Мацки, тези жеги са непоносими направо.Вечер излизаме към 19:30 и в 22:00 се прибираме с големи уговорки.

. Че ходене по мъките, пускане на молби и други подобни. Днес всичко вече завърши с щастлив край, детето е записано в правилната ДГ. 
Като чета за Сияна,значи стават големи хитруши всичките.Ая прави същите работи.Вчера й повишавам тон за нещо,тя си скрива личицето с ръце сякаш плаче...сви ли се сърцето...клякам до нея,гушкам я и се извинявам,а тя си маха ръцете и се хили...диването малко:)Много са смешни!
Ние излизаме под едни дебели сенки за час преди обед и после към 19.00 и ние.Едвам влизаме дето казваш след 21 с уговорки:)
Незнам дали си я проверявала, а незнам дали сте в тази посока , но има една детска градина Глънчогледи в комплекс Бяла черква. Тя на нас ни е план Б, в случай че останем недоволни от държавната детска градина, в която ни приеха, защото аз я избрах на външен вид и ми е малко на премисъл.
хубаво е че сте успели все пак да я запишете там където трябва. На мен на два пъти на работа ми направиха уж на шега, ама все пак, забележка, че съм малко разсеяна. То и аз се усещам, с първото не беше така, но сега с две, някой дни направо
А за Сиянка просто каквото и да кажеш все ще е малко, голяма симпатяга е тя. 
за теб и малката бебка. Малко остана. Гоги вълнува ли се?
Няма да ми е леко сигурнк и на мен,ще я мисля предполагам...но важното е тя да иск да ходи и да е добре.Вече става много социална,не спира да кани една кака до нас на гости,тичат из нас,днес ядоха заедно,личи си,че й е кеф вече с деца,лошото е,че все в по-големите гледа:)Доста по-големите..тази кака е на 7;)