Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 392
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
B_Nadi, стискам палци всичко да е ок в яслата и да махнете памперса Simple Smile

Мацки, тези жеги са непоносими направо.Вечер излизаме към 19:30 и в 22:00 се прибираме с големи уговорки.

# 556
Хелоу, мацки wavey
Аз напоследък нямам време да седна изобщо пред компютъра, а в офиса не остава време да драсна някой ред.
Малко ми беше нервно, защото чакахме класирането за ДГ. Приеха ни на първо желание, друг е въпроса, че в хаоса на работа съм посочила неправилният филиал за 1-во желание. Като излезе класирането, първоначално бях много щастлива, но после като разбрах каква съм я свършила и като ревнах в къщи... newsm45. Че ходене по мъките, пускане на молби и други подобни. Днес всичко вече завърши с щастлив край, детето е записано в правилната ДГ. Crazy
Отделно от това, прехвърлям баткото в друго училище, защото той ще е 5-ти клас. И всичко това по едно и също време. Днес и с него приключихме одисеята успешно.
Направо ви казвам, че на моменти ако можех да се клонирам на 3, щях да смогна с всичко...
Но както се казва, важното е че всичко свърши добре. Може да се каже, че вече съм ваканция.

Иначе Сияна си реве всеки Божи ден сутрин все още на яслата...Иначе е голяма бъбривка, много е забавна. А каква е актриса, за всяко нещо, както се усмихва и ако и се скарам започва да реве насила и само поглежда дали ще има реакция. Веднага спира с театъра, ако стане на нейната. Направо си е голяма хитруша.

С нетърпение чакам отпуската си, която е след 1 месец, ако не лудна до тогава.

# 557
Здравейте момичета:)

Поли,честита ти "ваканция" и браво за успешните записвания на градина и училище:) HugКато чета за Сияна,значи стават големи хитруши всичките.Ая прави същите работи.Вчера й повишавам тон за нещо,тя си скрива личицето с ръце сякаш плаче...сви ли се сърцето...клякам до нея,гушкам я и се извинявам,а тя си маха ръцете и се хили...диването малко:)Много са смешни!

Аз също съм се разтърсила за градина,само че всички дето бях набелязала,сега с местенето ни догодина,отпадат,че стават много далече.И почвам пак отначало.Засега само си ги цъкам в нета и търся отзиви,но наесен може би ще ги обиколим.Няма да бързаме де,и без това слвд дългата ваканция на село,с Ая ще ни чака да редим къщата:)

Цвети,представям си какво ти е в тия жеги в последните месеци...Аз съм неразположена и едвам дишам,днес като я нося на ръце в парка наблизо,ревеше ми се,ама не бяхме взели колело и така...страхотия е..Пази се много,повече на сянка ивътре и това е. HugНие излизаме под едни дебели сенки за час преди обед и после към 19.00 и ние.Едвам влизаме дето казваш след 21 с уговорки:)

Наде,успех със задачата с пампито в яслата!Дано свикнат,че наистина в това топло време! Hug

# 558
Ох, ние пък с това неизлизане...децата се пощуриха, пък и аз..
Горещо, не горещо-друго си е малко разнообразие Grinning

# 559
  • София
Благодаря, Кали Simple Smile Незнам дали си я проверявала, а незнам дали сте в тази посока , но има една детска градина Глънчогледи в комплекс Бяла черква. Тя на нас ни е план Б, в случай че останем недоволни от държавната детска градина, в която ни приеха, защото аз я избрах на външен вид и ми е малко на премисъл.

Секънд, представям си на теб какво ти е вкъщи с малчуганите.  Hug

Поли, много се радвам че писа. Simple Smile

# 560
Поли  Hug хубаво е че сте успели все пак да я запишете там където трябва. На мен на два пъти на работа ми направиха уж на шега, ама все пак, забележка, че съм малко разсеяна. То и аз се усещам, с първото не беше така, но сега с две, някой дни направо  Crazy А за Сиянка просто каквото и да кажеш все ще е малко, голяма симпатяга е тя.  Heart Eyes

Да не пропусна и Ая и тя ми е голяма любимка, с тези маслинени очички. Дано и намерите правилното място Кали, което ти почувстваш като такова, че най-вече на теб няма да ти е лесно да я оставиш, след тези самоотвержени грижи. Да не се повтарям, но наистина съм те признала  Hug

Секънд, как сте, взеха ли да завяхват пъпките, а температура имахте ли?

Добра, не си се отчитала, така че вярвам че още няма "включване".

Ивето отдавна не е писала, дали заминаха на почивка?

Цеци  Hug за теб и малката бебка. Малко остана. Гоги вълнува ли се?

И накрая да се отчета и аз все пак. Първи успешен ден без памперс в яслата  newsm44

Хайде лека нощ от мен

# 561
здравейтеее
еййй полудявам с тези градини,с 300 връзки го уредих в ясла/само/и сме там до 31,7 после незнам-никъде ,защото не го приеха,какво ще права незнам ..уж намирам връзки да си плащам,после се крият като мишки ..за какво въобще ми обещават ,че няма проблеми и после ме лъжат...откачам.На всичкото отгоре тия пък в яслата авг.месец не работат и нямат дог.с др.ясла и няма сборна група...всеки да се спасява...а няма кой да го гледа вс.сме на работа...и `кво трябва не платена да излизам ,трепера от нерви вече

пък сега от 2 дена го пускам в яслата без памперс ,вчера се е справил добре...ми как няма да се справи като не им дават вода  Laughing иначе за пиш си казва от време на време ,изпишкмав го ама да си му сложа памперса пак не си го дава...глупчо вместо да му е прохладно на гъзето...но за дрискането не казва   Confused

айде бай.

# 562
B_NADI, благодаря че питаш!

Вече не излизат нови, температура вече не вдига, първите са с корички. Пика вече го подминахме! Има доста, но много добре се справи детето със сърбежа. Почти не се е чесал. Ние взехме ментолов спирт и това : http://sharka-bg.com/virasoothe.aspx

Сега сме в очакване за беб...

Иначе и ние махнахме памперса, което отчитам за голям успех! На сън слагаме, но винаги става сух-мисля скоро без памперс да е и когато спи. Целия процес за около месец...

# 563
Доста се посмях с това:)Е частта за любимите 5 храни, и то в тая ранна възраст,малко ме втресе...ама може и да е на шега:)

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5577

Наде  HugНяма да ми е леко сигурнк и на мен,ще я мисля предполагам...но важното е тя да иск да ходи и да е добре.Вече става много социална,не спира да кани една кака до нас на гости,тичат из нас,днес ядоха заедно,личи си,че й е кеф вече с деца,лошото е,че все в по-големите гледа:)Доста по-големите..тази кака е на 7;)

Бисе,дано сте добре и да минава това,а малчо да не хваща!Че да можете да се потадвате на жегите навън!Наистина все си е разнообразие.

Ифф,то пък не съвпада ли с някакви отпуски твои ,на половинката?Някак да се редувате да го гледате...Майка ти беше писала,че помага и тя нещо да вземе..Леле много е тегаво като си е човек на работа,само проблеми.Дано намерите решение!

# 564
Ние сме на море от 2 дена. Много е хубаво, беснеят, щастливи! Каката е доста обрината, но повече прилича на слънчева алергия. И други години е имала такава. Следя я по 20 пъти на ден, да не станат мехурчета, а ММ ме взема на подбив вече  Whistling
Бисе, бързо да минава и да забравите!  Дано и при бебо адаша да се размине леко!

# 565
Здравейте.
И ние сме приети в ДГ от септември.С памперса нямаме голям успех засега,но се надявам да го махнем.В къщи съм прибрала всички килими и пътеки и е без памперс,но за разходка и сън му слагам.

Предстои ни пътуване до Хисаря и искам да ви питам,когато е на басейна трябва ли да му слагам памперс или да е само с банските?Питам защото той може и да се изчишка ,и ако това се случи в басейна или там на тревата, или плочките?Може и да а е глупав въпросът ми,но..

SECOND бързо да минава при вас шарката,когато април месец дъщеря ми се разболя,малкият не прихвана.Дано се размине и при вас.Напълно те разбирам какво е да си затворен в къщи и да чакаш карантината да мине.Поздравления за  памперса.

# 566
  • София
здравейте Simple Smile

Ифф, много е кофти с тези детски градини. Стискам палци да успеете да намерите решение.

Добра, да си изкарате много весело. Simple Smile

Куп, оставяй го по бански, но ако много те притеснява му сложи памперс бански и само по тях.

Бисе, ти си герой  Hug

# 567
Здравейте ние пак останахме извън градина,еми ще си я гледам.
Ние излизаме и сутрин и следобяд,а вечер излизат с тати след вечеря.Трудно заспива вечер,а сутрин не може да стане.Искам да излизаме по рано,но тя спи до 9.00 и 9.30ч вечер не може да заспи со 23.00ч,но какво да се прави.
Станала е много своенравна,опитвам се да се спрявям,без да я подтисквам да се развива,но по някой път се налага да действам твърдо.Като днес сложих я на пейката деряща се опитваше се да слезе,дори да ме удря,но аз съвсем спокойно и казах,че докато не спре да се дере и не ме изслуша какво искам да и обясня няма да я пусна,след няколко минутна борба се предаде,после съвсем спокойно и обядних.И точно в този момент въобще не ми пукаше дали някой ме гледа или не.Защото по лошия вариант е да я оставя да прави каквото си иска.Опитвам се доколкото мога да не и крещя и да не я удрям,но за съжеление по някой път се случва.

# 568
  • София
Здравейте, Simple Smile

Да ви се оплача - Гоги вчера вдигна температура след като стана от следобедният сън. Поддържаше 37,4-38, 5 градуса почти цяла нощ. Хомеопатката ми каза, че това е някакъв нов вирус и се изразява само в температура и ми каза да не давам нищо температуро-понижаващо до 39,5. Добре, че не вдигна повече от 38,5 , но аз не съм спала цяла нощ. Никога няма да свикна с тези разболявания. Днес вече не вдигал, но е отпаднал, защото от обяд не беше хапнал нищичко, та сега си наваксва.

Оплаках ви се, и сега ви пожелавам лек ден.

# 569
  • Ямбол
Има ли плажуващи тези дни в Черноморец ?

Общи условия

Активация на акаунт