БУРГАС

• 88 868
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
# 481
A приема ли поръчки Ани ?

# 482
Тикве, копирай моля те адреса на самата снимка, че не се вижда..   bouquet

# 483
  • Burgas, Bulgaria
.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 22:16 от мадам тиква

# 484
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Не знам за тортата, аз по момата се загледах, че е красавица!    bouquet

# 485
  • Бургас
Нашата торта я прави Доби от Поморие - на вкус беше много приятна, като домашна торта, на външен вид точно както я искахме.

https://www.facebook.com/dobbito?fref=pb&hc_location=friends_tab

# 486
Тикве, много хубава. Кой я прави? Нещо такова ми се върти в главата.. Simple Smile

# 487
  • Burgas, Bulgaria
Захаро , това е нов модел ,по принцип е на 3 етажа , но ние поръчахме на два, на живо е още по-красива ,всички ме питаха къде е правена , вътре беше ванилия и шоколад ,също много приятна , казват ,че това е най-добрата комбинация , та на кратко , след като приятелка ми каза ,че е разочарована от Кети кейк или както се казва там и е много приятно изненадана от Захаро ,с мъка да си кажа им се доверих ,просто ми беше втръснало да слушам за тях и Розата ... но , повярвай ми ахнах щом я видях , имам снимки в телефона ама ме мързи да го заредя ,да ти покажа от близо ,,,, просто бижу  и то не за 200лв,. колкото ми искаха тъй наречените торти бутик ,а за 70лв. май ,24парчета ...

# 488
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Наскоро на един рожден ден хапвахме торта от Роза с медени блатове, е няма такава вкусотия  Crazy  Отвън също беше много красива  Peace

# 489
Наскоро на един рожден ден хапвахме торта от Роза с медени блатове, е няма такава вкусотия  Crazy  Отвън също беше много красива  Peace
Медените блатове са наистина разкош! Последните ни две торти са от Розата и бяхме страшно доволни. Освен това доставката си влиза в цената, а за мен това е много важно при цялата хамалогия на самия празник, да търча и торта да пренасям.

Захарото също до сега не са ни разочаровали.

Всеки сам си преценя, но аз не бих рискувала да поръчам торта, особено такава, която ще ядат децата направена от някаква си жена, някъде в нянаква кухня с незнайни продукти, или пък гаражно цехче. Оф, незнам!

# 490
Mерси за инфото момичета.. Мисля, че се ориентирах. На 31.08 ще споделя Simple Smile

# 491
  • Бургас
Медените блатове са наистина разкош! Последните ни две торти са от Розата и бяхме страшно доволни. Освен това доставката си влиза в цената, а за мен това е много важно при цялата хамалогия на самия празник, да търча и торта да пренасям.

Захарото също до сега не са ни разочаровали.

Всеки сам си преценя, но аз не бих рискувала да поръчам торта, особено такава, която ще ядат децата направена от някаква си жена, някъде в нянаква кухня с незнайни продукти, или пък гаражно цехче. Оф, незнам!

Точно в цеховете са незнайни продуктите.Чувала съм такива ужасни неща за Розата, предполагам важи и за другите.Момичето, което прави нашата торта го познавам лично, изобщо не става въпрос за гаражчета, тортите са уникални и както се вижда от страницата и има много направени торти, а отскоро си има и сладкарница.

# 492
Здравейте ,майчета от Бургас! Регистрирах се днес и ще ми е приятно да съм сред вас :* . И аз живея в Бургас и съм майка на две прекрасни дечица . Има ли майki от Славейков?

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 08:34 от vuzka

# 493
Добре дошла vuzka   bouquet

# 494
Здравейте ,майчета от Бургас! Регистрирах се днес и ще ми е приятно да съм сред вас :* . И аз живея в Бургас и съм майка на две прекрасни дечица Даря на 6г и Георги на почти 4г. Преди време писах в друг форум ,но след като не съществува вече, ще ми е приятно да намеря нови приятели  Hug .Цунки на всички и сега докато се запозная със всички може и да ви бъркам  newsm78 . Има ли майчета от Славейков?
Добре дошла, разбира се че има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт