Лакове за нокти- 74

• 52 236
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Е, какви красоти виждат моите очи. Heart Eyes С нищо не мога да се похваля, освен с настинка. От днес вече  не мога и да говоря. В петък обаче смятам да се обзаведа и аз с един пясъчен лак и едно чудно розовко лакче.

# 601
  • Стара Загора
Днес минах през Лили, имаше на Есенс колекцията на Оз(напукващи лакове, много демоде, взех един молив да не съм капо) и на Катрис - Siberian call, почудих се и накрая взех един от постоянните на Катрис, поблазни ме, че всичките са на половин цена. Laughing

Леле, не мога да повярвам, че са заредили ОЗ колекцията в Бг.  Crazy

# 602
  • Велико Търново
http://anineykova.snimka.bg/daily/nails.727875.29793880  и аз сега съм  така  Heart Eyes

# 603
# 604
  • София

Подкрепям! Много сладко и свежо Heart Eyes

Да споделя и аз впечатления от масления лакочистител на лили. Наистина премахва много лесно лака,не мирише изобщо силно на лакочистител и единствения му минус е че ноктите седят леко мазни след употребата му,но аз така или иначе винаги си мия ръцете след като си изтрия лака, така че това не е проблем Peace

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 19:57 от Pink Flower

# 605
  • USA, Steak State
Страхотни неща видях. Особено ми хареса преливката от червено към черно.  Heart Eyes

Аз си позлатих синьото.  Mr. Green Направо си светкам като циганче в ръцете. Ще показвам утре.

# 606
  • Ст Загора
Нова Колекция от Римел
Скрит текст:

# 607
Така съм тази седмица. Влюбена съм в това розово (и не само в него де  Mr. GreenHeart Eyes

http://kathrinnee.blogspot.com/2013/02/farmasi-105.html

# 608
  • Стара Загора
 Heart Eyes

# 609
# 610
  • София

Jinx, кораловият, ще си го взема със сигурност! От м.май ще ги пускат и тогава най-рано ще може да си ги поръчваме от ибей, предполагам  newsm78

# 611
И на мен коралчето ми легна на сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. И другите са много хубави обаче.

# 612
Аз тези пясъци ще ги пропусна. И от тези на Марая Кери съм разочарована Crossing Arms Даже ги размених. Плюс това какви са тези момичета на Бонд като я няма Джейн Сиймор a.k.a д-р Куин Лечителката  Laughing

# 613
  • София
Моля, ако сте ползвали някой от тези заздравители - и - дайте отзиви.
Ноктите ми пак се цепят  Sad Наличните заздравители не помагат особено, може би съм привикнала към тях, знам ли...

# 614
Натъкнах се на примамлива промоция, някоя от вас може да си хареса нещо  Peace
цък

Общи условия

Активация на акаунт