодаря.  bouquet

# 584
http://www.polishinail.com/en/74-flormar-wild-nails-collection

Момичета, каква е тази колекция? Някаква нова  newsm78 Не че е нещо особено де...

Общи условия

Активация на акаунт