Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 388
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Iff2, давай му Панадол , за да го облекчи и чайче от лайка и то действа успокоително. Направо си представям каква късаща сърцето гледка е. Дано го от

# 316
Здравейте, записвам се.
Напоследък нямам врем еда пиша тук.

# 317
Здравейте и от мен!
Влизам веднъж на 3 месеца, нов винаги ме посрещате с хубави новини.

Честито на Цвети! Лека и безпроблемна бременност!

Добре дошла на Iron Lady! И аз съм от Русе, но вече не съм редовна във форума.

Калина свикна с яслата, пък и няма как да е - от Октомври ходи.
Боледува от време на време.
Иначе стана голяма кокона - иска да е с рок ля, да си слага крем и се вълнува, че е без лак на ноктите.
Много и се радваме - ако не визуално, то поне по маниери започва да прилича на мен.
Бърбори, танцува, скача, бяга, абе изобщо купон. Е, ината и е голям, но и за това имам обяснение.

# 318
Ние ще ходим направо на градина през септември, яслата я подминахме.
Дано е хубаво и попаднем на добри учителки, защото още не е ясно кои ще са на тяхната група.

# 319
  • София
здравейте,

Благодаря ти, Mary_Angel, за пожеланията Simple Smile.

Къде сте мами Simple Smile

# 320

Ами кой работи, кой не.... Stuck Out Tongue Whistling

# 321

Аз съм наоколо, но като не съм от най-пишещите... Пък и нещо няма нови теми:-)
Например-какво ще правите по великден, планирахте ли лятната почивка:-) малко да помечтаем за хубаво време:-)

# 322
Здравейте, да се разпиша, че и аз пропускам напоследък.
Малкият е от 1 седмица на ясла. При едната учителка влиза почти сам, само леко му давам посока Simple Smile При другата плаче и се налага да и го давам в ръцете, под активната му съпротива. Хапва, играе си с децата. Най-важното не дава признаци да е стресиран. За мен е голям рахат, само половин ден, но тишината в къщи ми идва чудесно. Даже ходих на фризьор, забравени удоволствия Simple Smile
Едната почивка вече я резервирах, юни месец на нашето море за 10 дена. Стана съвсем случайно, излезе тънка оферта и я грабнах на мига.  Ще има време през лятото и за второ ходене на море, вероятно традиционния за нас среден септември. Дано само малките да са здрави, пупупу  Praynig Ако се изпълнят около 100 други условия може и на планина да отскочим за малко. Засега само си представям романтични картини, нищо не съм задействала. По правило, ако много планирам нищо не става, ако е спонтанно ни се получават чудесни почивки.
С едни дужки коментирахме разходка до о. Тасос, но те работят и се оказа невъзможно да стиковаме дати. Ние с тях много се обичаме, децата също, но пусти график... дано пък излезе обща пролука!

# 323
Колибка вие в Казанлък ли сте?Ако да,в коя градинка сте се записали ? Grinning

# 324
Здравейте Simple Smile
Идвам на отчет - 5 дена на работа, добре ми се отрази. Малко тишина в главата ми. Кофтито е че като се прибера ме хващат за врата и не мога да мръдна. Чакам с нетърпение почивките през седмицата, за да може и аз да се почувствам човек, че нещо ми идва в повече саможертвата вече. Доволна съм от работата, от колежките също. Трудно изкарвам дните вкъщи. Леко ми писва вече никой да не мисли за мен...
Тея походи на градина миналата седмица, след като боледува, но едната от госпожите беше в болнични и я заместваше госпожа от друга градина. Тея плака през цялото време /2 часа докато изчаках пред вратата/, казах да ми се обадят ако не спре до обяд, никой не ми звънна. Като я взех беше прегракнала и цялата подута. И така си изчакахме госпожата да си дойде на работа и така в четвъртък и петък беше на градина. Въобще не е плакала и е играла и спала и яла Simple Smile

# 325
Здравейте!
Отдавна не съм писала ама чета, редовно, честно  newsm10

Ние също тръгнахме на ясла, точно три дни и после втора седмица вкъщи борим вируси  #Puppy dog
И аз и тя сме на антибиотик, днес малката се продриска Tired Face та спирам антибиотика. Гърлобол, кашлица и суполи, но вече сме добре. Сега само дриснята да спре.
Да му се не види и вируса и чудото, мен ме повтори, не съм пила антибиотик в съзнателния си живот, а за последните няколко месеца втори път се налага, писна ми.
Иначе в яслата тези три дни е била много добричка, папкала е, спинкала е, плакала е само първия ден и то защото едно друго моченце е плакало, та едно като почне и другите пригласят.

В понеделник живот и здраве мисля пак да тръгва, до тогава вече ще сме супер свежарки.

Бебеш, напълно те разбирам за работата, напълно верен е лафа "Да отида на работа, да си почина" Та и аз съм на тоя принцип, то работата си е работа и като си има си има, но като екипа е свестен и готин си е песен. Само малката да ми е здрава, че иначе акъла ми е все при нея, нито мога да работя, все гледам рано да се измъкна, но добре че всички са свестни, пък и те имат деца и всеки знае за кво става въпрос.

И като сме на ясла се изморяваме доста в 20:00 е заспала, а иначе със зор я карам да лягаме към 22:00, та евентуално в 23:00 да успеем да заспим.

Айде целувки на всички и да дойде най-после тая пролет и това слънце, че така вече не се издържа!!!
  bouquet  Nature Partly Sunny

# 326
Здравейте и от нас:)

Цеци,истински се зарадвах на новинки от вас HugДано бързо минава вече и дето казваш да запролетява;)Бабата тук ли е още или е малко домашна отпуска?Дано Ивончето свиква бързо с градинката!

Бебешондел,хареса ми това със саможертвата в повече HugДа ти кажа на моменти и аз си го мисля:)Все аз поемам,все аз,да не затруднявам никой наоколо...ама тя все повече иска само с мен всичко,не ще баща й даже да я носи навън...Днес съм зле,дойде ми,мъка направо,тя вдига ръчички все към мен...Едвам дишам първите дни,има хора в нас сега и пак няма една минута...Ама айде здраве да има само.

А иначе като чета работата вече звучи като нещо супер яко:)Но пък не мога да оставя на никой друг привилегията да си контактува с нея JoyПросто съм пристрастена Joy

Ифф,дано са отпуснали тези гадни зъби!На Ая последните долни й избиват над два месеца и още са наникъде.Тези нощи приплаква,пак взе да спинка неспокойно,явно много я мъчат нощем,плюс денем е по-киселка.Ама и аз престанах да давам Хамомилата и Дентокинда още лятото и сега не съм взимала пак.

Днес съм много щастлива,излезе й стерилна урина,нали даваме през някой месец след лятото, за всеки случай и е идеална.Понеделник съм викнала сутринта от Цибалаб да й боднат пръстчето да видим и кръв,защото не й взехме на 2 точно.

Иначе сдобихме се с един пъзел с риби дето се ловят с въдица с магнитче:)От време на време доста се забавлява да ги лови и примерно да ги пуска в кафето ми:)Залива се от смях,а аз се правя на ядосана,което я разсмива още повече:)Обаче така съсредоточено ги цели с магнита,че ме изумява направо.Също наште донесоха една игра да чука с едно чукче 4 топки и те изпадат през едни дупки..няма такъв шум и тропане Simple Smile

След днес вярвам вече ще позатопли,изкарахме доволно навън.Замислих се за почивки...ми както половинката може да взима повече дни само август..може и пак да сме само на селски туризъм.Август ми е противно на море по принцип,няма как да стане.Пак ще мислим за няколко дни по-наблизо,пък да видим.Аз съм привърженик в последния момент.Една почивка бях запазила в цивота си отдалеч..за Барселона 2010..забременях и не отидохме;)Тамън ми съвпадна тогава с гаденето:)

Великден семейно ще сме,надявам се да дойде и баба ми, та да можем да се видим и с приятели.

Мери Ейнджъл,пиши и ти по-често HugМного са сладки наистина какви коконки стават.Ая само иска да се облича,гласим я,ревюта ни прави:)Така и трябва,момиченца са:)

Много приятна събота на всички!

# 327
Дона е добре,аз съм малко болна.За сега ще се гледаме и баткото е ваканция,та става малка лудница.По-цял ден подреждам и чистя и все е разхвърляно,вадят и не прибират.Вчера бяхме на вън и днес ще бъдем.Най после слънце. Simple Smile

# 328
Айде момичета изтече и моята отпуска  Sad от утре на работа ,дано се задържи здрав Макси в тази ясла,че ми е много притеснено с тези отсъствия.  Tired

# 329
Еййй голямо мълчание тези дни:)

Ифф,бързо да свикнеш с работата и да ти харесва:)А Макси да е здравичък само!

Ние. Сме добре с един наполовина избил кътник тези дни..беше й излязло едно като кистичка пълна с кръв на венеца дето избива зъба..малко сташно изглеждаше..до вечерта изчезна и проби..Гадорийски зъби.Взеха й кръв онзи ден,дойде една кака сутринта,едвам я вдигнах в 8.30..очаквах стрес и рев..тя даже не се разплака и й обясняваше разни неща:)Даже слизам с нея долу,жената там..и тя й вика Давей кака:)

Замислила съм се за кръщенето да е тази година:)Някакви препоръки за църква в София?Вие къде ги правихте,повечето май го свършихте като бебета още?Simple SmileЧудя се за дати все още,но към лятото може би ще е.Щеше ми се на именния ден-30.08...но да се връщам от селото ни,ако пак сме там...по тия жеги..не знам..Може би ранно лято, по-скоро ще го мислим:)Трябва и нещо да измъдря да се почерпим някъде..първо близките,после приятели иои пък заедно...но не ми се ще да станат 50 човека накуп да я стреснат.Въпреки че тя е толкова общителна отскоро,че ме шашка Joy

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт