Роси,
Не се притеснявай за Дона, според мен при нея си е до характер. На мен днес ми е малко криво, дойдоха родителите на мъжа ми и взеха Гоги да постои при тях , че с него нищо не можем да свършим.
и поздрави от мен! Евала за куража! Бързо да преминат неразположенията 
Сега яде повече сухи неща, таратор обича. Като казах таратор, преди два дни си говорим с баща му и той се намеси в разговора и започва да обяснява как се прави таратор: баща му го пита и той отговаря "малко сол, зехтин, после вода, мако /мляко/ и катевики /краставички/". Аз не съм и предполагала, че ме е наблюдавал, докато му приготвям таратора, обикновено припка и играе в стаята и аз си мисля, че не вижда какво правя... Взех няколко инстантни каши, че си иска от време на време. Плодове тази година отказва, само банан яде в момента. Царевица като види и пощурява, хапва си я с кеф. 

Бързо да привършвате вече нещата!
Така щели да преценят дали става за там...Аз честно казано веднага я отписах,колкото и да ми харесва иначе..а и метода им на обучение..Но ми се струва странно..То не се е разделяло за ден от мен,не ами за часове...и изведнъж айде при тия жени непознати...като на изпит...
стискам палци да имаш лесно и бързо раждане, мила

Свалили сме почти памперса, само за акането още много много не казва, но и това ще се оправи.

И Филип страни от децата гледа да играе сам и да не му пипат играчките, явно е до характер.

. Имаме хубави новини - много се радвам.
. Много хубава двойна новина
. Имаме едно приятелско семейство като вас - с 2 по-големи момиченца и сега близначета - момченце и момиченце. Всичките ни приятели много им се радват. Много лека и прекрасна бременност ти желая!
Така че не е сериозно да се смята,че всичко се учи в градината.Все пак децата трябва и вкъщи да бъдат занимавани.Така че не ти пречи ти да си й показваш някои нови неща.Ето без въобще да знам,че това е "залегнало" в програмата на 3-годишните съм й дала книжки за оцветяване,съвсем наслука:)И сигурно след половин-една годин ще може вече;)
А колко много говори и само въпроси задава, голям сладур
Особено играчки,някои дрехи.Аз повечето големи неща ги раздадох на приятели с бебета ,но все пак има много още.
) 
за теб. Време не остана и макар ,че имаш още седмица искам да ти пожелая леко раждане и здравичка дъщеричка. Ще чакам с нетърпение новини от теб. Целувки на Гоги.
а пък и той много обича точно такива повтарящи се и познати неща. Хич не си пада по новости.
) бих го пуснала на детска градина. Не е за ножичката и лепенето, в първа градинска група не правят нещо пък кой знае какво , но общуването между децата е наистина по-различно и се усеща ,че са вече големи. Но пък и яслата си има своите предимства, а и понякога е хубаво да си най-големия... знам ли . Много трудно решение ти предстои , но го вземи ти самата , сигурна съм ,че ще е правилно ....